Connect with us

EVENIMENT

Motivul pentru care Gheorghe Turda nu i-a invitat la concertul său aniversar pe Constantin Enceanu și pe Lupu Rednic

Publicat

motivul pentru care gheorghe turda nu i a invitat la concertul

 

Solistul Gheorghe Turda se află în toiul repetițiilor pentru spectacolul său aniversar, din 5 martie, de la Sala Radio, cu ocazia împlinirii vârstei de 75 de ani. Pe afișul concertului nu au fost însă incluși și cei doi colegi ai săi de breaslă, Constantin Enceanu și Lupu Rednic: ”N-au nicio legătură cu valoarea lui Turda, cu valoarea mea!”, ne-a declarat Gheorghe Turda, în interviul exclusiv pentru Impact.ro.

De ce nu i-a invitat Gheorghe Turda pe Constantin Enceanu și pe Lupu Rednic la concertul său aniversar

Îndrăgitul interpret Gheorghe Turda a anunțat ieri numele artiștilor care vor susține recitaluri, alături de el, pe scena Sălii Radio, la spectacolul care marchează împlinirea vârstei de 75 de ani. Solistul, gazda concertului din 5 martie, de la ora 17.00, ne-a dezvăluit care au fost criteriile…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

11-15 decembrie 2023: „Donează sânge, fii erou”, campanie de donare de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Alba Iulia

Publicat

11 15 decembrie 2023: „donează sânge, fii erou”, campanie de donare

În perioada 11 – 15 decembrie 2023 la Centrul de Transfuzie Sanguină din Alba Iulia se va desfășura campania „Donează sânge, fii erou!”.

Echipa „Donează sânge, fii erou!” organizează o campanie națională de donare de sânge la Centrele de Transfuzie Sanguină din țară.

„Vă așteptăm între 11.12.2023- 15.12.2023 la Centrul de Transfuzie Sanguină Alba Iulia, B-dul Revoluției 1989, nr.23 (în incinta Spitalului Județean de Urgențe Alba), de luni până vineri,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Leul a încheiat luna pe DEPRECIERE

Publicat

bani ok 1 e1651683404103.jpg

Situația gravă în care se află bugetul României, care necesită majorarea volumului împrumuturilor făcute atât pe piața locală cât și externă, a decuplat leul de evoluțiile pozitive ale altor monede din regiune, înainte de intrarea în minivacanța prilejuită de Ziua Națională.

La sfârșitul lunii, cursul euro a crescut marginal de la 4,9725 la 4,9726 lei, în timp ce tranzacțiile se realizau în culoarul 4,97 – 4,973 lei.

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Leul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent până la jumătatea lunii decembrie, în localități din Alba. Unde sunt programate lucrări

Publicat

pană majoră de curent în alba iulia, cauzată de o

Distribuție Energie Electrică România – Transilvania Sud a anunțat că în următoarea perioadă sunt programate întreruperi de curent în mai multe localități din județul Alba.

Este vorba despre lucrări de mentenanță, din cauza cărora va fi suspendată temporar alimentarea cu energie electrică.

Lista întreruperilor programate la energie electrică în localitățile din județul Alba

Marți, 5 decembrie 2023

  • Șibot, strada Râului – orele 08.00 – 16.00 (8 ore)
  • Șibot,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cine a fost Sfântul Andrei și de ce ocupă un loc deosebit de important în tradiția românească. Mister, credință și rugăciune

Publicat

16 noiembrie: sfântul apostol și evanghelist matei, sărbătoare ortodoxă. povestea

Cine a fost Sfântul Andrei și de ce ocupă un loc deosebit de important în tradiția creștină. El a fost fratele Sfântului Petru și unul dintre cei doisprezece apostoli. Ziua de prăznuire a Sfântului Andrei este 30 noiembrie în calendarul creștin ortodox.

Sfântul Andrei (n. 6 î.Hr., Betsaida, Districtul de Nord, Israel – d. 30 noiembrie 60 d.Hr., Patra, Imperiul Roman) a fost așadar un apostol al lui Iisus din Nazaret, frate cu Simon Petru.

Evanghelia după Ioan menționează…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe