Connect with us

EVENIMENT

Obiceiul la care a renunțat Iuliana Marciuc pentru a-și păstra silueta. Ce planuri ambițioase are în 2023. „Nu am nevoie de un antrenor personal”. VIDEO

Publicat

obiceiul la care a renunțat iuliana marciuc pentru a și păstra

Iuliana Marciuc se numără printre persoanele care nu concep viața fără exerciții fizice. După ce în urmă cu 4 ani a dobândit silueta la care visa, vedeta TVR e decisă să păstreze rezultatele obținute. Tocmai de aceea de sărbători nu a dat iama în mâncare, iar pe 5 ianuarie a revenit conștiincioasă la sală. În interviul exclusiv, acordat pentru Impact.ro, prezentatoarea TV ne-a spus ce obiective și-a stabilit la început de an, cum l-a motivat pe fiul ei să facă stretching, dar și cât de mândră este de reușitele lui David în ceea ce privește actoria.

Obiceiul la care a renunțat Iuliana Marciuc pentru a-și păstra silueta

Impact.ro: Au trecut sărbătorile. Ai mâncat ce ai poftit sau te-ai gândit la cântar?

Iuliana Marciuc: M-am gândit la cântar, pentru că, altfel, atunci când aș fi revenit la…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Aeroportul Internațional Cluj, primul din țară care achiziționează autobuze electrice pentru transportul pasagerilor la aeronave

Publicat

aeroport autobuz 1.jpg

Cluj-Napoca, 27.09.2023: Premieră absolută: Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj devine primul aeroport din țară care va dispune de un autobuz electric destinat transportului pasagerilor între terminale şi platformele de staţionare aeronave.

aeroport autobuz

În acest sens, la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj s-a semnat astăzi contractul cu firma New Kopel Car Import privind achiziția primului autobuz electric în valoare de aproximativ 4.400.000 lei. Prin această…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tarifele de acces la Muzeul Palatul Principilor din Cetatea Alba Carolina, aprobate, cu modificări, în Consiliul Local

Publicat

tarifele de acces la muzeul palatul principilor din cetatea alba

Consiliul Local Alba Iulia a aprobat, miercuri, cu modificări, tarifele de acces în Muzeul Palatului Principilor din Alba Iulia, ce ar trebui să fie deschis pentru public în circa o lună. 

Recepția lucrărilor de renovare și modernizare a fost în 3 mai 2023.

Taxele și tarifele pentru serviciile oferite sunt colectate și utilizate de instituția publică de cultură Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei și constituie venituri proprii ale acestuia.

Modificările aprobate în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

28 septembrie: Ziua Internațională a Accesului la Informație. Dreptul oamenilor care trăiesc în societăți democratice

Publicat

28 septembrie: ziua internațională a accesului la informație. dreptul oamenilor

Ziua Internațională a Accesului la Informație este sărbătorită în fiecare an pe 28 septembrie și este dedicată promovării dreptului oamenilor de a avea acces la informații de interes public.

Această zi reprezintă o oportunitate de a sublinia importanța transparenței, responsabilității guvernelor și a altor organizații în furnizarea de informații relevante și accesibile cetățenilor.

Principalele obiective ale Zilei Internaționale a Accesului la Informație…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Sute de mașini și persoane, verificate de polițiști și jandarmi în Alba. Câte permise au fost reținute

Publicat

sute de mașini și persoane, verificate de polițiști și jandarmi

Polițiștii și jandarmii din Alba au verificat sute de mașini și persoane, în cadrul acțiunilor în sistem integrat, ce au continuat marți. Au dat amenzi de peste 20.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, marți, 26 septembrie, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe