Connect with us

ACTUALITATE

O nouă schimbare la aplicația Twitter: Se lucrează la o nouă funcție, mult așteptată de utilizatori

Publicat

twitter sursa foto pixabay.com

Compania Twitter testează mult aşteptatul buton de editare a mesajelor, o funcţie care va fi oferită utilizatorilor serviciului său cu plată în săptămânile viitoare, au anunţat joi reprezentanţii acestei reţele de socializare, informează Reuters.

De mai mulţi ani, utilizatorii reţelei Twitter au cerut companiei americane să lanseze o funcţie de editare a mesajelor după publicarea lor, cu scopul de a corecta erorile făcute în mesajele iniţiale, precum greşelile de tastare.

Acele solicitări au dus la apariţia mai multor glume online, inclusiv a uneia în care se afirmă că directorii de la Twitter vor introduce mai degrabă oricare alt produs, precum cel de newsletter, înainte de a le oferi utilizatorilor această funcţie mult dorită.

Însă cererile lor vor fi satisfăcute în curând.

O nouă schimbare la aplicația Twitter: Ce va oferi noua funcție

Utilizatorii platformei vor putea să îşi editeze mesajele „de câteva ori” în primele 30 de minute după publicarea conţinutului iniţial, au precizat reprezentanţii Twitter într-un comunicat publicat pe blogul oficial al companiei.

Mesajele editate vor fi însoţite de o pictogramă şi un marcaj temporal ce arată momentul în care conţinutul a fost editat pentru ultima dată. Utilizatorii vor putea să apese pe eticheta unui mesaj editat pentru a vedea istoricul de editare şi versiunile precedente ale mesajului.

Acest lucru ar trebui să permită „protejarea integrităţii conversaţiei” şi „să ne permită nouă, tuturor, să vedem ceea ce s-a spus” într-o conversaţie, au declarat reprezentanţii Twitter, citaţi de AFP.

O nouă schimbare la aplicația Twitter: Ce a experimentat Twitter

Twitter a experimentat deja versiuni ale butonului de editare.

Abonaţii Twitter Blue, versiunea cu plată a platformei Twitter, au în prezent acces la o funcţie care blochează mesajele pentru un minut, permiţându-le astfel utilizatorilor să le revizuiască sau să le anuleze înainte ca mesajul să fie publicat.

Potrivit AFP, serviciul cu plată Twitter Blue este în prezent accesibil în Statele Unite, Canada, Australia şi Noua Zeelandă. Agerpres

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

ACTUALITATE

Sute de copii au beneficiat gratuit de servicii socio-medicale, printr-o finanțare nerambursabilă a Primăriei Alba Iulia

Publicat

1664873581 primaria alba iulia 2 e1540540243919.jpg

Sute de copii au beneficiat gratuit de servicii socio-medicale, printr-un proiect cu finanțare nerambursabilă al Primăriei Alba Iulia. 

Pachetul de servicii gratuite a fost posibil prin proiectul „Sănătate pentru Toți 3/ Salutte per Tutti 3” și este dedicat copiilor din Alba Iulia, dar și din alte zone ale României, care frecventează Centrul „Maria Beatrice”, respectiv Centrul de Zi pentru Consiliere și Sprijin pentru Părinți și Copii „Sfânta Maria”.

Proiectul Primăriei Alba Iulia, ajuns la cea de-a treia ediție consecutivă, a fost derulat în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Consiliul Federaţiei a ratificat anexarea a patru regiuni ucrainene

Publicat

consiliu federatie sura foto council.gov.ru

Consiliul Federaţiei, camera superioară a parlamentului rus, a aprobat marţi încorporarea a patru regiuni ucrainene în Federaţia Rusă, ceea ce înseamnă că Moscova este pe cale să încheie anexarea formală a teritoriilor capturate în cele şapte luni de conflict, transmite Reuters.

Într-o şedinţă desfăşurată marţi, Consiliul Federaţiei a votat în unanimitate ratificarea legislaţiei de anexare a regiunilor ucrainene Doneţk, Lugansk, Herson şi Zaporojie, în urma votului similar care a avut loc luni în Duma de Stat, camera parlamentară inferioară.

Documentele vor ajunge acum din nou la Kremlin pentru semnătura finală a preşedintelui Vladimir Putin care va încheia procesul de anexare formală a celor patru regiuni, ce reprezintă în jur de 18% din teritoriul recunoscut internaţional al Ucrainei.

Rusia a declarat anexările după ce a organizat ceea a a numit referendumuri în zonele ocupate în Ucraina.

Guvernele occidentale şi Kievul au declarat că scrutinele au încălcat dreptul internaţional, au fost coercitive şi neprezentative. Agerpres

sursa foto: council.gov.ru

Citește mai departe

ACTUALITATE

InfoTrafic: Restricții de circulație pe autostrada A10 Sebeș-Turda și A1 Sebeș-Sibiu. Tronsoanele vizate

Publicat

lucrari autostrada sibiu sebes 2.jpg

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat restricții de circulație pe autostrăzile A10 Sebeș-Turda, A1 Sibiu-Deva (Sebeș) și A2 București-Constanța.

Se efectuează lucrări de reparații a carosabilului.

Restricții de circulație – 4 octombrie

A10 Sebeș-Turda

  • pe sensul către Turda al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, pe tronsonul kilometric 25+500 de metri – 26+700 de metri, în zona municipiului Aiud, județul Alba, se efectuează lucrări de măsurare topografică, până la ora 14:00; prima bandă și banda de urgență sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Performanță extraordinară pentru CS Unirea Alba Iulia: Alexandru Sibișan, medalie de aur la Balcaniada de Judo

Publicat

alexandru sibisan medalie de aur la balcaniada de judo e1664862696851 1000x600.jpg

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia a obținut o performanță extraordinară la Balcaniada de Judo – Under 21, desfășurată în 1 și 2 octombrie la Podgorica, Muntenegru. Judoka Alexandru Sibișan a câștigat, la individual,  medalia de aur, la categoria de greutate 90 de kilograme.

De asemenea, echipa României din care a făcut parte și Alexandru Sibișan, s-a clasat pe a doua treaptă a podiumului. Astfel, sportivul nostru se întoarce în România cu două medalii – una de aur, la individual și una de argint, la proba pe echipe.

La Balcaniada de Judo Under 21,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe