Connect with us

EVENIMENT

Numărul la care pot suna aparținătorii după incendiul din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța

Publicat

Număr de telefon pus la dispoziție de autorități la care se poate suna pentru informații despre pacienți, după incendiul din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța.

ISU „Dobrogea” anunță că aparținătorii pot suna pentru informații legate de pacienți la numărul 0742 031 540.

Rudele și prietenii pacienților din spital s-au adunat în curtea unității medicale, reclamând că nu primesc informații despre cei care au murit sau au fost răniți.

9 oameni au murit vineri în incendiul izbucnit la secția de terapie intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase Constanța. Flăcările au izbucnit în secția ATI și ulterior tot spitalul a fost evacuat.

Un dosar penal a fost deschis pentru ucidere din culpă. MEDIAFAX

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Marius Lulea (AUR): TRĂDARE. Guvernarea PSD-PNL se pregătește să mai VÂNDĂ și ce a mai rămas din economia națională

Publicat

lulea marius 1024x646 1 2.jpg

Prim-vicepreședintele AUR Marius Lulea acuză guvernul PSD-PNL că se pregătește să mai vândă și ce a mai rămas din economia națională.

Guvernul României, condus de premierul Marcel Ciolacu, trebuie să asigure transparență deplină în privința afacerilor ce vor fi încheiate cu reprezentanții Emiratelor Arabe Unite (EAU).

Pe această cale, îi solicităm premierului Ciolacu să informeze opinia dacă are intenția să concesioneze afaceriștilor din Emirate…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Weekend dedicat experiențelor SENZORIALE, la Iulius Mall Cluj: Street Food Picnic și Festivalul ARGO

Publicat

04 1 e1714137327306.png

Ești pregătit pentru un weekend plin de experiențe senzoriale în Iulius Parc? În acest final de săptămână, food-truck-urile de la Street FOOD Picnic – ediția de primăvară, te așteaptă cu o varietate de sortimente internaționale savuroase, iar lineup-ul vibrant de DJ te invită la dans și multă distracție. Tot în Iulius Parc vei descoperi și o lume a experimentelor captivante în cadrul Argo Fest, eveniment științific dedicat pentru întreaga familie.

argoargo

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO Transapuseana: A fost recepționat lotul I al celui mai spectaculos drum din Alba. O nouă destinație de vară în județ

Publicat

foto transapuseana: a fost recepționat lotul i al celui mai

FOTO Transapuseana: Vicepreședintele Consiliului Judeațean Alba, Marius Hațegan, a anunțat vineri că instituția a recepționat lucrările la lotul I al unuia dintre cele mai frumoase drumuri din țară. Este vorba despre Transapuseana sau Transalpina de Apuseni. Lotul II va fi recepționat în august. 

Drumul străbate pe de o parte una dintre cele mai frumoase regiuni din țară, cu păduri vechi, neumblate și cu puncte de belvedere aflate pe creasta muntelui, dar totodată și una…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FCU Craiova 1948 – „U” Cluj. „Șepcile roșii” LUPTĂ pentru a obține primul loc în play-out

Publicat

438081789 1072291041018304 1759389965002682957 n e1714144230971.jpg

FCU Craiova 1948 și FC Universitatea Cluj se vor întâlni sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 17:30 pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova unde vor disputa partida din etapa cu numărul șapte a play-out-ului Superligii, deplasare în urma căreia „U” Cluj trebuie să obțină victoria pentru a deveni lider în play-out.

FC Universitatea Cluj vine după o victorie obținută pe teren propriu împotriva echipei Poli Iași, victorie care a îndepărtat-o la opt puncte de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe