Connect with us

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: O mașină s-a izbit puternic de o casă, într-o localitate din Satu Mare. A fost anunțată o victimă în stare gravă

Publicat

Un accident rutier a avut loc, duminică seară,în localitatea Rătești, județul Satu Mare. Din primele date, șoferul unei mașini a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat cu mașina într-o casă.

Potrivit SIU Satu Mare, duminică, 6 noiembrie 2022, la ora 21:55, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină la un accident rutier, în localitatea Rătești.

UPDATE ora 22.52: În momentul sosirii forțelor de intervenție victima era extrasă din autoturism, aceasta a fost preluată de echipajul medical SAJ pentru acordarea primului ajutor.

În momentul impactului în locuință nu se afla nici o persoană.

acc satu mare (2)

Din primele informații un autoturism ar fi părăsit partea carosabilă și a intrat într-o casă. În autoturism se află o persoana inconștientă și încarcerată.

La fața locului s-au deplasat 9 cadre militare cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu modul de descarcerare, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

acc satu mare 3

La locul intervenției a fost trimis și un echipaj medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare.

Stire in actualizare

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Femeie de 63 de ani, lovită de o mașină, pe o trecere de pietoni din Abrud. A fost rănită și transportată la spital

Publicat

69542889 696068144241826 669627118463746048 n wm.jpg

O femeie de 63 de ani a fost lovită pe o trecere de pietoni din Abrud. S-a întâmplat pe strada Republicii din oraș, miercuri, 17 aprilie. Cazul a fost comunicat de polițiștii din Alba, o zi mai târziu. 

La volanul mașinii care a lovit-o pe femeie se afla un bărbat de 53 de ani din Bistra. 

Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 15.45, un bărbat de 53 de ani, din comuna Bistra, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din Abrud, a surprins și accidentat o femeie de 63 de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Curtea de Apel Cluj respinge contestația în anulare a lui Cătălin Cherecheș, condamnat la închisoare pentru luare de mită

Publicat

chereches ca.jpg

Curtea de Apel Cluj a respins, joi, ca neîntemeiată, contestația în anulare a fostului primar de Baia Mare, Cătălin Cherecheș, condamnat la 5 ani de închisoare pentru luare de mită, decizia fiind definitivă. 

Instanța a rămas în pronunțare după ce la termenul anterior din 5 aprilie a decis să admită, în principiu, contestația.

”În temeiul art. 475 Cod procedură penală, respinge cererea contestatorului C.C. de sesizare a Înaltei Curţi de Casaţie…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Aventura unui tânăr de 18 ani din Zlatna s-a terminat prost: beat, a furat o mașină și s-a răsturnat cu ea pe malul Ampoiului

Publicat

trafic îngreunat pe dn1, pe raza localității oiejdea. accident rutier

Un tânăr de 18 ani din Zlatna va avea de dat explicații în fața polițiștilor, pentru o aventură care s-a terminat prost. S-a întâmplat în 18 aprilie, dimineața. 

Cazul a fost detaliat de polițiștii din Alba, în buletinul de presă din 18 aprilie. Din câte se pare, tânărul s-a îmbătat și a furat o autoutilitară chiar din curtea firmei la care lucrează. 

Beat și fără carnet, a condus autoutilitara până s-a răsturnat cu ea.

Cum s-a răstrunat pe malul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vacanța de Paște 2024. Când începe perioada cu zile libere pentru elevi și profesori și când se întorc la școală

Publicat

vacanța de paște 2024. când începe perioada cu zile libere

Vacanța de Paște 2024. Elevii intră, la finalul lunii aprilie, în vacanța de primăvară. Vor avea 11 zile libere, inclusiv perioada de 1 Mai și cea a sărbătorilor de Paște. Apoi revin la școală, pentru ultimul modul de cursuri.

Vacanța de Paște 2024 va fi pentru elevi în perioada 27 aprilie – 7 mai. Cursurile reîncep din 8 mai, iar elevii vor mai avea șase săptămâni de școală.

Până în 26 aprilie, mai pot fi organizate activități ”Școala altfel” sau…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe