Connect with us

ACTUALITATE

O nouă modificare a tarifelor pentru Bazinul Olimpic Alba Iulia, propusă de primărie. Consultare publică până în februarie

Publicat

1674652039 bazin olimpic alba iulia 960x600.jpg

Primăria Alba Iulia propune o altă modificare a tarifelor pentru Bazinul Olimpic din Alba Iulia. De data aceasta, se dorește o scădere a prețurilor de închiriere a culoarelor pentru cursurile de înot destinate copiilor.

”În vederea asigurării accesului unui număr cât mai mare a copiilor la cursurile de inițiere înot, se propune o scădere a tarifului de acces pentru această categorie de utilizatori, inclusiv pentru tariful de închiriere culoar pentru inițiere înot.

În acest mod se mărește semnificativ baza de selecție pentru viitorii sportivi care vor practica…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

6 INCUBATOARE noi, dar și alte echipamente, au intrat în dotarea Spitalului de Copii din Cluj. Investiții de 350.000 de lei

Publicat

spital copii.jpg

Noi echipamente medicale au intrat în dotarea Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj. De asemenea, a fost reabilitată și centrala termică.

Noi investiții ale Consiliului Județean la Spitalul de Urgență pentru Copii din Cluj. Acestea au fost realizate din bugetul fosului județean și se ridică la peste 350.000 de lei.

6 incubatoare noi, dar și alte echipamente, au intrat în dotarea Spitalului de Copii din Cluj

Astfel, spitalul a fost dotat cu șase incubatoare, șase pompe peristaltice și trei injectomate.De asemenea, în cadrul unității spitalicești a fost finalizată investiția care a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Companie din Cluj, amendată cu 45.000 de lei. A angajat ILEGAL 3 cetățeni străini

Publicat

amenda e1675089717269.jpg

Reprezentanţii unei societăţi comerciale din judeţul Cluj au fost amendați săptămâna trecută cu 45.000 lei, pentru primirea la muncă fără forme legale a trei cetăţeni din Camerun. Pe numele a doi străini au fost emise decizii de returnare cu termen de plecare voluntară în 30 de zile.

„Activitatea de prevenire şi combatere a muncii nedeclarate a străinilor reprezintă o prioritate a poliţiştilor de imigrări din Cluj, în vederea creşterii gradului de siguranţă a cetăţeanului, printr-un control permanent asupra respectării legislaţiei în domeniul migraţiei.

La data de 28 ianuarie,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

ITM Alba: Patru persoane găsite la muncă fără forme legale de angajare. Amenzi de peste 80.000 de lei, după controale

Publicat

itm alba 963x600.jpg

Inspectorii ITM Alba au controlat zeci de angajatori din județ, în săptămâna 16-20 ianuarie. În urma deficiențelor constatate, au fost aplicate amenzi de peste 100.000 de lei și 46 de avertismente. De asemenea, la două firme au fost descoperite cinci persoane care munceau „la negru”.

În domeniul relațiilor de muncă, inspectorii ITM Alba au controlat 36 de angajatori, cu un număr total de 891 de salariați.

Cu ocazia controalelor au fost constatate 88 de deficiențe, fiind aplicate opt sancțiuni. Este vorba despre trei amenzi de 80.300 de lei, dintre care două…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

”Drumul Iancului”, cu acces spre Muntele Găina, va fi modernizat prin Programul ”Anghel Saligny”. LISTA finanțărilor aprobate

Publicat

dj 762 1000x600.jpg

Drumul județean 762, Vidrișoara – limită județ Hunedoara, supranumit şi „Drumul Iancului”, ce face legătura cu Muntele Găina, va fi modernizat cu bani din Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”. Contractul a fost semnat luni de către președintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, alături de Claudiu Răcuci, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

”Prin acest proiect se va realiza Modernizarea și consolidarea drumului județean DJ 762, Vidrișoara – limită județ Hunedoara, supranumit şi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe