Connect with us

EVENIMENT

Noi planuri de dezvoltare în zona energiei verzi anunțate de ministrul Energiei: „Vrem să mai construim încă două centrale nucleare”

Publicat

noi planuri de dezvoltare în zona energiei verzi anunțate de

Se anunță planuri mari pe partea energetică a României, mai ales după ultimele declarații ale ministrului Virgil Popescu. Acesta a vorbit despre planurile de dezvoltare în zona energiei verzi pe care Ministerul Energiei le are, ținând cont că România are un consum de 96 de Gigawati. Toate acestea au fost spuse în cadrul Conferinţei Naţionale „Energia eoliană offshore – energia verde din Marea Neagră”, România inteligentă.

România va beneficia de două noi centrale nucleare

În contextul energiei eoliene, până acum s-a construit energie eoliană onshore în țara noastră exclusiv în zona Dobrogei vânturile bat cu o perodicitate mai mare. Astfel că atâta vreme cât acestea bat avem energie, avem export, însă când nu bat nu mai există energie eoliană.

Însă partea cea mai importantă din toată…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Nicolae Ciucă și-a depus candidatura pentru prezidențiale: ”România are nevoie de o viziune de dreapta”. Comunicat de presă

Publicat

nicolae ciucă și a depus candidatura pentru prezidențiale: ”românia are nevoie

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, şi-a depus miercuri candidatura pentru alegerile prezidenţiale, context în care a afirmat că România are nevoie de o viziune de dreapta.

Într-o postare pe Facebook, acesta a anunțat că a strâns 1,6 milioane de semnături și le-a mulțumit celor care au fost alături de el.

Nicolae Ciucă și-a depus candidatura pentru prezidențiale:

”Vreau să le mulțumesc tuturor românilor care au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Muzeul Memorial „Octavian Goga” din Ciucea, reacreditat. Noi investiții, inclusiv la teatrul de vară, pregătite de CJ Cluj

Publicat

ciucea goga 1.jpg

Muzeul Memorial „Octavian Goga” Ciucea, aflat în administrarea Consiliului Județean Cluj, a fost notificat, recent, cu privire la faptul că Ministerul Culturii a emis ordinul de reacreditare în ceea ce privește funcționarea sa.

Solicitarea de reînnoire a acreditării muzeului a fost înaintată prin intermediul Direcției Județene pentru Cultură Cluj, iar întreaga documentație a fost analizată în cadrul ședinței Comisiei Naționale a Muzeelor și Colecțiilor…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Alegeri prezidențiale și parlamentare 2024: Câți alegători au drept de vot în România și în Diaspora. Date oficiale AEP

Publicat

alegeri prezidențiale și parlamentare 2024: câți alegători au drept de

Alegeri prezidențiale și parlamentare 2024: Câți alegători au drept de vot în România și în Diaspora? Răspunsul vine de la Autoritatea Electorală Permanentă. AEP a anunțat miercuri că totalul de cetățeni cu drept de vot înscriși în Registrul electoral la data de 30 septembrie 2024 este de 18.994.290.

Sunt cu aproape 20.000 mai mulți față de ultima informare publică realizată de AEP, în data de 31 august…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cardurile de alimente vor fi încărcate cu o nouă tranșă de 250 de lei, în octombrie. Data la care vor intra banii

Publicat

cardurile de alimente vor fi încărcate cu o nouă tranșă

Cardurile de alimente vor fi încărcate cu o nouă tranșă de 250 de lei, în octombrie. Peste 2,6 milioane de români vor primi în luna octombrie o nouă tranșă de 250 lei pentru cumpărarea de alimente.

Cardurile de alimente (tichetele sociale) vor fi încărcate din data de 15 octombrie, cu o nouă tranșă de 250 de lei, a anunțat miercuri ministrul Investițiilor, Adrian Câciu. 

Guvernul a majorat plafonul veniturilor de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe