Connect with us

ACTUALITATE

Noi restricții de trafic pe Calea Victoriei. Mai multe autobuze circulă pe trasee modificate

Publicat

Arhivă foto

Mașinile nu pot circula duminică pe o porțiune de pe Calea Victoriei. Restricții au fost și sâmbătă deoarece în Piața George Enescu are loc un concurs de karting. Mai multe autobuze circulă pe trasee modificate.

Competiția „Supercupa României la Karting electric” se desfășoară în Piaţa George Enescu şi pe bretelele din jurul Sălii Palatului şi al Muzeului de Arta din București. Începând de sâmbătă, autoritățile au decis să închidă pentru circulația mașinilor o porțiune a bulevardului. Restricțiile sunt în vigoare și duminică.

„Duminică, 22 august, între orele 11.00 şi 17.30, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe Calea Victoriei (între b-dul Dacia şi str. Ion Câmpineanu), fără a fi afectat traficul în cele două intersecţii, şi pe str. Stirbei Vodă, între str. Berzei şi Calea Victoriei, (permiţându-se traversul în intersecţia cu Str. Popa Tatu şi str. Luterană), str. Walter Maracineanu, între Calea Victoriei, str. Ion Câmpineanu şi Piaţa Revoluţiei”, au transmis reprezentanții Primăriei București.

Mai multe trasee ale mijloacelor de transport public sunt modificate, așa cum au anunțat reprezentanții STB SA.

Linia 122 urmează traseul de bază între terminalul „Complex Cartier Latin” şi intersecţia Str. Știrbei Vodă/ Str. Berzei, apoi intră pe un traseu modificat pe sensul spre Piața Universității, pe Str. Berzei, Str. Vasile Pârvan, Bd. Mihail Kogălniceanu, Bd. Regina Elisabeta, cu întoarcere în rondul de la Piața Universității. Traseul liniei 122 nu este modificat pe sensul opus.

Linia 137 funcţionează pe traseul de bază între terminalul „Carrefour Militari” şi intersecţia Str. Știrbei Vodă/ Str. Berzei, apoi pe traseu modificat pe sensul spre Piața Universității, pe Str. Berzei, Str. Vasile Pârvan, Bd. Mihail Kogălniceanu, Bd. Regina Elisabeta, cu întoarcere în rondul de la Piața Universității. Traseul liniei 137 nu este modificat pe sensul opus.

Linia 138 trece pe traseul de bază între terminalul „Cartier Militari” şi intersecţia Str. Știrbei Vodă/ Str. Berzei, apoi pe traseu modificat pe sensul spre Piața Universității, pe Str. Berzei, Str. Vasile Pârvan, Bd. Mihail Kogălniceanu, Bd. Regina Elisabeta, cu întoarcere în rondul de la Piața Universității. Traseul liniei 138 nu este modificat pe sensul opus.

În ce stații se fac opriri

Pe traseul modificat, autobuzele liniilor 122, 137 și 138 fac opriri în stațiile: „Mihail Kogălniceanu” (situată pe Bd. Mihail Kogălniceanu, aferentă liniilor 61, 66, 69, 70, 85, 90, 201, 336 și N116), „Grădina Cișmigiu” (situată pe Bd. Regina Elisabeta, aferentă liniilor 61, 66, 69, 70, 85, 90, 201, 336 și N116) și „Universitate” (situată pe Bd. Regina Elisabeta, aferentă liniilor 201, 336 și N116).

Linia 168 urmează traseul de bază între terminalul „Cartier Constantin Brâncuși” şi intersecţia Str. Știrbei Vodă/ Str. Berzei, apoi intră pe un traseu modificat pe sensul spre Piața Romană, pe Str. Berzei, Str. Vasile Pârvan, Bd. Mihail Kogălniceanu, Bd. Regina Elisabeta, cu întoarcere în rondul de la Piața Universității, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. Gheorghe Magheru, Piața Romană. Traseul liniei 168 nu este modificat pe sensul opus.

Linia 226 respectă traseul de bază între terminalul „Depoul Alexandria” şi intersecţia Str. Știrbei Vodă/ Str. Berzei, apoi urmează un traseu modificat pe sensul spre Piața Romană, pe Str. Berzei, Str. Vasile Pârvan, Bd. Mihail Kogălniceanu, Bd. Regina Elisabeta, cu întoarcere în rondul de la Piața Universității, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. Gheorghe Magheru, Piața Romană. Traseul liniei 226 nu este modificat pe sensul opus.

Pe traseul modificat, autobuzele liniilor 168 și 226 opresc în următoarele stații: „Mihail Kogălniceanu” (situată pe Bd. Mihail Kogălniceanu, aferentă liniilor 61, 66, 69, 70, 85, 90, 201, 336 și N116), „Grădina Cișmigiu” (situată pe Bd. Regina Elisabeta, aferentă liniilor 61, 66, 69, 70, 85, 90, 201, 336 și N116), „Universitate” (situată pe Bd. Regina Elisabeta, aferentă liniilor 201, 336 și N116) și „Bd. Nicolae Bălcescu” (situată pe Bd. Nicolae Bălcescu, aferentă liniei 381).

Linia 178 funcţionează pe traseul de bază între terminalul „Cartier Militari” şi intersecţia Str. Știrbei Vodă/ Str. Berzei, apoi pe un traseu modificat, pe Str. Berzei, Piața Emil Cioran, Str. Mircea Vulcănescu, după care va urma traseul de bază.

Linia 368 respectă traseul de bază între „Valea Oltului” și intersecția Str. Știrbei Vodă/ Str. Berzei, apoi merge pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Str. Berzei, Str. Vasile Pârvan, Bd. Mihail Kogălniceanu, Bd. Regina Elisabeta, Piața Universității, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. Gheorghe Magheru, Piața Romană, cu întoarcere pe Bd. Dacia, Str. Mircea Vulcănescu, după care va urma traseul de bază.

Pe traseul modificat, autobuzele liniei 368 opresc în următoarele stații: „Mihail Kogălniceanu” (situată pe Bd. Mihail Kogălniceanu, aferentă liniilor 61, 66, 69, 70, 85, 90, 201, 336 și N116), „Grădina Cișmigiu” (situată pe Bd. Regina Elisabeta, aferentă liniilor 61, 66, 69, 70, 85, 90, 201, 336 și N116), „Universitate” (situată pe Bd. Regina Elisabeta, aferentă liniilor 201, 336 și N116), „Bd. Nicolae Bălcescu” (situată pe Bd. Nicolae Bălcescu, aferentă liniei 381), „Calea Victoriei” și „Biblioteca Academiei Române” (ambele situate pe Bd. Dacia, aferente liniilor 133, 168, 226 și N117).

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

FOTO: Acțiune comună a „Cutezătorilor” din Botoșani și „Cercetașilor” din Italia, filiala „Vulturii” din Veneția, la Ștefănești

Publicat

img 8294 1000x600.jpg

Publicitate

Pe 21 aprilie, Organizaţia Naţiunilor Unite aniversează anual „Ziua Mondială a Creativităţii şi Inovaţiei.” Cu acest prilej, la Muzeul „Ștefan Luchian” au avut loc o serie de activități desfășurate în parteneriat cu Cercetașii României, filiala „Cutezătorii” din Botoșani, și Cercetașii din Italia, filiala „Vulturii” din Veneția.

Pe lângă vizitarea muzeului, s-a desfășurat și un atelier de pedagogie muzeală, unde participanții au pictat și desenat, punându-și astfel în valoare creativitatea.

Publicitate

 


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Orașul catacombelor din nordul Moldovei, redescoperit cu ajutorul tehnologiei. Detaliile confirmării științifice a unei legende

Publicat

index 7 1000x600.webp.webp

Una dintre cele mai misterioase legende urbane din nordul Moldovei a fost confirmată. Catacombele Botoșaniului, o rețea de beciuri adânci, întinsă pe kilometri întregi, a fost scanată cu ajutorul tehnologiei moderne. Aceste catacombe de refugiu din calea năvălitorilor vor putea fi vizitate, scrie ADEVĂRUL.

Municipiul Botoșani are o vechime considerabilă fiind atestat documentar, ca târg, încă din secolul al XV-lea. Din punct de vedere arheologic, Botoșaniul este atestat chiar mai devreme, începând cu secolele XIII-XIV.

Oraș multi-etnic, târgul  a fost un hub comercial important până la începutul secolului XX. Și astăzi orașul este împânzit de case și monumente istorice care evocă acele vremuri. Tocmai datorită vechimii sale, Botoșaniul…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

„Bișnițar” din Piața mare din municipiul Botoșani, aspru amendat de polițiști după ce l-au prins cu țigări

Publicat

tigari.jpg

Sâmbătă, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani- Biroul de Ordine Publică, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în Piața Centrală din municipiul Botoșani, au identificat un bărbat, de 46 de ani, din aceeași localitate, care avea asupra sa aproximativ 70 de pachete de țigarete, de diferite mărci, de proveniență Republica Moldova și Duty free, pentru care nu deținea documente legale.

 

Băarbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 20.000 de lei, iar țigaretele au fost supuse confiscării.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Dosar penal pentru un tânăr de 21 de ani din Coțușca

Publicat

razie 4 1000x600.jpeg

Polițiștii din Darabani au oprit sâmbătă pentru control, pe drumul județean DJ 282, în comuna Coțușca, un autovehicul condus de un tânăr de 21 de ani, din aceeași localitate.

 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autovehiculul nu era înmatriculat sau înregistrat conform prevederilor legale. Motiv pentru care a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe