Connect with us

EVENIMENT

Noutăți an școlar 2024-2025: Elevii pot da note profesorilor. Cum arată fișa de feedback din noul Statut al elevului

Publicat

noutăți an școlar 2024 2025: elevii pot da note profesorilor. cum

Noutăți an școlar 2024-2025: Elevii vor putea da note profesorilor. Prevederea apare în noul Statul al elevului, publicat în Monitorul Oficial în 12 august. Această opțiune a fost preluată din vechiul statut, cu aplicare din 2021.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO FOTO. O mașină a luat FOC pe strada Mașiniștilor din Cluj-Napoca

Publicat

foc 2 e1724241117301.jpg

O autoutilitară a luat foc pe strada Mașiniștilor din Cluj-Napoca. Aceasta transporta mobilier. Pompierii de la ISU Cluj au intervenit pentru stingerea incendiului.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o autoutilitară pe strada Mașiniștilor din municipiul Cluj-Napoca.

foc

focfoc

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Reînnoirea vizei SUA fără interviu. Cum se procedează pentru obținerea documentului de călătorie. Ghid promovat de ambasadă

Publicat

În câte țări pot merge românii fără viză și care

Ambasada Statelor Unite ale Americii reamintește cetățenilor români care este procedura de reînnoire a vizei SUA. Aceasta se adresează persoanelor care au deja viză tip B1/B2, de călătorie, fie valabilă, fie care a expirat în ultimii patru ani.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

(P) Top gadgeturi de pus în bagajul de vacanță

Publicat

(p) top gadgeturi de pus în bagajul de vacanță

Vara este perioada ideală în care poți explora în voie locuri noi. Poți încerca o plimbare scurtă pe dealurile înverzite ale Toscanei sau o baie răcoroasă pe o plajă sălbatică din Grecia. Orice ai alege să faci în vacanță, tehnologia îți vine în ajutor pentru a-ți face experiența de neuitat.

Citește mai departe

EVENIMENT

David Ciceo, directorul Aeroportului Cluj: Cu 5% mai mulţi pasageri pe aeroporturile din România, în primul semestru din 2024

Publicat

david ciceo.jpg

Numărul pasagerilor de pe aeroporturile din România a crescut cu 5% în primul semestru din 2024, comparativ cu aceeaşi perioadă din 2023, a declarat David Ciceo, directorul Aeroportului Cluj.

Numărul pasagerilor înregistraţi pe aeroporturile din România, în primul semestru al anului în curs, a crescut cu 5% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. 7% din totalul acestora au călătorit pe rute interne, a declarat preşedintele Asociaţiei Aeroporturilor din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe