Connect with us

EVENIMENT

O armă cu aer comprimat şi zeci de articole pirotehnice, descoperite într-o locuinţă din județul Ialomița

Publicat

Arhivă foto

O armă cu aer comprimat şi 67 de articole pirotehnice au fost descoperite miercuri în locuinţa unui bărbat din oraşul Ţăndărei, în urma unei percheziţii efectuate de poliţişti, ocazie cu care s-a constatat şi că acea casă este racordată ilegal la reţeaua de energie electrică, informează IPJ Ialomiţa.

Miercuri, între orele 06,00 – 10,00, poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sprijiniţi de luptători de acţiuni speciale, au desfăşurat o acţiune de amploare pe raza oraşului Ţăndărei, în vederea prevenirii faptelor cu violenţă şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică.

Citește și: FOTO-VIDEO: Descinderi în Ialomița la persoane bănuite că au vândut ilegal arme letale, muniţii şi dispozitive explozive

„Poliţiştii au efectuat şi o percheziţie domiciliară, care a vizat documentarea activităţii infracţionale a unui bărbat de 46 de ani, din oraşul Ţăndărei, bănuit de săvârşirea infracţiunii de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept. Cu ocazia activităţilor desfăşurate au fost descoperite 67 de articole pirotehnice şi o armă prevăzută cu închizător şi o lunetă, bunuri deţinute de persoana în cauză fără a fi autorizată în acest sens. Totodată, s-a constatat că bărbatul foloseşte o instalaţie clandestină pentru a sustrage energie electrică din reţeaua stradală”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Ialomiţa.

De asemenea, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la alte două locuinţe racordate ilegal la reţeaua stradală.

Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Feteşti, în cauză s-au întocmit trei dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea şi se continuă cercetările într-un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Situația comică într-un supermarket din Sebeș: Un telefon a fost pierdut, găsit și apoi furat dintr-un spațiu de depozitare

Publicat

telefon furat foto alba24 e1674986619705 1000x600.jpeg

Un telefon găsit în parcarea unui supermarket din Sebeș, a fost furat, dintr-un spațiu de depozitare al magazinului. Cazul s-a petrecut duminică, 14 aprilie, 2024 și a fost comunicat de reprezentanții IPJ Alba. 

Din câte se pare o persoană și-a pierdut telefonul în parcarea magazinului. Acesta a fost găsit de o altă persoană care l-a dus angajaților. După ce stabilit a cui este telefonul, angajații l-au pus într-un spațiu de depozitare a bunurilor. 

În spațiul de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce pățești dacă încalci ordinul de protecție. Bărbat din Miraslău, reținut de polițiști după ce și-a bătut soția

Publicat

ce pățești dacă încalci ordinul de protecție. bărbat din miraslău,

Un bărbat din Miraslău a fost reținut de polițiști după ce și-a bătut soția și nu a respectat ordinul de protecție care îi interzicea să se apropie de ea. 

La data de 14 aprilie 2024, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 60 de ani din comuna Miraslău.

Acesta este cercetat pentru violență în familie, amenințare și încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

În sarcina acestuia s-a reținut…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șmecheria prin care Guvernul se preface că plafonează adaosurile comerciale la alimentele de bază. Prețuri mari, impact mic

Publicat

Șmecheria prin care guvernul se preface că plafonează adaosurile comerciale

Șmecheria prin care Guvernul se preface că plafonează adaosurile comerciale al alimente. Prețurile rămân mari, iar economiile pe care le fac românii în urma acestei măsuri sunt nesemnificative.

Plafonarea prețului la anumite alimente vine cu niște condiții pe care nu toată lumea le observă la prima vedere.

Dacă credeați, de exemplu, că este plafona, spre exemplu, prețul la cartofi în general, ei bine, vă înșelați. Este plafonat doar prețul la cartofi albi vrac.

Nu și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Clujeanul Simone Tempestini a CÂȘTIGAT prima etapă a Campionatului European de Raliuri din Ungaria

Publicat

tempestini 2 e1713168941191.jpg

Clujeanul Simone Tempestini a devenit primul pilot român din istorie care a câștigat o etapă din Campionatul European de Raliuri după ce s-a impus, în acest weekend, în Raliul Ungariei, prima etapă a sezonului 2024 din competiția continentală.

De 8 ori de campion național absolut, Tempestini a avut un parcurs impecabil în Ungaria la bordul modelului Škoda Fabia RS Rally2, cu Sergiu Itu în dreapta sa, scrie Sport.ro.

simone tempestinisimone tempestini

FOTO. Clujeanul Simone Tempestini a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe