Connect with us

EVENIMENT

FOTO. O șoferiță a pierdut controlul asupra mașinii și s-a răsturnat pe o șosea din județul Cluj

Publicat

clujok

Accident rutier produs vineri în localitatea clujeană Jucu de Mijloc.

Polițiștii au constatat că o femeie în vârstă de 43 de ani, din comuna Jucu, în timp ce se deplasa cu autoturismul, după un viraj la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se.

În urma evenimentului femeia a fost transportată la spital pentru mai multe investigații de specialitate.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO FOTO. Focar de infecție pe Valea Gârboului. Se înfundă des canalizarea. Ce aruncă floreștenii

Publicat

canal 1.jpeg

Mai mulți clujeni care locuiesc pe Valea Gârboului în Florești reclamă mirosul pestilențial degajat după ce se înfundă canalizarea și cer luarea de măsuri susținând că zona este un focar de infecție.

Focar de infecție pe Valea Gârboului. Se înfundă des canalizarea. Ce aruncă floreștenii

”Pe Valea Gârboului între numerele 50 si 52 curg canalele de 2 saptamani. Toata strada e plina de mizeria care curge din ele și care este purtata de masini si intinsă pe toata…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Pregătirile de Ziua Națională la Alba Iulia. Prefectul Nicolae Albu, detalii despre măsuri de siguranță de 1 Decembrie

Publicat

video: pregătirile de ziua națională la alba iulia. prefectul nicolae

Prefectul de Alba, Nicolae Albu, a făcut precizări la Radio Alba24 despre organizarea evenimentelor de 1 Decembrie la Alba Iulia. A dat detalii despre traseul forțelor participante la parada militară din oraș, locuri de parcare pentru vizitatori și buget.

Albu a răspuns întrebărilor adresate de jurnalistul Emil Pojar la emisiunea ”Versiune și adevăr” pe Alba24.

Traseul pentru parada militară

Prefectul s-a referit și la traseul pentru parada militară de la Alba Iulia, de 1…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Zeci de autovehicule înzăpezite, deblocate luni de pompieri. Probleme în alimentarea cu electricitate în 172 de localităţi

Publicat

zapada pompieri nou igsu fb
sursa foto: Facebook / IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania, arhivă foto

Luni, pompierii au fost solicitați să intervină pentru a debloca 39 de autovehicule înzăpezite, a elimina elemente de construcție și a gestiona situația a 114 copaci căzuți pe carosabil. Aceste probleme, generate de condițiile meteorologice, au fost raportate în 23 de localități din opt județe.

Conform Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, luni, în intervalul orar 07,00 – 21,00, salvatorii au acţionat în 23 localităţi din opt judeţe – Brăila, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Dolj, Galaţi, Teleorman şi Tulcea – pentru deblocarea a 39 de autovehicule înzăpezite, pentru degajarea unor elemente de construcţie şi a 114 copaci căzuţi pe carosabil. În urma acestor evenimente, şapte imobile şi 12 autovehicule au fost avariate.

În ceea ce priveşte alimentarea cu energie electrică, se înregistrează avarii în 172 de localităţi din şapte judeţe – Brăila, Călăraşi, Constanţa, Galaţi, Ialomiţa, Teleorman şi Tulcea, echipaje specializate aflându-se în teren pentru remedierea, în cel mai scurt timp, a situaţiilor semnalate, arată sursa citată.

Zonele în care a fost nevoie de intervenția pompierilor

„În prima zi a acestei săptămâni, la nivel naţional, salvatorii au gestionat cu promptitudine 1.682 situaţii de urgenţă, iar cele mai multe solicitări au fost înregistrate pentru acordarea de prim ajutor, 1.186 de persoane fiind asistate medical.

Totodată, în ultimele 24 de ore, pompierii au intervenit pentru stingerea a 71 de incendii, precum şi în alte 254 misiuni destinate protecţiei comunităţilor şi a bunurilor acestora.

De asemenea, în perioada de referinţă, echipajele de descarcerare au fost solicitate să acţioneze în 16 cazuri, pentru extragerea victimelor din autoturismele implicate în accidente rutiere.

În afara acestor situaţii, pompierii militari, pe timpul misiunilor desfăşurate, au salvat 16 persoane aflate în situaţii critice”, se mai precizează într-un comunicat transmis de IGSU.

În cursul zilei de luni, au fost transmise, la nivel naţional, 10 mesaje de avertizare a populaţiei prin sistemul RO-ALERT privind prezenţa animalelor sălbatice (urşi), în judeţele Braşov (3), Buzău (1), Harghita (2), Neamţ (2), Vâlcea (1) şi Vrancea (1). Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: A fost pusă în funcțiune stația de monitorizare PM10 la Sebeș, în prezența ministrului Mediului

Publicat

foto: a fost pusă în funcțiune stația de monitorizare pm10

Ministrul Mediului, Mircea Fechet a participat luni, la Sebeș, la punerea în funcțiune a stației de tip Trafic AB-4 Sebeș. Aceasta va monitoriza particulele în suspensie PM10.

De asemenea, ministrul a vizitat prima fabrică din țară care produce automate de colectare a ambalajelor de băuturi, tot la Sebeș.

Stația de tip trafic AB-4 Sebeș, care va monitoriza particulele în suspensie PM10, a fost amplasată pe bulevardul Lucian Blaga din Sebeș, a anunțat primarul de la Sebeș,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe