Connect with us

EVENIMENT

Obiectul pe care Simona Gherghe este obligată să-l poarte după accidentul de la ski. „Doare foarte rău”

Publicat

obiectul pe care simona gherghe este obligată să l poarte după

Pentru Simona Gherghe noul an nu a început cu dreptul. Plecată într-o vacanță la ski cu familia, îndrăgita prezentatoare TV a suferit un accident, care o va ține departe de pârtie și schiuri o bună bucată de timp. Iată ce obiect este obligată să poarte tot timpul, după evenimentul nefericit.

Simona Gherghe, accident la ski

După încheierea sezonului cu numărul 6 al emisiunii Mireasa pe care o moderează la Antena 1, Simona Gherghe a plecat într-o binemeritată vacanță în Italia. Din păcate, însă, momentele de relaxare au fost înlocuite cu unele de durere, după ce prezentatoarea TV s-a accidentat la pe pârtia de ski.

Simona Gherghe nu a apucat să se bucure prea mult de vacanță, așa cum și-ar fi dorit, căci la doar numai zile după ce a ajuns în stațiunea montană cu familia, s-a accidentat. Aceasta a…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

TOP 3 modalități de a-ți CREȘTE șansele de câștig la cazino! Tu ce METODE ai încercat deja?

Publicat

6.jpg

Jocurile de noroc reprezintă o activitate foarte îndrăgită de români, dar și de foarte multe persoane la nivel mondial. Este vorba de de un hobby care pune la încercare și îmbină norocul, autodisciplina, dar și capacitatea de organizare a fiecărui individ.

Pe lângă distracție, în această industrie una dintre cele mai mari atracții este reprezentată de premiile puse la bătaie. Deși norocul este cel care decide cine și cât primește atunci când sunt date…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Servicii medicale gratuite pentru pacienţii neasiguraţi. Cine va putea beneficia de acestea. Anunțul CNAS

Publicat

servicii medicale gratuite pentru pacienţii neasiguraţi. cine va putea beneficia

Servicii medicale gratuite pentru pacienţii neasiguraţi: de la 1 iulie vor fi incluse o serie de servicii gratuite pentru pacienţii neasiguraţi. Vor fi decontate de la bugetul de stat. Anunțul a fost făcut de preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), dr. Valeria Herdea.

Este vorba despre servicii pentru pacienții neasigurați, în Planul Național de Cancer. La finalul anului trecut existau 204.722 de cazuri de cancer.

„Avem Planul Naţional de Cancer. În…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Prezenta unui urs a fost semnalată la Șpring. Locuitorii, avertizați prin RO-ALERT

Publicat

prezenta unui urs a fost semnalată la Șpring. locuitorii, avertizați

Prezenta unui urs a fost semnalată în comuna Șpring, au transmis joi reprezentanții ISU Alba. Autoritățile au trimis un mesaj RO-ALERT locuitorilor din zonă.

”Evitați zona, rămâneți în locuințe! Păstrați distanța față de animal și nu încercați să vă fotografiați cu acesta sau să îl hrăniți.

Fără să vă expuneți pericolului protejați animalele din gospodărie!”, este mesajul RO-ALERT, transmis către locuitorii din comună.

În ultimele luni, în județul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Recepția lucrărilor de reabilitare a drumurilor județene, la Pălatca, parte a Drumului Bistriței. Mesajul lui Alin Tișe

Publicat

drumb 2.jpg

Președintele Consiliului Județean Cluj. Alin Tișe, și patru primari de comune din județul Cluj au recepționat, joi, în comuna Pălatca, lucrările de modernizare și reabilitare a drumurilor județene DJ 161, DJ 161G și DJ 172A, parte a Drumului Bistriței.

Alin Tișe a declarat pe drumul județean DJ 161G în fața Căminului Cultural din comuna Pălatca, unde a avut ceremonia, că momentul este important pentru comunitate, în condițiile în care drumurile sunt…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe