Connect with us

EVENIMENT

O tânără din Orăștie, condamnată la 20 de ani de închisoare pentru o crimă comisă în 2007 a fost prinsă în Italia. Alți doi complici sunt căutați în continuare

Publicat

murg crima

Ana Maria Murg, o tânără condamnată la 20 de ani de închisoare pentru o crimă comisă în anul 2007, a fost capturată în Italia de carabinieri şi va fi extrădată în România. Complicii ei încă nu au fost prinşi.

O femeie din Orăștie – județul Hunedoara, care se sustrăgea executării unei pedepse de 20 de ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor, a fost capturată în Italia, a anunţat, miercuri, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

„Femeia se afla în urmărire internaţională, fiind clasificată în categoria ‘most wanted’, după ce a fost condamnată definitiv de Tribunalul Hunedoara la o pedeapsă de 20 de ani de închisoare, pentru comiterea unei infracţiuni de omor calificat.

În sarcina acesteia, instanţa de judecată a reţinut faptul că, în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2007, în apropierea unei discoteci din localitatea Tâmpa, judeţul Hunedoara, împreună cu alte două persoane, a lovit un bărbat, provocându-i leziuni în urma cărora acesta a decedat”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Conform sursei citate, femeia a fost prinsă de carabinierii Unităţii de Investigaţii din Napoli, după ce a fost localizată în localitatea Scafati, în urma activităţilor de cooperare internaţională şi a schimbului de informaţii dintre autorităţile judiciare române şi cele italiene.

„În cauză a fost demarată procedura de predare a persoanei depistate”, se precizează în comunicat.

Potrivit agenţiei italiene de presă ANSA, femeia reţinută este Ana Maria Murg, în vârstă de 30 de ani, condamnată după ce în 2007, când avea 18 ani, a participat la uciderea unui tânăr de aceeaşi vârstă. Ea l-ar fi lovit cu pumnii şi picioarele, apoi cu o bâtă de baseball, iar victima a murit după două zile în spital din cauza loviturilor primite.

Fotografia Anei Maria Murg se află pe site-ul Poliţiei Române, la secţiunea „Persoane urmărite”, unde se menţionează că este condamnată la 20 de ani de închisoare pentru omor

Ana Maria Murg (30 de ani), din Orăștie, județul Hunedoara fost condamnată definitiv de Tribunalul Hunedoara, în anul 2012, la o pedeapsă de 20 de ani de închisoare, pentru comiterea unei infracţiuni de omor calificat.

Fapta a fost comisă în noaptea de 16 septembrie 2007, în apropierea unei discoteci din satul Tâmpa, comuna Băcia, unde tânăra (pe atunci în vârstă de 18 ani), împreună cu alţi doi tineri (aflaţi şi ei în urmărire internaţională) au lovit (cu pumnii şi picioarele, cu o bâtă de baseball şi chiar cu un bolovan), un alt tânăr, provocându-i leziuni în urma cărora acesta a decedat”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

O ceartă în discotecă a dus la tragedie

„Din probele administrate în cauză, s-a reţinut că inculpatul Bruzulea Silviu Bogdan a lovit victima cu bâta de baseball, peste picioare şi cap, doborând-o la pământ, unde au continuat să o lovească şi ceilalţi inculpaţi cu pumnii şi picioarele.

La un moment dat, victima a reuşit să se ridice dar inculpatul Benegui Sorin Vasile a lovit-o cu cotul în bărbie, aceasta a căzut din nou, fiind lovită în continuare de către inculpaţi. S-a reţinut că inculpata Murg Anca Maria a dat dovadă de o violenţă extremă, lovind victima cu picioarele peste cap şi corp şi chiar cu un bolovan în cap potrivit Adevărul.ro

Incidentul a durat aproximativ 10 minute, grupurile împrăştiindu-se la apariţia organelor de poliţie, victima, ajutată de prieteni, a ajuns acasă, iar în cursul dimineţii de 16.09.2007, starea sănătăţii sale s-a agravat, fiind transportată cu salvarea la Spitalul din Deva iar ulterior la Timişoara unde a decedat în data de 19 septembrie 2007”, se arată în dosar.

Hunedoreanca a fost prinsă şi arestată de către carabinierii Unităţii de Investigaţii din Napoli, după ce aceasta a fost localizată în localitatea Scafati, în apropiere de Napoli. Ea a fost arestată şi depusă într-o închisoare din peninsulă, în aşteptarea definitivării procedurilor de extrădare către România.

„În paralel, poliţiştii hunedoreni continuă activităţile investigative în vederea depistării celorlalţi doi co-autori ai infracţiunii de omor calificat. Este vorba despre Silviu Bogdan Bruzlea, de 32 de ani şi Sorin Vasile Benegui, 33 de ani”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent în Alba Iulia, Aiud și alte localități din Alba. Lucrări programate până în 25 aprilie

Publicat

electrica (deer): Întreruperi de curent în alba iulia, aiud și

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent în Alba. Electrica – Distribuție Energie Electrică România – Transilvania Sud anunță programul lucrărilor de întreținere a rețelei. 

Furnizarea energiei electrice va fi întreruptă temporar pe străzi din Alba Iulia, Aiud și din alte localități din județ.

Întreruperi programate la energie electrică în localități din județul Alba

Joi, 18 aprilie

  • Șpring – orele 8.00-15.00 (7 ore)
  • Vingard (comuna Șpring) – orele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Accident între o motocicletă și o mașină în Deușu. Motociclistul nu avea permis

Publicat

politie scandal noapte.jpg

Un accident rutier s-a produs, luni, pe DJ109A, la ieșirea din localitatea Deușu, după ce un bărbat de 37 de ani, care se deplasa cu o motocicletă în direcția localității Panticeu, a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda, la volanul căruia se afla o femeie de 53 de ani.

Polițiștii clujeni au afimat că în urma impactului a rezultat rănirea bărbatului, iar testările celor două persoane cu aparatul etilotest au indicat rezultate…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

16 aprilie: Ziua Mondială a Vocii. În România, a fost marcată pentru prima dată în Ardeal

Publicat

16 aprilie: ziua mondială a vocii. În românia, a fost

16 aprilie: Ziua Mondială a Vocii este sărbătorită în fiecare an la această dată, pentru a evidenția importanța vocii umane în comunicare, în exprimarea emoțiilor și în conexiunea umană.

Această zi își propune să aducă conștientizare asupra sănătății vocale, precum și asupra problemelor și tulburărilor legate de voce.

Ziua Mondială a Vocii este o oportunitate de a sublinia importanța menținerii sănătății vocale și de a promova îngrijirea și protejarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

El Kaddouri (CFR Cluj): Luptăm până la capăt pentru al doilea loc. Obiectivul meu va fi să CÂȘTIG campionatul sezonul viitor

Publicat

el kaddouri e1713166998943.jpg

Mijlocașul de la CFR Cluj cu peste 100 de meciuri în Serie A, Omar El Kaddouri, a analizat înfrângerea cu FCSB, 0-1. Admite că obiectivul echipei este acum locul 2 și spune că vrea să continue la Cluj-Napoca și să devină campion alături de vișinii.

La începutul anului, CFR Cluj l-a convins pe Omar El Kaddouri, fotbalist cu un CV impresionant, să vină în România. La acea vreme, mijlocașul ofensiv nu mai jucase de 7 luni, astfel că nu este 100% pus la punct…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe