Connect with us

EVENIMENT

OMS: Vaccinul anti-COVID poate fi administrat în același timp cu serul antigripal

Publicat

Eficacitatea vaccinului anti-COVID-19 nu scade dacă este administrat în același timp cu cel antigripal, susține OMS.

Oamenii pot fi vaccinați împotriva COVID-19 și a gripei sezoniere în același timp, fără a compromite eficacitatea vaccinurilor, a declarat joi un oficial al Organizației Mondiale a Sănătății, potrivit Reuters.

„Oricine poate primi ambele vaccinuri în același timp, nu există o scădere a eficacității niciunuia dintre cele două vaccinuri atunci când sunt administrate împreună”, a declarat Siddhartha Datta, consilier regional al OMS Europa pentru vaccinuri, în cadrul unei conferințe de presă.

(sursa: Mediafax)

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Acțiune a polițiștilor și jandarmilor din Alba: 17 șoferi au rămas fără permis. Amenzi de peste 89.000 de lei

Publicat

acțiune a polițiștilor și jandarmilor din alba: 17 șoferi au

În perioada 12-13 aprilie, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 851 de persoane și au fost verificate 483 de autovehicule.

Au fost constatate 332 de abateri de natură contravențională, majoritatea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Femeie din Lopadea Veche, agresată de soț. Polițiștii au emis ordin de protecție și au deschis dosar penal

Publicat

Șofer din cugir, cercetat penal după ce a fost prins

O femeie de 54 de ani din Lopadea Veche a fost agresată și amenințată de soț, pe fondul unor discuții contradictorii. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 13 aprilie 2024, în jurul orei 22:40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Aiud au fost sesizați de către o femeie de 54 de ani, din localitatea Lopadea Veche, județul Alba, cu privire la faptul că a fost agresată de soțul său.

Din primele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Noi, cei din linia a doua. Jakab Melinda (coregraf): Nu lucrezi doar cu corpuri fizice, lucrezi și cu EMOȚII

Publicat

jakab melinda 1 e1712916483459.jpg

„Lacul Lebedelor”… Sau poate „Giselle”… Ori poate preferați ceva contemp. Renumita coregrafă americană Martha Graham spunea: „Dansul este limbajul ascuns al sufletului”. Dansatorul este cel care-și deschide sufletul în fața celor care-l admiră. A fi coregraf înseamnă a alcătui o poveste pe sufletul tău din sufletele celor pe care-i strunești.

Jakab Melinda a început dansul, mai exact baletul, de la vârsta de 4 ani. Bunica ei și-a dorit să fie…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LISTA trenurilor speciale care vor circula în minivacanța de 1 Mai și de Paști. CFR anunță un program cu mai multe facilități

Publicat

lista trenurilor speciale care vor circula în minivacanța de 1

CFR Călători anunță un program de transport special în minivacanţa de 1 Mai şi Paşte. Mai multe trenuri spre destinații turistice și facilități vor fi puse la dispoziția călătorilor în perioada 1 -6 mai 2024.

Astfel, în timpul zilelor cu trafic intens, CFR Călători va extinde capacitatea de transport pentru a satisface cererea sporită de călătorii către cele mai populare destinații turistice din țară.

Mersul trenurilor se schimbă pentru minivacanța de 1 Mai și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe