Connect with us

EVENIMENT

Noi avertizări de vreme rea: Cod PORTOCALIU și GALBEN de ploi, vânt și grindină pentru șase județe

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie a emis, sâmbătă după-amiază, 13 august 2022, o avertizare cod portocaliu și galben de vreme rea pentru zone din șase județe.

Noi avertizări vreme rea: Cod PORTOCALIU până la ora 18:00

Județul Constanța: Crucea, Saraiu, Horia, Vulturu.

Se vor semnala  averse torențiale din care se vor acumula peste 35…40 l/mp, frecvente descărcări electrice,intensificări ale vântului, grindină

Noi avertizări vreme rea: Cod PORTOCALIU până la ora 18:30

 Județul Constanța: Nicolae Bălcescu, Mircea Vodă, Tortoman, Siliștea;

Se vor semnala  averse torențiale din care se vor acumula 35-40 l/mp, frecvente descărcări electrice,intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină

Noi avertizări vreme rea: Cod GALBEN până la ora 18:30

Județul Gorj: Bumbești-Jiu, Runcu, Peștișani, Stănești, Turcinești, Schela, Lelești, Arcani;
Județul Vâlcea: zona de munte.

Se vor semnala local averse care vor acumula peste 25…35 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină.

Noi avertizări vreme rea: Cod GALBEN până la ora 18:30

Județul Olt: Scornicești, Potcoava, Movileni, Corbu, Colonești, Șerbănești, Icoana, Bărăști, Sârbii – Măgura, Optași-Măgura, Tătulești;

Se vor semnala  local averse care vor acumula peste 25…35 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină.

Noi avertizări vreme rea: Cod GALBEN până la ora 18:55

Județul Ialomiţa: Făcăeni, Bordușani, Vlădeni, Stelnica.

Se vor semnala local averse care vor acumula peste 25…35 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vânt

Noi avertizări vreme rea: Cod GALBEN până la ora 19:00

 Județul Constanța: Cernavodă, Hârșova, Rasova, Ciobanu, Ghindărești, Saligny, Seimeni, Topalu, Gârliciu, Siliștea, Saraiu, Horia;

Se vor semnala  local averse din care se vor acumula peste 25-35 l/mp, frecvente descărcări electrice,intensificări ale vântului, grindină.

Noi avertizări vreme rea: Cod GALBEN până la ora 19:00

Județul Suceava: Vatra Dornei, Șaru Dornei, Dorna Candrenilor, Iacobeni, Poiana Stampei, Coșna, Ciocănești;
Județul Suceava: zona de munte de peste cota 1800 m;

Se vor semnala local averse care vor acumula peste 25…35 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină.

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EVENIMENT

Alertă în SUA. Uraganul Ian lovește Florida cu o putere nebănuită

Publicat

alertă în sua. uraganul ian lovește florida cu o putere

Uraganul Ian a început miercuri să lovească coasta Golfului Florida cu vânturi puternice și ploi torențiale, ceea ce a determinat autoritățile să anunțe locuitorii că este prea târziu pentru a evacua, în timp ce ochiul furtunii se apropia de țărm cu o putere apropiată de categoria 5.

Uraganul Ian s-a dezlănțuit în Florida

La ora 11.00 ET (1500 GMT), Ian se afla la aproximativ 80 km sud-vest de Punta Gorda, Florida, cu vânturi susținute de 250 km pe oră, a anunțat Centrul Național al Uraganelor din SUA.

Aceasta a fost la mică distanță de o desemnare de categoria 5, care este cea mai severă clasificare a furtunilor, cu vânturi susținute de cel puțin 157 de mile pe oră, deși se aștepta ca Ian să slăbească după ce va atinge pământul, a precizat centrul.

Meteorologii spun că Ian va dezlănțui…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Doi români, furturi și înșelăciuni de 160.000 de euro în Austria. Cum îi păcăleau pe cei cu care veneau în contact

Publicat

doi români, furturi și înșelăciuni de 160.000 de euro în

Doi români au fost arestați în Austria, fiind acuzați de mai multe furturi și înșelăciuni. Conform autorităților, paguba provocată s-ar ridica la peste 160.000 de euro. Iată ce le-a putut trece prin minte acestora și cum ajungeau să își păcălească victimele.

Doi români, arestați în Austria

Doi români, în vârstă de 24, respectiv 20 de ani, au fost prinși de polițiștii austrieci, după ce au comis o serie de infracțiuni în această țară. Aceștia sunt acuzați de furturi și înșelăciuni de peste 160.000 de euro. Conform Vienna Online, unul dintre cei doi infractori ar fi oferit spre vânzare pe internet îmbrăcăminte sport, jucării și aparate electrice, însă nu a ajuns să le livreze niciodată.

În plus, acesta și un alt complice ar fi furat mai multe biciclete electrice. Potrivit…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Speriați de facturile uriașe la energie, mulți români se întorc la tradiționala sobă. Până la cât se ridică economia

Publicat

speriați de facturile uriașe la energie, mulți români se întorc

Se anunță o iarnă dificilă și tot mai mulți români caută, din pricina facturilor imposibile la energie, să găsească soluții pentru a ieși cu bine din iarnă. Astfel, chiar și unii dintre cei care locuiesc la oraș vor să treacă la încălzirea pe lemne, mai ieftină decât cea pe gaz.

Mulți românii se înghesuie să cumpere sobe și șeminee

În ultimul timp au crescut cererile pentru sobe și șeminee. O sobă poate menţine căldura în casă chiar şi până la 8 – 10 ore. Din calcule vehiculate, rezultă o economie de până la 30%. Dar totul depinde, evident, de prețurile din această iarnă la gaz și la lemn.

„Având o suprafaţă unde putem băga şi lemne mai mari şi putem menţine focul pe o perioadă mai mare, cu ajutorul unor pompe şi a altor accesoriii, putem să încălzim chiar şi o casă…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce pensie are Tora Vasilescu după o viață în slujba actoriei. „E rușinos”

Publicat

ce pensie are tora vasilescu după o viață în slujba

Tora Vasilescu este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Aceasta a ieșit de ceva ani la pensie și, de atunci, nu a mai participat la spectacole și evenimente, reușind să se întrețină doar din pensia pe care o are din cariera ei în actorie. Iată ce sumă încasează lunar îndrăgita vedetă.

Ce pensie are Tora Vasilescu după o viață în slujba actoriei

Teodora Vasilescu este un nume cunoscut în rândul românilor de pretutindeni datorită carierei sale impecabile de actriță. După o carieră de peste 45 de ani, în care a jucat în o mulțime de filme, seriale și spectacole de teatru și a fost distinsă de trei ori cu Premiul pentru Interpretare al Uniunii Cineaștilor din România, aceasta a ales să se retragă de pe scenă.

Ajunsă acum la 71 de ani, îndrăgita artistă se bucură de…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe