Connect with us

ACTUALITATE

O nouă versiune „mai pertinentă” a filmului „Naşul III” va fi lansată în decembrie

Publicat

O nouă versiune a filmului „The Godfather: Part III” („Naşul III”), ultimul opus din celebra trilogie cu mafioţi regizată de Francis Ford Coppola, va fi lansată în cinematografe în luna decembrie, au anunţat joi reprezentanţii studioului Paramount, citaţi de AFP.

Acel lungmetraj, o continuare din 1990 a primelor două pelicule din această trilogie, considerate filme clasice ale cinematografiei hollywoodiene, nu a fost bine primit de criticii de specialitate în momentul lansării sale şi a fost parţial dezavuat apoi de Coppola însuşi. Lungmetrajul va beneficia de un nou montaj, considerat mai respectuos „faţă de viziunea originală” a regizorului şi a scenaristului – Mario Puzo.

„Pentru această versiune, am creat un nou început şi un nou sfârşit, am rearanjat anumite scene, anumite planuri şi repere muzicale”, a dezvăluit Francis Ford Coppola într-un comunicat transmis AFP.

„Aceste schimbări, în plus faţă de imaginea şi sunetul restaurate, oferă o încheiere mai pertinentă pentru ‘Naşul’ şi ‘Naşul II'”, a adăugat cineastul american. „Acestea erau intenţiile mele originale” pentru filmul „Naşul III”, a mai spus Francis Ford Coppola.

Noua versiune a filmului, adeseori considerat „răţuşca cea urâtă” din celebra trilogie, va fi lansată în cinematografe în decembrie, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la premiera sa originală, înainte de a deveni apoi disponibilă şi pe platformele de streaming.

Acest ultim opus din trilogia „Naşul” prezintă acţiunile personajului Michael Corleone, interpretat de actorul Al Pacino, ajuns între timp în jurul vârstei de 60 de ani, care încearcă să îşi scoată familia de sub influenţa mafiei. AGERPRES

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ACTUALITATE

VIDEO. Emil Boc, invitat de romi la festivalul de la Pata Rât, să vadă cum e viața printre gunoaie: Și noi suntem clujeni

Publicat

khetane festival.jpg

Khetane, primul festival de la Pata Rât începe astăzi și aduce comunității care trăiește aici și clujenilor care vor participa la eveniment concerte, filme, și o prezentare de modă.

Oamenii care trăiesc în zona vechii gropi de gunoi a Clujului l-au invitat la eveniment și pe primarul Emil Boc. Organizatorii evenimentului au realizat și un videoclip cu cei care îl invită pe primarul Clujului să vadă cum e viața printre gunoaie.

„O să fie foarte fain”

Cei care trăiesc la Pata Rât sunt fericiți că vor avea și ei parte de un festival și îi fac o invitație și primarului, căruia îi promit…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Motivul pentru care clădirile publice din Germania vor fi încălzite la maxim 19 grade Celsius

Publicat

steag germania
Arhivă foto

Ministrul german al Economiei, Robert Habeck, a anunţat vineri noi reglementări pentru a se economisi energie, pe fondul temerilor legate de o penurie de carburanţi ca urmare a disputei cu Rusia din cauza războiului din Ucraina, relatează dpa şi Reuters.

Clădirile publice vor putea fi încălzite doar la o temperatură de maximum 19 grade Celsius, clădirile şi monumentele nu vor mai fi iluminate noaptea şi panourile publicitare nu vor fi iluminate, a declarat ministrul Habeck pentru ziarul Sueddeutsche Zeitung.

„Clădirile publice, cu excepţia spitalelor şi a instituţiilor sociale, desigur, ar trebui să fie încălzite la 19 grade Celsius”, a mai spus Robert Habeck pentru ziar.

„Mai multe economii sunt de asemenea necesare în sectorul muncii”, a spus el, fără a oferi alte detalii. El a spus că aceste aspecte sunt discutate cu Ministerul Muncii.

În iulie, Robert Habeck a prezentat un nou pachet de securitate energetică pe fondul unei scăderi accentuate a aprovizionării cu gaze ruseşti. Atunci, s-a precizat că este important să se reducă consumul de gaze la companii, clădirile de birouri şi în gospodăriile private. Agerpres

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO: Lucrările la noul drum ce leagă Ciugud de Alba Iulia, pe ultima sută de metri. Asfalt, în sensul giratoriu din Șeușa

Publicat

gir seus 1000x600.jpg

Muncitorii lucrează în aceste zile pentru finalizarea sensului giratoriu din localitatea Șeușa. Acesta asigură accesul spre noul pod peste Râul Mureș, care leagă comuna Ciugud de zona industrială Drâmbar și Alba Iulia.

Potrivit reprezentanților Primăriei Ciugud, acestea sunt printre ultimele finisaje iar în curând lucrarea urmează să fie recepționată.

„Vă rugăm să circulați cu atenție în zona unde se efectuează lucrări și să nu ignorați semnalizarea temporară.

În speranța că veți mai suporta puțin disconfortul creat de aceste lucrări,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Peste 60 de milioane de euro rămân în Cluj-Napoca după UNTOLD. 15% dintre participanți au venit din străinătate

Publicat

untold2022 0807 005829 dji 0323 cr.jpg

Cea de-a șaptea ediție UNTOLD a fost una cu adevărat memorabilă, atât pentru fani și pentru artiști, cât și pentru orașul Cluj-Napoca. Peste 360.000 de participanți au trăit magia UNTOLD în cele 4 zile și 4 nopți de festival și mulți dintre ei au stat mai multe zile în oraș, fie înainte de festival, fie după.

Organizatorii estimează că din totalul participanților, 25% sunt din județul Cluj, 15% din străinătate, iar restul de 60% au venit din toată România. Și anul acesta, au fost prezenți participanți din peste 100 de țări ca Germania, Franța, Marea Britanie, Polonia, Ungaria, Italia,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe