Connect with us

EVENIMENT

Noi criterii de mărime pentru microîntreprinderi, întreprinderi mici, mijlocii și mari: Se schimbă încadrarea. Proiect de lege

Publicat

impozit zero pentru familiile cu salariul minim. când ar putea

Noi criterii de mărime pentru microîntreprinderi și întreprinderi mici, mijlocii și mari, potrivit unui document al executivului. 

Este vorba despre programul legislativ din 2024 al Guvernului, care include un proiect de lege în acest sens. Proiectul vizează transpunerea unei Directive a Comisiei Europene.

Noi criterii de mărime pentru microîntreprinderi: Cum sunt redefinite companiile

Microîntreprinderile sunt definite drept firme care, la data bilanțului, nu depășesc limitele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cum a refuzat un polițist rutier din Alba o șpagă de ”o sută de milioane”. Dialog amunzat între agent și un șofer tras pe dreapta

Publicat

cum a refuzat un polițist rutier din alba o șpagă

Cum a refuzat un polițist rutier din Alba o șpagă de ”o sută de milioane”. Șefu`dragă! Auzi, îți dau 100 de milioane”. ”Bă tu ești bolând la cap?”. Așa arată o porțiune din dialogul purtat de polițistul din Alba cu șoferul care încerca să îi dea o șpagă. 

S-a întâmplat la intrarea în orașul Zlatna, în data de 10 octombrie 2023, în jurul orei 19.00. După ce a refuzat șpaga, polițistul a raportat cazul superiorilor.

Pe lângă că a rămas fără carnet,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LIVE VIDEO. Semnarea contractului pentru construirea Spitalului Regional de Urgență Cluj

Publicat

spital reg.jpg

La Guvern are loc, miercuri dimineață, ceremonia de semnare a contractelor pentru construirea Spitalului Regional de Urgență Iași și a Spitalului Regional de Urgență Cluj, la care participă și premierul Marcel Ciolacu, dar și ministrul Sănătății, Alexandru Rafila. De asemenea, se semnează contractul și pentru Spitalul Regional Iași.

La semnare au participat, din partea Clujului, secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean, și senatorul PSD Vasile…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Programul ”Masă sănătoasă” 2024: LISTA școlilor din Alba și din țară. Câți elevi vor primi alimente în acest an

Publicat

programul ”masă sănătoasă” 2024: lista școlilor din alba și din

”Masă sănătoasă” în școli. Ministerul Educației a publicat lista unităților de învățământ în care elevii vor primi alimente în anul 2024. În total, sunt 1.223 de unități, 28 dintre acestea din județul Alba.

Potrivit unui proiect pus în consultare publică de minister, suma totală propusă pentru derularea programului este de 1.019.223.000 lei. Vor primi alimente 458.833 de elevi.

Repartizarea sumelor pe unităţi/subdiviziuni administrativ-teritoriale şi pe unităţi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

MApN a prelungit perioada de recrutare pentru posturile de soldați și gradați profesioniști. Data limită pentru înscriere

Publicat

angajări în armata română. oferta de posturi a fost extinsă.

MApN a prelungit perioada de recrutare pentru posturile de soldați și gradați profesioniști. Ministerul Apărării Naționale a anunțat că a prelungit până pe 8 martie perioada de înscriere a candidaților pentru posturile de soldați și gradați profesioniști. Peste 5.000 de locuri sunt introduse în Planul de recrutare.

Potrivit MApN, procesul de recrutare și selecție pentru posturi de soldați și gradați profesioniști, se desfășoară după următorul calendar:

  • înscrierea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe