Connect with us

EVENIMENT

O șoferiță băută a intrat cu mașina într-un gard de pe marginea drumului, într-o localitate din Argeș

Publicat

arhiva foto

Un accident rutier provicat de o femeie care a consumat alcool s-a produs, pe raza localității Bascov din județul Argeș. Femeia a pierdut controlul asupra volanului, iar autoturismul a ieșit de pe șosea și s-a oprit într-un gard.

Potrivit IPJ Argeș, accidentul s-a produs în jurul orei 18:30, pe raza localității Bascov.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a constatat că o femeie de 50 de ani, din Bascov, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, circulând din direcția Pitești spre Bascov, după ieșirea din curbă la dreapta, în împrejurări care vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de mers, mașina a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard aflat in partea dreaptă a sensului de deplasare.

În urma coliziunii a rezultat rănirea ușoară a femeii, care se afla singură în autoturism.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, femeia fiind condusă la o unitate medicală pentru investigații medicale și pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit sursei citate, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 și 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VREMEA până în 3 iunie. Când vor fi temperaturi ridicate și perioada mai răcoroasă, cu ploi. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

vremea până în 3 iunie. când vor fi temperaturi ridicate

VREMEA până în 6 iunie. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prezentat prognoza de vreme pentru următoarele patru săptămâni.

Va fi, în general, mai cald decât de obicei în perioada vizată. Însă sunt anunțate câteva zile mai răcoroase, în această săptămână. Vor fi și ploi, în majoritatea regiunilor, cel puțin până în 25 mai.

Vremea va fi mai rece în perioada 8-15 mai și va ploua. Apoi temperaturile revin la valori peste 20 de grade și chiar de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

O mașină a intrat într-un cap de pod, între Bobâlna și Răzbuneni. Șoferul a ajuns la spital

Publicat

accident cap de pod.jpeg

Un șofer a ajuns la spital, după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod, între localitățile Bobâlna și Răzbuneni. 

Un accident cu un singur autoturism a avut loc marți dimineață, pe DJ108B, între localitățile Răzbuneni și Bobâlna. Mașina a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Șoferul mașinii a fost rănit în accident, fiind transportat la spital pentru investigații medicale.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin în aceste…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Festivalul Internațional ”Lucian Blaga”, Sebeș 17-19 mai 2024. Program: teatru, concerte, expoziții și comunicări științifice

Publicat

festivalul internațional ”lucian blaga”, sebeș 17 19 mai 2024. program: teatru,

Festivalul Internațional ”Lucian Blaga” 17-19 mai 2024. Evenimentul a ajuns la cea de-a 44-a ediție. 

Fondat în anul 1981 de Achim Mihu, Mircea Tomuș, Gheorghe Maniu, Ion Mărgineanu, onorat de prezența lui Constantin Noica în anul 1984, a lui Nicolae Steinhardt în 1986, Festivalul Internațional „Lucian Blaga” de la Sebeș și de la Lancrăm reprezintă o istorie culturală de prețuit în zilele noastre, transmit organizatorii.

Model de stabilitate și de viziune…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat: Victorie în instanță pentru PSD la Lopadea Nouă. Pop Ildi va candida și va câștiga alegerile pentru funcția de primar

Publicat

comunicat: victorie în instanță pentru psd la lopadea nouă. pop

Tribunalul Alba a admis apelul făcut de PSD după ce PNL a contestat candidatura social-democratei Pop Ildi. Astfel, Pop Ildi va candidat pentru funcția de primar al comunei Lopadea Nouă pe lista PSD.

Este în primul rând o victorie a democrației împotriva dictaturii instituite de PNL în Alba. PNL vrea să devină partid unic, partidul-stat, iar în județ să aibă candidați unici, pentru a pune stăpânire pe toate resursele publice.

PNL a vrut să elimine candidatul PSD…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe