Connect with us

EVENIMENT

O femeie a fost găsită decedată într-un apartament din municipiul Constanța

Publicat

Arhivă Foto

O femeie de aproximativ 83 de ani a fost găsită decedată într-un apartament aflat pe strada Ion Gheorghe Duca din municipiul Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 15:00, polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil, situat pe strada Ion Gheorghe Duca din municipiul Constanța, se află o persoană decedată.

Conform primelor cercetări, polițiștii au identificat persoana în cauză, fiind vorba despre o femeie, de aproximativ 83 de ani.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Peste 320.000 de cărți funciare înregistrate în Alba. Județul, pe primul loc în Transilvania și pe șase la nivel național

Publicat

peste 320.000 de cărți funciare înregistrate în alba. județul, pe

O.C.P.I. Alba a înregistrat un număr de 321.579 cărți funciare, județul nostru situându-se pe locul șase într-un clasament la nivel de țară și pe locul întâi în Transilvania, a transmisvineri Instituția Prefectului Alba. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Compania aeriană Animawings lansează zboruri Cluj-București de pe Aeroportul ”Avram Iancu”

Publicat

anima 1000x600.jpeg

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunță debutul unor noi zboruri regulate directe spre Bucureşti, în toamna anului 2024. Astfel, începând cu data de 16 septembrie 2024, de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj vor fi operate în premieră noi zboruri interne spre capitala țării, de către compania aeriană Animawings, cu 5 frecvenţe săptămânale, de luni până viner.

Zborurile directe Cluj-București vor fi operate de compania aeriană Animawings cu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: ”Descindere” a polițiștilor din Alba Iulia. I-au făcut o surprinză unui copilaș de cinci ani care își serba ziua de naștere

Publicat

video: ”descindere” a polițiștilor din alba iulia. i au făcut o

Polițiștii din Alba Iulia i-au făcut o bucurie unui copilaș din Alba Iulia. S-a întâmplat vineri, 17 mai, iar cel ”vizat” de vizita polițiștilor a fost un copil de cinci ani. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

(P.E.) Comunicat PNL Alba Iulia: După lumină, apa și canalizarea ajung pe 15 străzi din cartierul Orizont!

Publicat

(p.e.) comunicat pnl alba iulia: după lumină, apa și canalizarea

În câteva luni, tot cartierul va fi legat la rețeaua de apă și canalizare, printr-o investiție de 4.500.000 de lei, fonduri nerambursabile prin Programul „Anghel Saligny”, inițiat de către Partidul Național Liberal.

Citește mai departe