Connect with us

EVENIMENT

Motivul pentru care nu ar trebui să dormi în weekend. Un expert demontează regulile de somn consacrate

Publicat

motivul pentru care nu ar trebui să dormi în weekend.

Mulți dintre noi nu dormim atât de mult pe cât ar trebui. Așa că, atunci când vine weekendul, poate fi tentant să tragem un pui de somn, în încercarea de a recupera toate acele ore pierdute. Totuși, specialiștii sunt împotriva acestui lucru. Iată de ce nu ar trebui să dormim în weekend!

De ce nu ar trebui să dormi în weekend. Află părerea unui specialist

Obișnuiești să dormi foarte mult în weekend pentru a-ți recupera orele de somn pierdute în timpul săptămânii? S-ar putea ca acest lucru să nu fie atât de bun pentru sănătatea ta pe cât crezi.

Potrivit unui specialist, dormitul în weekend se poate dovedi „perturbator pentru ceasul corpului”. În plus, un studiu din anul 2017 a arătat că femeile care au dormit mai multe ore în weekend au fost mai predispuse să aibă o sănătate cardiovasculară…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Spectacol cu zeci de călușari din Alba, Furdui Iancu, Leontina Farcaș, Veta Biriș și Marinela Baba la Poarta a III a Cetății

Publicat

spectacol cu zeci de călușari din alba, furdui iancu, leontina

Șapte grupuri de călușari din Alba altături de mari nume ale muzicii populare românești vor fi prezente vineri, 29 septembrie, la Poarta a III a Cetății din Alba Iulia. 

Este vorba despre un spectacol în care zeci de călușari vor urca pe scenă pentru a performa un spectacol care este înscris în în patrimoniul UNESCO, ca în ”Ritualul Călușului”.

Evenimentul va avea avea loc de la ora 18.00. Formațiile de călușari care vor participa sunt din următoarele localități:…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat Raul Chiriac: Școală, stradă și spital. Șansa dezvoltării României stă în capacitatea de a investi în infrastructură (P)

Publicat

comunicat raul chiriac: Școală, stradă și spital. Șansa dezvoltării româniei

Viziunea pe termen lung, predictibilitatea și eficiența sunt principii ale unei administrații eficiente, care pune pe primul loc dezvoltarea comunității. Investițiile în infrastructura locală sunt indicatori ai sănătății unei comunități și al modului în care aceasta alege să se raporteze la viitor.

Ca parte a acestui joc, mă uit cu interes la evenimentele politice curente, la discuțiile pe marginea fiscalității ca resort al corectitudinii și echilibrului, la eforturile de a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Definitivat 2024: înscrieri până în 13 octombrie. Calendar, condiții pentru candidați, reguli la examen, modele de subiecte

Publicat

definitivat 2024: înscrieri până în 13 octombrie. calendar, condiții pentru

Definitivat 2024: A fost anunțat calendarul examenului de anul viitor, aprobat de Ministerul Educației. Profesorii se pot înscrie până în 13 octombrie, iar proba scrisă va fi în 24 iulie 2024.

Prin concursul de definitivat, cadrele didactice cu cel puțin un an de vechime în învățământ dobândesc titlul de profesor cu drept de practică în învăţământul preuniversitar.

Examenul este obligatoriu pentru obținerea gradelor didactice.

În prima etapă a concursului, sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Trei zile de restricţii de circulaţie în judeţul Cluj. Programul lor

Publicat

raliu1.jpg

Pe mai multe drumuri din judeţul Cluj vor fi restricţii de circulaţie în weekend, ca urmare a competiţiei Raliul Clujului.

Programul restricțiilor din week-end:

VINERI – 29 Septemebrie 2023
⦁ Drum cu circulație restricționată: DJ 103V
⦁ Sector de drum: de la ieșirea din satul Stolna (46.708848, 23.395292) până la intersecția cu DJ 107P, din satul Someșu Rece (46.733714, 23.361452)
⦁ Interval orar: 10:30 – 17:30

SÂMBĂTĂ – 30 Septembrie 2023
⦁…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe