Connect with us

EVENIMENT

Nouă persoane din județul Suceava, reţinute de poliţişti în urma unor scandaluri

Publicat

Arhivă foto

Nouă persoane din Dolhasca şi din localitatea Slatina, județul Suceava, au fost reţinute de poliţişti în cazul unor scandaluri care au avut loc săptămâna trecută. Acestea urmează să fie prezentate unităţilor de parchet competente, a informat, sâmbătă,  10 decembrie 2022, IPJ Suceava.

Sursa citată a precizat că, pe 4 decembrie, Poliţia Oraşului Dolhasca a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe raza localităţii Gulia, arondată oraşului Dolhasca, este un scandal în desfăşurare şi mai multe persoane au fost lovite.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că a existat un conflict spontan între doi minori, cu vârste sub 14 ani, iar unul dintre aceştia s-a plâns tatălui său că a fost agresat.

Din primele date s-a stabilit că mai mulţi membri ai familiei unuia dintre minori s-au deplasat la cealaltă familie şi au pătruns în curtea locuinţei, izbucnind un conflict în timpul căruia s-au agresat reciproc.

A fost solicitat sprijin şi din partea Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS) al IPJ Suceava, conflictul fiind aplanat.

Nouă persoane din județul Suceava, reţinute de poliţişti în urma unor scandaluri. 11 persoane au primit îngrijiri medicale

În urma urma leziunilor suferite 11 persoane au primit îngrijiri medicale.

În cauză, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „încăierare”, „violare de domiciliu” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, documentându-se activitatea infracţională şi participaţiile penale ale tuturor persoanelor implicate în incident.

Faţă de cinci bărbaţi implicaţi în incident poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, aceştia fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Suceava.

De asemenea, pe 8 decembrie, Secţia de Poliţie Rurală nr.7 Mălini a fost sesizată prin intermediul 112 cu privire la faptul că pe raza satului Slatina are loc o agresiune.

Nouă persoane din județul Suceava, reţinute de poliţişti în urma unor scandaluri. În timpul scandalurilor a fost solicitat sprijin suplimentar al patrulelor din zonă, dar şi din partea luptătorilor SAS al IPJ Suceava

La faţa locului a fost identificat un bărbat care le-a declarat poliţiştilor că, în timp ce se deplasa pe DJ209 A către domiciliu, la ieşirea dintr-un bar ar fi fost agresat de către mai multe persoane.

În timp ce poliţiştii discutau cu partea vătămată, încercând să identifice şi potenţiali martori ai evenimentului, şi-au făcut apariţia două autoturisme din care au coborât mai multe persoane, care anterior l-ar fi agresat pe reclamant şi care au început să-i adreseze ameninţări, având un comportament incisiv şi recalcitrant.

Poliţiştii i-au somat verbal cu privire la posibilitatea folosirii armamentului din dotare.

A fost solicitat sprijin suplimentar al patrulelor din zonă, dar şi din partea luptătorilor SAS al IPJ Suceava, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Patru suspecţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 39 de ani, toţi din Slatina, au fost reţinuţi şi introduşi în arestul IPJ Suceava. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Încep lucrările pe încă un lot al căii ferate Cluj-Oradea. A fost emisă autorizația de construire

Publicat

lucrari cale ferata.jpg

Pot începe lucrările pe lotul 4 Aleșd – Frontieră Ungaria al liniei de tren Cluj-Napoca – Oradea. Ministerul Transporturilor a emis autorizația de construire, scrie Economedia.

Ministerul Transporturilor a emis autorizația de construire pentru modernizarea lotului 4 Aleșd – Frontieră Ungaria, unul dintre cele mai dificile tronsoane de pe magistrala M 300 Cluj – Oradea. Durata de execuție a lucrărilor este de 36 luni.

Autorizația de construire este emisă…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Tocănița de intestine de miel, rețetă veche de câteva sute de ani, prezentată de bucătarul Călin Horvath

Publicat

video: tocănița de intestine de miel, rețetă veche de câteva

Tocănița de intestine de miel. Bucătarul șef Călin Horvath din Alba Iulia a prezentat pentru Alba24 o rețetă veche de câteva sute de ani, care astăzi a ajuns să fie considerată o delicatesă. Este vorba despre tocănița de intestine de miel sau tocana de mațe de miel cum se spune în popor. 

„Această rețetă am descoperit-o în satul natal al soției mele, în Ghirbom. De la soacra mea am învățat să fac acest preparat. Ei l-au moștenit de la părinți, părinții de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Frumoasa fiică a unui lider PSD Cluj, Miss Tourism World 2024 România

Publicat

miss turism romania 2024 crop.jpg

Ioana Oleleu, fiica politicianului PSD Cluj Ioan Oleleu, a fost desemnată Miss Tourism World 2024 România. Va reprezenta țara noastră la competiția găzduită în China.

Ioana Oleleu va reprezenta țara noastră în competiția internațională de frumusețe Miss Tourism World 2024. Tânăra este studentă în anul I la Facultatea de Psihologie și Stiințe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Într-un interviu din 2022, Ioana arăta că face parte din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LIVE-VIDEO: Slujba din VINEREA MARE, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Prohodul Domnului, procesiunea cu Sfântul Epitaf

Publicat

live video: slujba din vinerea mare, la catedrala Încoronării din alba

Slujba din VINEREA MARE, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. În Vinerea Mare din Săptămâna Patimilor, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia are loc Denia Prohodului Domnului, cu procesiunea Sfântului Epitaf. Sute de credincioși participă la slujbă și apoi la procesiunea prin care se înconjoară biserica. 

Sfânta şi Marea Vineri este ziua când a fost răstignit pe cruce Fiul lui Dumnezeu şi a fost pus în mormânt, fiind, potrivit tradiţiei, zi de post negru, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe