Connect with us

EVENIMENT

O persoană reţinută, în urma percheziţiilor efectuate în patru judeţe şi în Bucureşti, la suspecţi de înşelăciune şi fals

Publicat

Arhivă foto

O persoană a fost reţinută în urma percheziţiilor efectuate marţi în Capitală şi în judeţele Argeş, Ilfov, Ialomiţa şi Teleorman, într-un dosar de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals în declaraţii.

Potrivit IPJ Argeş, în urma celor 21 de percheziţii domiciliare, poliţiştii argeşeni au descoperit şi ridicat mai multe documente şi înscrisuri cu valoare probatorie.

Totodată, 20 de persoane, având calitatea de suspect, au fost conduse la audieri, iar o femeie de 43 de ani, din comuna Glina, judeţul Ilfov, administrator al societăţii comerciale vizate de anchetă, a fost reţinută.

21 de percheziții efectuate în București și patru județe

Marţi, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, au efectuat 21 de percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Argeş, Ilfov, Ialomiţa şi Teleorman, la sediul unor societăţi comerciale şi locuinţele unor persoane suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, înşelăciune şi fals în declaraţii.

Din cercetări a rezultat faptul că, în contextul situaţiei epidemiologice SARS-CoV-2, contra unor avantaje materiale, reprezentanţii unei societăţi comerciale, cu sediul în municipiul Bucureşti, ar fi încheiat, fictiv, contracte de cesiune drepturi de autor, care au fost înmânate mai multor persoane fizice din judeţele Argeş, Ilfov, Ialomiţa şi Teleorman, dar şi din Bucureşti, în vederea obţinerii de indemnizaţii lunare de sprijin pentru drepturi de autor şi conexe, de la bugetul de stat.

După administrarea probatoriului, a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, a unei femei de 43 de ani, din comuna Glina, judeţul Ilfov, administrator al societăţii comerciale vizate de anchetă, urmând ca, în cursul zilei de miercuri, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Primăria Alba Iulia caută firme care să curețe zonele de colectare a deșeurilor din municipiu. Valoarea contractului

Publicat

primăria alba iulia caută firme care să curețe zonele de

Primăria Alba Iulia caută firme care să asigure curățarea și dezinfectarea zonelor unde sunt puncte de colectare a deșeurilor din municipiu.

Este vorba despre cele peste 100 de platforme de gunoi, subterane și supraterane.

Primăria a lansat în 25 martie procedura de achiziție directă. Obiectul este ”curățarea și dezinfectarea platformelor subterane și supraterane din municipiul Alba Iulia.

Aceste servicii vor fi asigurate pentru:

  • 65 de platforme supraterane dotate cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un bărbat din Aiud a fost reținut de Poliție, după ce a avut discuții cu fosta iubită. Ce s-a întâmplat

Publicat

politie masina alba 1000x600.jpg

Un bărbat din Aiud a fost reținut de Poliție, după ce a avut discuții cu fosta iubită. Acesta avea interdicție să se apropie de femeie, pe baza unui ordin de protecție.

Potrivit IPJ Alba, luni, 25 martie, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Aiud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 39 de ani, din Aiud.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cum a reușit un polițist din Alba să completeze greșit un proces verbal. Eroare comisă l-a ajutat în instanță pe șoferul amendat

Publicat

cum a reușit un polițist din alba să completeze greșit

Un șofer din Alba care a mers în instanță pentru a cere anularea unei amenzi, a primit ”ajutor” chiar din partea poliției. Mai exact, din partea polițistului care l-a amendat. 

Este vorba despre o amendă de 1305 și 6 puncte de penalizare, primită după ce șoferul ar fi încălcat viteza legală pe raza localității Sântimbru.

În instanță, în data de 21 martie 2024, magistrații Judecătoriei Blaj au analizat procesul verbal și imaginile de pe radar și au descoperit o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ministerul Finanțelor MODIFICĂ forma de sancționare în cazul e-Factura. De când vor fi aplicate AMENZI

Publicat

1711473031 e factura.png

Ministerul Finanțelor modifică forma de sancționare în cazul e-Factura. Acesta vrea să prelungească perioada pentru neaplicarea amenzilor, pentru cei care nu folosesc Ro e-Factura. Mai exact, perioada va fi extinsă până la 31 mai. 

Asta însemană că cei care nu transmit  facturile în sistemul RO e-Factura vor fi sancționați de la 1 iunie. Momentan este vorba despre un proiect de lege ce va fi adoptat în cursul acestei săptămâni, scrie
Citește mai mult pe
Cluj24.ro

Citește mai departe