Connect with us

EVENIMENT

O pianistă japoneză primește titlul de cetățean de onoare al municipiului Sebeș. Ceremonie în cadrul Festivalului ”Lucian Blaga”

Publicat

o pianistă japoneză primește titlul de cetățean de onoare al

Festivalul ”Lucian Blaga”. Pianista japoneză Chiyo Hagiwara primește titlul de ”Cetățean de onoare” al municipiului Sebeș. Distincția în va fi acordată în cadrul festivalului, pentru merite culturale deosebite.

În ultimii ani, în comunitatea selectă a interpreților de muzică clasică s-a impus, datorită talentului şi virtuozității interpretării, Chiyo Hagiwara. Pianista niponă a reușit performanța de a înțelege și de a transmite publicului partiturile compuse…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO: Au început lucrările de asfaltare pe strada Alcala de Henares din Alba Iulia. Ce spune primarul Gabriel Pleșa

Publicat

video: au început lucrările de asfaltare pe strada alcala de

Pe strada Alcala de Henares au fost efectuate lucrări de asfaltare, în zona canal ANIF – intersecție cu strada Gheorghe Șincai, a anunțat joi primarul Gabriel Pleșa.

„Odată cu aceste lucrări, în zonă se îmbunătățesc condițiile de circulație și se descongestionează traficul, aceasta porțiune făcând legătura între cartierul Orizont- Micești și blv. Republicii. Totodată se reduc zgomotul și praful, iar…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Artificiile, înlocuite cu drone și lasere, la Cluj, de 1 Decembrie și de Revelion. Boc: „Bubuiturile vor merge în istorie”

Publicat

drone 4.jpg

Primăria Cluj-Napoca alocă aproape un milion de lei pentru sărbătorile de 1 Decembrie și Revelion. Focul de artificii, înlocuit cu spectacole de drone și de lasere.

Consiliul local a aprobat, în ședința de joi, alocarea sumei de 950.000 lei pentru manifestările publice de 1 Decembrie și de Revelion din centrul Clujului.

„Bubuiturile clasice vor merge în istorie”

Pentru prima oară, municipiul nu alocă bani pentru foc de artificii, ci vor avea loc exclusiv…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VREMEA în ALBA în weekend. Se încălzește, câteva ploi la munte. Prognoza meteo 30 august – 1 septembrie, în localități din județ

Publicat

vremea în alba în weekend. se încălzește, câteva ploi la

Vremea în Alba în weekend, 30 august – 1 septembrie. Temperaturile urcă până la valori de 32 de grade, la finalul acestei săptămâni, în județul Alba. Sunt anunțate câteva ploi sau furtuni, la munte.

În zona montană, maximele vor varia între 21 și 24 de grade Celsius.

Vor precipitații la munte, vineri și sâmbătă.

Vremea în Alba în weekend, 30 august – 1 septembrie

Vremea/ Prognoza meteo: Vineri, 30…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Deputatul Alin Ignat, atac dur la Ion Dumitrel, după demisia din partid: ”A ridicat la rang de virtute traseismul și impostura”

Publicat

deputatul alin ignat, atac dur la ion dumitrel, după demisia

Deputatul Alin Ignat, atac dur la Ion Dumitrel, după demisia din partid. Acesta a postat joi pe contul său de Facebook o serie de explicații legate de demisia sa, ca urmare a modului în care s-au întocmit listele pentru alegerile parlamentare. 

Este pentru prima dată când președintele Consiliul Județean Alba și al organizației județene a PNL este atacat atât de dur de (fost) un coleg de partid.

Reamintim că deputatul de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe