Connect with us

EVENIMENT

O persoană a murit și una a fost rănită într-un grav accident în Dâmbovița

Publicat

Arhivă foto

Un accident rutier a avut loc, miercuri după-amiază, într-o localitate din județul Dâmbovița. Din primele date, două persoane au fost implicate, dintre care un decedată.

Potrivit ISU Dâmbovița, pompierii au intervenit în cazul unui accident rutier în localitatea Serdanu.

UPDATE 2: Victima asistată de echipajul SAJ, a fost preluată de elicopterul SMURD și a fost transportă la un spital din București.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Dâmbovița, politistii s-au deplasat la fața locului, unde din primele cercetări au constatat ca un bărbat de 76 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 54 de ani.

În urma evenimentului, bărbatul de 76 de ani, a decedat, iar celălalt conducător auto a fost rănit.

Politiștii efectuează cercetarea la fața locului, urmând sa stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Din primele informații în urma evenimentului rutier două persoane au rămas încarcerate.

La locul accidentului pompierii au identificat două victime, dintre care una decedată

Ambele persoane erau încarcerate.

Conform sursei citate, la fața locului au acționat rapid pentru extragerea primei victime care a fost preluată de un echipaj de la SAJ DB. Ulterior a fost extrasa din autoturism și persoana decedata.

Conform sursei citate, Detașamentul Titu cu 1 Descarcerare și o autospecială de stingere cu apa și spumă, Garda Răcari cu o ambulanță SMURD, Garda Potlogi cu ambulanță SMURD.

 

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Tranzacțiile online transfrontaliere vor ajunge la ANAF și apoi la Eurofisc. Trebuie raportate prin CESOP până în 30 aprilie

Publicat

tranzacțiile online transfrontaliere vor ajunge la anaf și apoi la

Tranzacțiile online transfrontaliere vor ajunge la ANAF și apoi la Eurofisc. Prestatorii de servicii de plăți online trebuie să transmită către ANAF, până pe 30 aprilie, prima raportare trimestrială despre beneficiarii plăților transfrontaliere din sistemul lor. 

Supranumită CESOP (Sistemul Electronic Central de Informații de Plată), raportarea îi vizează pe comercianții online care încasează peste 25 de plăți transfrontaliere în fiecare trimestru.

Aceste informaţii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

GREVĂ JAPONEZĂ la Registrul Comerțului, la nivel național. Angajații vor salarii mai mari și sporuri de suprasolicitare

Publicat

grevĂ japonezĂ la registrul comerțului, la nivel național. angajații vor

GREVĂ JAPONEZĂ la Registrul Comerțului: Sindicatul Angajaţilor din Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (SAONRC) intră joi în grevă japoneză, la nivel naţional. 

Angajații solicită Guvernului demersuri urgente pentru majorarea salariilor cu 15%, ONRC fiind „instituţia publică cu cel mai mic nivel de salarizare din justiţie”.

Sindicaliştii revendică acordarea sporului de risc şi suprasolicitare neuropsihică, drept care se acordă tuturor celorlalte categorii de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Euro este STABIL, chiar dacă România este lider la inflație în UE

Publicat

euro e1585126946240.jpg

Calmul temporar existent între atacul Iranului asupra statului evreu și momentul în care Israelul va răspunde cu aceeași monedă, a redus aversiunea față de risc dar și prețul petrolului.

Cursul euro a scăzut miercuri de la 4,9763 la 4,9754 lei, într-o ședință în care tranzacțiile s-au înghesuit în culoarul 4,975 – 4,976 lei.

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Euro este STABIL, chiar dacă România este lider la inflație în UE

Evoluția leului nu a fost…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Cum arată cea mai veche casă din comuna Rimetea. Are peste 340 de ani, iar drumul până la ea este o aventură în sine

Publicat

video: cum arată cea mai veche casă din comuna rimetea.

Cum arată cea mai veche casă din comuna Rimetea. Comuna este una dintre cele mai atractive locuri din Alba pentru turiști.

Pe lângă casele albe, ospitalitatea gazdelor, gulașul tradițional și peisajul superb, comuna mai este cunoscută pentru încă un obiectiv turistic. 

Ascunsă de ochii lumii, într-o parte a localității se află cea mai veche casă din comună. O casă veche de peste 340 de ani.

Drumul până la ea este o aventură în sine. O stradă îngustă, de mai bine de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe