Connect with us

EVENIMENT

Noutăți pentru cei care beneficiază de pensie de invaliditate sau de urmaș. Anunțul directorului Casei de Pensii Cluj

Publicat

pensionari casa de pensii salciuan 4.jpg

Noua Lege a pensiilor, care a intrat în vigoare la 1 septembrie, aduce modificări pentru anumite categorii de beneficiari.

Potrivit directorului Casei de Pensii Cluj, Mariana Nicoleta Sălciuan, sunt nouăți în ceea ce privește pensia de invaliditate și cea de urmaș.

Citește și Pensionare la limită de vârstă 2024. Precizări oficiale ale casei de pensii: condiții, stagiu de cotizare și situații speciale

Noutăți pentru cei care beneficiază de pensie de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

E.ON: Schimbarea centralei termice cu una nouă cu tehnologie de condensare poate aduce o ECONOMIE de până la 930 de lei pe an

Publicat

eer poza ct 1 e1727166625268.jpg

În România, sursa principală de încălzire a locuințelor este centrala pe gaz (47%) urmată de soba pe lemne (26%) și centralele pe lemne și peleți (13%), potrivit studiilor* companiei E.ON Energie România. Dintre gospodăriile conectate la rețeaua de gaz 8 din 10 au o centrală individuală pe gaz iar dintre centralele pe gaz aflate în funcțiune circa 25% sunt mai vechi de 10 ani iar 58% nu au tehnologie de condensare.

– Centrala pe gaz este principala sursă de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sportivii de la Elite Martial Arts au nevoie de ajutor pentru a putea PARTICIPA la Campionatul European de Karate din Varșovia

Publicat

david florea 4 e1711023921793.jpg

Tinerii sportivi de la Elite Martial Arts au nevoie de ajutor pentru a putea participa la Campionatul European de Karate ce se va desfășura la jumătatea lunii octombrie la Varșovia.

„Numărătoarea inversă a început! Mai sunt doar 15 zile până când sportivii noștri vor reprezenta România si clubul nostru la Campionatul European de Karate din Varșovia, Polonia!

Sportivii de la Elite Martial Arts au nevoie de ajutor pentru a putea PARTICIPA la Campionatul European…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Asfalt peste IARBĂ. Lucrări fără autorizație pe Titulescu, în Cluj-Napoca

Publicat

20240921 150942 rotated e1727161905338.jpg

Clujenii se plâng că orașul lor a devenit unul al betoanelor și că spațiile verzi dispar încetul cu încetul. Atunci când nu asfaltează sau betonează Primăria, se găsesc oameni cu inițiativă care, fără a avea autorizație, își asumă acest gen de lucrări pe spațiul public.

Un clujean ne-a semnalat o astfel de lucrare de asfaltare peste spațiul verde pe Bdul Titulescu din Cluj-Napoca.

„Desi administratia locala pozeaza intr-un aparator feroce al spatiilor…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. George Simion CONSTRUIEȘTE case pentru sinistrații de la Pechea

Publicat

simion 5 e1727104615611.jpg

Un nou transport cu ajutoare și materiale de construcții a ajuns în această dimineață în localitatea Pechea din județul Galați, unde sute de oameni au rămas fără case în urma inundațiilor. AUR a instalat încă de duminică seară un punct de lucru pentru a-i ajuta pe sinistrați.

Pe parcursul întregii zile de luni, sute de voluntari au mers în casele localnicilor pentru a curăța dezastrul lăsat în urmă de inundații. La rândul său, George Simion a pus…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe