Connect with us

EVENIMENT

Numerele câștigătoare la Loto 6 din 49, duminică, 4 decembrie 2022. Rezultatele pentru Noroc, Joker și 5 din 40

Publicat

numerele câștigătoare la loto 6 din 49, duminică, 4 decembrie

Loteria Română organizează duminică, 4 decembrie 2022 o nouă extragere. Ca de fiecare dată, Impact.ro vă va prezenta numerele câștigătoare la extragerea 6 din 49, Noroc, de la extragerea 5 din 40 și Super Noroc dar și de la extragerea Joker și Noroc Plus. Află din rândurile de mai jos care sunt premiile puse astăzi în joc de Loteria Română.

Rezultate la Loto 6 din 49, Noroc și Joker. Numerele extrase duminică, 4 decembrie 2022

Duminică, 4 decembrie 2022, Loteria Română organizează o nouă extragere începând cu ora 18:30. Cei care au cumpărat bilete sunt extrem de curioși să afle care sunt numerele câştigătoare. Așa cum v-am obișnuit deja, noi vă prezentăm rezultatele:

  • Loto 6 din 49: 36, 27, 23, 14, 38, 43
  • Loto 5 din 40: 32, 4, 10, 35, 27, 25
  • Joker: 8, 19, 41, 17, 18 + 8
  • Noroc Plus: 2 3 8 6 5…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Un bărbat a intrat într-o farmacie din Capitală și a amenințat angajatele cu un cuțit. A fost reținut de polițiști

Publicat

Arhivă foto

Un bărbat bănuit că a intrat într-o farmacie din București, la finalul lunii ianuarie și a amenințat două angajate cu un cuțit, a fost reținut miercuri, 1 februarie de polițiști.

Potrivit Poliției Capitalei, miercuri, 1 februarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 19 au reținut un bărbat, în vârstă de 33 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 27 ianuarie 2023, în jurul orei 22.00, Secția 19 Poliție a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi pătruns în interiorul unei farmacii din Sectorul 5 și ar fi amenințat cele două angajate cu un obiect tăietor- înțepător, solicitând banii din casele de marcat.

Acesta a fugit într-o direcție necunoscută, fără a sustrage vreun bun, în momentul în care a fost surprins de un trecător.

În urma cercetărilor efectuate, bărbatul a fost depistat de polițiști și a fost condus la audieri, fiind reținut pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Citește mai departe

EVENIMENT

Veste bună dată de dr. Mihai Craiu: „Numărul de cazuri de gripă şi viroze respiratorii la copii este într-o semnificativă scădere faţă de săptămânile anterioare”

Publicat

veste bună dată de dr. mihai craiu: „numărul de cazuri

Cea mai bună veste la începutul acestei luni vine de la medicul pediatru Mihai Craiu de la Institutul Naţional pentru Sănătatea Mamei şi Copilului „Alessandrescu-Rusescu” Bucureşti. În cursul zilei de astăzi, acesta a declarat că numărul de copii cu cazuri de gripă şi viroze respiratorii care se prezintă la spital se află în scădere continuă faţă de săptămânile anterioare.

Cazurile de gripă şi viroze respiratorii la copii, în scădere accentuată

„Numărul de cazuri este într-o semnificativă scădere faţă de săptămânile anterioare. Mă refer la copii, ceea ce se prezintă la spital. Din punct de vedere epidemiologic, este un declin faţă de momentul la care s-au declarat de către autorităţi măsurile acelea speciale de precauţie.

Schimbarea de vreme şi scăderea temperaturii a redus…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

ECONOMIE

”LISTA RUȘINII”: ANAF a publicat lista cu datornicii care nu și-au plătit obligațiile fiscale în trimestrul patru al anului 2022

Publicat

anaf 590x354

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a publicat lista cu datornicii care nu şi-au plătit obligaţiile fiscale în trimestrul 4 al anului 2022, conform legislaţiei în vigoare.

”Lista ruşinii” este reglementată de Ordinul nr. 509/2019 pentru modificarea şi completarea Procedurii de publicare a listelor debitorilor care înregistrează obligaţii fiscale restante, precum şi cuantumul acestor obligaţii, aprobată prin Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 558/2016, potrivit ZF.

Obligaţiile fiscale pentru trimestrul patru al anului 2022 sunt aferente perioadei octombrie – decembrie 2022.

Obligaţiile fiscale restante ale contribuabililor persoane juridice care fac obiectul publicării sunt cele notificate, existente la sfârşitul trimestrului de raportare şi neachitate până la data publicării.

Nu fac obiectul publicării obligaţiile fiscale restante al căror cuantum total este sub următoarele plafoane:

a) 500.000 lei, în cazul debitorilor care au calitatea de mare contribuabil;

b) 250.000 lei, în cazul debitorilor care au calitatea de contribuabil mijlociu;

c) 100.000 lei, în cazul celorlalte categorii de debitori, inclusiv în cazul persoanelor fizice care înregistrează obligaţii fiscale restante şi din desfăşurarea de activităţi economice în mod independent sau exercită profesii libere;

ANAF va efectua modificări “în termen de 15 zile de la achitarea integrală a obligaţiilor fiscale datorate, organul fiscal central operează, din oficiu, modificările pentru fiecare debitor care şi-a achitat aceste obligaţii, în sensul eliminării din liste”.

Citește mai departe

EVENIMENT

Aproape 8.000 de conturi noi create, după prima zi de eliberare online a cazierului judiciar

Publicat

1675180008 cazier judiciar.jpg

Aproape 8.000 de conturi noi au fost create în prima zi de eliberare online a cazierului judiciar.

În primele 24 de ore de la operaționalizarea platformei dedicată eliberării on-line a certificatelor de cazier judiciar, în hub-ul Ministerului Afacerilor Interne au fost create 7.684 de conturi noi.

Un număr de 6.912 dintre aceste conturi au fost validate prin ghiseul.ro și 153 de cetățeni au mers la unitățile de poliție pentru validarea conturilor.

În același interval au fost generate de platformă (hub.mai.gov.ro), la solicitarea cetățenilor interesați, 5532 certificate de cazier judiciar, informează MAI.

(sursa: Mediafax)

Citește mai departe