Connect with us

ACTUALITATE

Număr record de vizitatori la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, de 1 Decembrie

Publicat

vizitatori muzeu alba iulia.jpg

De Ziua Națională a României, Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia a fost vizitat de 7300 de persoane, un număr record pentru ziua de 1 decembrie, atins doar în anul 2018, anul Centenarului Marii Uniri, au anunțat reprezentanții instituției.

”Această prezență numeroasă s-a datorat programului divers oferit cu această ocazie de muzeul albaiulian, care a cuprins, pe lângă numeroase expoziții temporare, și momente de reenactment istoric oferite de personajele istorice și de Garda Națională de la Alba Iulia”, au transmis sursele citate.

Aproximativ 16.000 de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

FOTO. Cum vor arăta NOUL liceu și sala de sport din Borhanci. Investiție de 8,7 milioane de euro

Publicat

scoala borhanci 3.jpg

Data de 8 martie este termenul de depunere a ofertelor pentru realizarea noului liceu și a sălii de sport din Borhanci, anunță Primăria Cluj-Napoca. Pentru Școala gimnazială a Hub-ului educațional Borhanci ofertele sunt în evaluare.

Primăria Cluj-Napoca are în desfășurare licitația de peste 8,7 milioane de euro care vizează contractul de proiectare și execuție lucrări pentru liceul și sala de sport, parte a viitorului Hub Educațional din cartierul Borhanci.

scoala borhanci (1)


Cum vor arăta noul liceu și sala de sport din Borhanci. Investiție de 8,7 milioane de euro

Termenul de depunere a ofertelor este 8…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Fiul lui Ronaldinho semnează cu FC Barcelona

Publicat

fiul lui ronaldinho semnează cu fc barcelona

Ronaldinho anunță că fiul său va semna cu FC Barcelona.

Joao Mendes, în vârstă de 17 ani, a susținut recent probe de joc la gruparea catalană.

„Pot să confirm că Joao va semna cu Barcelona. Barca este o parte din viața și inima mea și va continua să fie cu fiul meu”, a spus Ronaldinho pentru RAC1.

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Bărbat din Alba, hoț de bijuterii la Cluj-Napoca: În timpul unui furt a fost surprins de proprietarul unei case. Cum s-a terminat

Publicat

politie e1556619188358.jpg

Un bărbat din Alba a fost reținut de polițiștii din Cluj-Napoca după două ”lovituri” date la sfârșitul lunii decembrie a anului 2022, dar și în luna ianuarie a anului 2023. 

Bărbatul ar fi reușit să fure bijuterii de aproape 10.000 de lei, după ce a escaladat o fereastră și a intrat într-un apartament. Apoi, a intrat într-o locuință tot din Cluj Napoca, dar a fost surprins de proprietar, iar în acel moment a fugit.

În data de 6 februarie 2023, polițiștii in Cluj Napoca l-au reținut pe bărbatul de 39 de ani din Alba, care este bănuit de furt calificat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Programări ONLINE pentru vizita la Centrele de Relații cu Publicul Delgaz Grid

Publicat

programări online pentru vizita la centrele de relații cu publicul

Delgaz Grid, distribuitorul de gaze naturale și energie electrică al Grupului E.ON România, pune la dispoziția clienților săi o aplicație prin intermediul căreia aceștia își pot programa online vizita la Centrele de Relații cu Publicul, în funcție de propria disponibilitate. Utilizând aplicația, clienții companiei economisesc timp, nemaifiind nevoie să aştepte pentru a fi deserviţi la vizita în aceste centre. În plus, în urma programării vor fi informați printr-un email cu privire la documentele de care au nevoie pentru a-şi soluţiona solicitările și astfel acestea pot fi rezolvate la prima vizită.

· Programarea se face simplu, în…

Citește mai mult pe Ardeal24.ro

Citește mai departe