Connect with us

EVENIMENT

O gălățeancă a comandat un telefon scump și a primit șuruburi

Publicat

Este anchetă la magazinul unde o gălățeancă a comandat un telefon scump și a primit în schimb șuruburi. Reprezentanții companiei analizează imaginile de pe camerele de supraveghere și verifică drumul parcurs de obiect din depozit până la domiciliul cumpărătoarei.

Reprezentanții companiei care deține magazinul din Galați au anunțat că au demarat o anchetă internă.

„Produsul a plecat sigilat din depozitul nostru, acest lucru fiind verificat şi pe camerele din depozit. El a ajuns la client sigilat, prin intermediul curierului, iar clientul a confirmat acest lucru prin intermediul corespondenţei. Clientul, din păcate nu a desfăcut produsul în prezența curierului, chiar dacă oferim acest serviciu gratuit şi insistăm, inclusiv prin sms-uri, ca acest serviciu să fie folosit de către client. Conform tuturor verificărilor interne efectuate până acum, conform înregistrărilor video interne şi corespondenţei cu clientul, nu avem, în acest caz, nicio culpă, expediind, de bună credinţă, către client, un produs original, în ambalajul său original, sigilat. Deşi vindem zeci de mii de astfel de telefoane nu am mai avut o asemenea problema pana acum”, au precizat într-un comunicat reprezentanţii Flanco.

Incidentul a fost reclamat la Poliție pe 7 ianuarie. O femeie de 64 de ani a făcut o plângere susținând că a comandat un iPhone de 6.700 de lei la un magazin de electrocasnice și a primit în schimb o cutie cu şuruburi şi nituri. Poliția desfășoară o anchetă.

„Este o plângere, există și un dosar penal pentru înșelăciune. Sunt anchetate toate părțile, cercetările sunt in rem”, a explicat, la solicitarea MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin.

Chiar dacă în urma verificărilor nu au fost descoperite nereguli, reprezentanții magazinului au decis să o despăgubească pe clientă.

„Conform tuturor verificărilor interne efectuate până acum, conform înregistrărilor video interne și corespondenței cu clientul, nu avem, în acest caz, nicio culpă, expediind, de bună credință, către client, un produs original, în ambalajul său original, sigilat. Însă, pentru că înțelegem situația creată și ne-am asumat să presupunem și buna credință a clientului, am decis să-i înlocuim produsul, continuând să investigăm cauzele acestui incident, cu susținerea autorităților competente”, au precizat reprezentanții companiei.

Sursă: Mediafax

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO: Cum se produce săpunul din lapte de capră, la Rimetea. Secretele unui produs cosmetic natural explicate de Zsuzsa Tulit

Publicat

video: cum se produce săpunul din lapte de capră, la

Zsuzsa Tulit face la Rimetea săpun natural. Însă nu orice fel de săpun, ci unul făcut din lapte de capră. Capre care pășunesc plante medicinale. Săpunul pe care în produce, îl scoate la vânzare în magazinul de suveniriuri.

Magazin care este situat la subsolul uneia dintre cele mai vechi pensiuni din Rimetea.

Am stat de vorbă cu Zsuzsa la deschiderea sezonului turistic de la Rimetea, iar aceasta ne-a explicat care este secretul din spatele produsului pe care îl…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

U-BT s-a CALIFICAT în semifinalele Ligii Naționale de Baschet, după ce învins-o pe Dinamo București

Publicat

u bt.jpg

U-Banca Transilvania a câștigat, marți, meciul trei cu Dinamo București, din playoff-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin

Meciul din sferturile de finală a Ligii, care s-a disputat la București, s-a încheiat cu scorul de 48-97.

U-BT s-a CALIFICAT în semifinalele Ligii Naționale de Baschet, după ce învins-o pe Dinamo București

Clujenii s-au calificat astfel, fără probleme în semifinale și va juca pentru titlu.

La pauză, scorul a fost 22-48.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO Localnicii din Vințu de Jos, afectați după ce au aflat de moartea primarului. Vecin despre Petre Barbu: ”Un om de nota zece”

Publicat

video localnicii din vințu de jos, afectați după ce au

Localnicii din Vințu de Jos sunt afectați după ce au aflat de moartea primarului. După ce au aflat că primarul comunei, Ioan Petru Barbu, a fost găsit decedat și din câte se pare s-ar fi spânzurat. 

Reamintim că tragedia s-a petrecut marți, 16 aprilie 2024. Trupun neînsuflețit al primarului a fost descoperit într-o anexă gospodărească. Bărbatul era căsătorit și avea copii. Pagina de Facebook a primarului este plină de poze alături de familie și cei dragi. 

Petru Barbu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Fată dispărută în Cluj-Napoca. Are 14 ani. Sunați la 112 dacă o vedeți

Publicat

fata cautata1.jpg

O minoră de 14 ani din Cluj-Napoca a dispărut de acasă. Fata este căutată de familie și poliție.

Balazs Renata Maria a plecat de acasă în cursul nopții de 15 spre 16 aprilie și nu a revenit până în prezent.

Fată dispărută în Cluj-Napoca. Are 14 ani. Sunați la 112 dacă o vedeți

Fata are o înălțime aproximativă de 1,55 -1,60 metri, circa 70 de kilograme, păr brunet, lung și ochi căprui.

Poartă ochelari de vedere.

Ultimele articole…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe