Connect with us

EVENIMENT

O adolescentă din Harghita și-a dat în judecată părinții pentru că nu o lăsau să aibă o relație cu un băiat rrom. Decizia luată de judecători

Publicat

o adolescentă din harghita și a dat în judecată părinții pentru

O fată de 16 ani, din județul Harghita, și-a dat în judecată părinții și le-a cerut judecătorilor să îi fie recunoscută capacitatea deplină de exerciţiu și să fie scoasă de sub tutela părinților care îi interzic să aibă o relație cu un băiat de etnie romă. Ce verdict au dat judecătorii după ce a fost realizată o expertiză și au fost audiați martori.

Acuzațiile aduse de adolescentă părinților săi

Adolescenta în vârstă de 16 ani a deschis procesul împotriva părinților săi la Judecătoria Miercurea Ciuc, în iule 2022, și a susținut că „s-a văzut nevoită” să solicite recunoașterea anticipată a capacității sale de exercițiu pentru că „în ultima perioada s-au înrăutăţit relaţiile lor de familie şi nu mai poate suporta acţiunile părinţilor, chiar dacă a încercat să…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO. FOTO. DJ Tișe a mixat la inaugurarea Turda Arena

Publicat

dj tise turda arena 2.jpg

DJ Tișe a fost din nou „în acțiune” în acest weekend. Președintele Consiliului Județean Cluj a mixat pe scenă la Turda, la inaugurarea Salii Polivalente.

Mulțime de oameni și distracție la inaugurarea Turda Arena. Noua sală de sport și evenimente a fost deschisă practic, vineri, dar concerte, activități sportive și alte evenimente au loc până duminică, inclusiv.

DJ Tișe a mixat la inaugurarea Turda Arena

La inaugurarea sălii de sport au concertat

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sofronie de la Cioara: Povestea sfântului din județul Alba. Luptător în numele ortodoxiei din Transilvania

Publicat

sofronie de la cioara: povestea sfântului din județul alba. luptător

Sofronie de la Cioara s-a născut în prima jumătate a secolului al XVIII-lea în satul Cioara, care în prezent face parte din localitatea Săliștea, județul Alba.

Numele său de familie a fost Popa sau Popovici. După moartea soției sale, Sofronie s-a călugărit la Mănăstirea Curtea de Argeș din Țara Românească.

Mai târziu, s-a reîntors la Cioara, unde a construit un mic schit din lemn în pădurea din apropierea satului și a adunat câțiva ucenici. El și-a dedicat viața…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

CFR Cluj – FCSB. Clujenii sunt obligați să obțină VICTORIA pentru a rămâne în lupta pentru titlu

Publicat

cfr fcsb.jpg

CFR Cluj și FCSB se vor întâlni duminică, 14 aprilie, de la ora 21:00 pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca unde vor disputa partida din etapa cu numărul patru din play-off-ul Superligii, iar clujenii sunt obligați să câștige pentru a rămâne în lupta la titlu. 
După eliminarea din Cupa României și plecarea lui Adrian Mutu de pe banca clujenilor, pentru aceștia a venit meciul din play-off împotriva echipei Rapid București în deplasare, meci care a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Alba: 45% dintre gospodăriile neelectrificate au fost PĂRĂSITE în ultimii 7 ani, iar 3 sferturi dintre locatari au murit. Analiză

Publicat

alba: 45% dintre gospodăriile neelectrificate au fost pĂrĂsite în ultimii

Alba: 45% dintre gospodăriile neelectrificate au fost PĂRĂSITE în ultimul 7 ani. 

Aproape o jumătate dintre imobilele fără energie electrică din județul Alba au fost abandonate, părăsite sau distruse în ultimii 7 ani. Este vorba despre un procent de 45% dintre acestea. 

Datele vin de la o analiză a Asociației Energie Inteligentă, prezentată în cadrul unui eveniment organizat vineri la București, împreună Ministerul Energiei.

Analiza mai scoate în evidență și alte…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe