Connect with us

EVENIMENT

Noaptea de groază a unei femei din Alba: A ieșit din casă pentru a merge la baie, însă a fost atacată cu un cuțit. Cine a atacat-o

Publicat

noaptea de groază a unei femei din alba: a ieșit

Noaptea de groază a unei femei din Alba este descrisă într-o motivare a Judecătoriei Aiud. Femeia în cauză este victimă într-un dosar de loviri sau alte violențe. Doar norocul a facut ca noaptea femeii să nu se sfârșească tragic. 

Este un caz de violență domestică, unde fostul concubin, gelos, a vrut să se răzbune pe femeie pentru că acesta a întrerupt relația cu el. Drept urmare a pus la cale un plan de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

16 octombrie: Ziua Mondială a Mâncării. „Mâncarea este un drept, nu un privilegiu”

Publicat

16 octombrie: ziua mondială a mâncării. „mâncarea este un drept,

16 octombrie: Ziua Mondială a Mâncării. Această zi a fost concepută pentru a transmite un mesaj extrem de important pentru umanitate: „Mâncarea este un drept, nu un privilegiu”.

În multe țări din lume hrana și asigurarea acesteia nu reprezintă o problemă, însă există și locuri unde oamenii se confruntă cu crize alimentare, care pun în pericol existența acelor comunități.

Ziua Mondială a Mâncării a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

U-BT Cluj întâlnește, marți, pe Veolia Towers Hamburg în meciul 3 din EuroCup. „Sper să SPARGEM gheața în Europa”

Publicat

u bt 1 e1728980831369.jpg

U-Banca Transilvania Cluj o va întâlni, marți seara în deplasare, pe Veolia Towers Hamburg, într-o partidă din BKT EuroCup.

Meciul din Germania aduce față în față două echipe cu bilanț identic, și anume 3 înfrângeri din tot atâtea posibile. Richard și compania se află pe locul 8, în vreme ce Hamburg ocupă ultima poziție în grupă. Mai exact, trupa antrenată de către Benka Barloschky a pierdut cu JL Bourg, Valencia Basket și Hapoel Ierusalim.

U-BT Cluj…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Partidul DREPT are candidați la Cluj la alegerile parlamentare. Un chinetoterapeut și o beauty trainer pe lista de deputați

Publicat

vot stampile vot alegeri e1679916197713.jpg

Partidul Dreptate și Respect în Europa pentru Toți (DREPT) a înregistrat dosarele unor candidați la Biroul Electoral Județean (BEJ) Cluj pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie, acestea fiind admise.

Astfel, din partea DREPT candidează, la Senat, pe primul loc, Adrian Florin Sărac, care este de profesie programator IT, iar pe locul 2 Marioara Stela Gătina, fostă contabilă, în prezent pensionară.

Lista pentru Camera Deputaților este deschisă de Marius Simion…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Lituania – România: 1-2 . Naționala noastră rămâne neînvinsă în Liga Națiunilor. Drăguș a marcat golul victoriei

Publicat

lituania – românia: 1 2 . naționala noastră rămâne neînvinsă în

Echipa națională de fotbal a României a învins marți Lituania la Kaunas, într-un meci din Liga Națiunilor cu scorul de 1-2 (1-1). Golurile tricolorilor au fost marcate de Răzvan Marin, din penalty în prima repriză și de Drăguș, în a doua, la capătul unui contraatac.

Golurile primei reprize, la fiecare poartă, au fost marcate din lovitură de pedeapsă, după câte un henț în careu.

Lituania a deschis scorul în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe