Connect with us

EVENIMENT

Ofertă avantajoasă pentru CFR Cluj. Un fundaș al echipei este „curtat” de Arabia Saudită

Publicat

kresic e1726675838658.jpg

Patronul CFR Cluj, Ioan Varga, a anunțat faptul că Anton Kresic (28 de ani) ar putea fi ultima plecare de la vicecampioana României. Ardelenii au primit o ofertă avantajoasă din Arabia Saudită.

Au avut loc mișcări masive de trupe la CFR în acest sezon. Trupa lui Dan Petrescu (56 de ani) a ratat calificarea în Conference League, iar clujenii au renunțat la mai mulți jucători importanți. Printre ei, Daniel Bîrligea (24 de ani), cedat la FCSB pentru 2 milioane de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Drumul Mănăstirilor: Autoritățile din Alba au semnat finanțarea pentru un drum care va deschide o nouă rută turistică în județ

Publicat

vremea până în 21 octombrie. zilele mai calde de toamnă

Drumul Mănăstirilor: O nouă zonă turistică din județul Alba va fi pusă în valoare. Este vorba despre zona mănăstirilor care se regăsesc de-a lungul unui drum care pornește de la Teiuș și intersectează Transapuseana, la Ponor. Autoritățile intenționează să reabiliteze drumul județean DJ 750C. Consiliul Județean estimează că durata derulării întregii investiției este de 36 luni, până în august 2027.

Drumul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

”Școala Bobocilor. Atelierele Toamnei de Poveste”, ediția a VI-a. O altfel de școală la Biblioteca „Lucian Blaga” din Sebeș

Publicat

”Școala bobocilor. atelierele toamnei de poveste”, ediția a vi a. o

Timp de două săptămâni, elevii claselor primare de la Liceul German Sebeș, însoțiți de cadrele didactice, au avut ocazia să se bucure de o Școală Altfel.

În perioada 9-20 septembrie, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș a găzduit evenimentul anual „Școala Bobocilor. Atelierele Toamnei de Poveste”, a VI-a ediție.

Atelierele de lectură, vizionarea de filme educative și jocurile interactive au fost în centrul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ziua Europeană a LIMBILOR 2024, eveniment aniversar organizat de IȘJ Cluj

Publicat

vizual ziua europeana a limbilor 2024 e1727344908453.jpg

Ziua europeană a limbilor se sărbătorește în întreaga Europă, prin decizia Consiliului Europei din anul 2001, în data de 26 septembrie, cu scopul de a promova bogata varietate lingvistică a bătrânului continent și de a aduce în conștiința comunităților importanța studierii limbilor străine pe parcursul întregii vieți.

Cluj-Napoca este un simbol al multiculturalității și al interculturalității, un spațiu în care comunicarea, înțelegerea și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Burse școlare 2024. Noi modificări în metodologia de acordare a burselor pentru elevi. Ce s-a schimbat

Publicat

burse școlare 2024. noi modificări în metodologia de acordare a

Burse școlare 2024. Metodologia de acordare a burselor pentru elevi a fost modificată din nou, printr-un ordin al ministerului Educației. A fost clarificată procedura privind criteriul mediei la purtare.

Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial din 24 septembrie.

Modificarea a fost stabilită pentru că există criterii contradictorii privind acordarea bursei tehnologice, potrivit edupedu.ro.

Ministerul Educației a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe