Connect with us

EVENIMENT

Omul lui Klaus Iohannis va apărea de acum la TV. Decizia a fost deja anunțată

Publicat

omul lui klaus iohannis va apărea de acum la tv.

Omul lui Klaus Iohannis va apărea de acum din nou la TV! Vorbim despre jurnalista Mădălina Dobrovolschi, fostul purtător de cuvânt al șefului statului, care s-a decis să revină la prima ei dragoste, televiziunea. Jurnalista se pare că a renunțat la relațiile publice pentru a se dedica din nou jurnalismului. Mădălina Dobrovolschi a făcut acum anunțul pe Facebook legat de noul său proiect de televiziune.

Omul lui Klaus Iohannis va apărea de acum la TV

Așadar, după ce a fost purtătorul de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, dar și consultant la Electrica, Mădălina Dobrovolschi s-a decis să se reîntoarcă în presă. Jurnalista a anunțat pe Facebook că revine în Televiziunea Română, pe postul TVR1, cu emisiunea „Ţară, țară, cine eşti?, care va fi difuzată vinerea, de la 18.55,  începând din…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

21 aprilie: Ziua Prieteniei dintre România și Germania

Publicat

21 aprilie: ziua prieteniei dintre românia și germania

21 aprilie: Ziua Prieteniei dintre România și Germania. Data de 21 aprilie a fost aleasă pentru instituirea acestei zile, deoarece la această dată a fost semnat în anul 1992 Tratatul între România și Republica Federală Germania privind cooperarea prietenească și parteneriatul în Europa.

Legea Nr. 79 privind instituirea acestei aniversări a fost adoptată de Parlamentul României și promulgată pe 4 aprilie anul acesta de către Președintele României.

Acesta reprezintă până…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Horoscop săptămâna 22 – 28 aprilie: Ce oportunități apar și la ce să fii atent în perioada următoare

Publicat

horoscop săptămâna 22 – 28 aprilie: ce oportunități apar și

Horoscop săptămâna 22 – 28 aprilie: Ce oportunități apar și la ce să fii atent în perioada următoare. 

Horoscopul are 12 semne zodiacale, exact numărul de luni ale anului, deși zodiile nu se potrivesc strict pe intervalul specific fiecărei luni.

Horoscop 2024. Previziuni și predicții pentru fiecare zodie: Sănătate, dragoste, schimbări importante și luni favorabile

Zodiacul este un sistem de clasificare astrologică care împarte cerul în 12 sectoare egale, numite semne…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Dan Tanasă, purtător de cuvânt AUR: Campania electorală este BRUIATĂ de zvârcolirile Sistemului care a îngenuncheat România

Publicat

dan tanasa 1213 1 e1713604136522.jpeg

Împotriva Alianței pentru Unirea Românilor – AUR sunt folosite aceleași vechi metode securiste de dezinformare folosite la alegeri.

Sistemul plasează atacurile mai întâi în rețeaua acoperiților din presa străină, cu scopul creșterii credibilității, după care aceste atacuri sunt preluate în țară, de mass-media controlată de Sistem.

Dan Tanasă, purtător de cuvânt AUR: Campania electorală este BRUIATĂ de zvârcolirile Sistemului care a îngenuncheat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Fostul CEO al NTT Data Cluj-Napoca, Daniel Metz, a lăsat afacerile pentru mediul ACADEMIC

Publicat

daniel metz e1585817993884.jpg

Daniel Metz, fostul CEO al NTT Data Cluj-Napoca, a decis să treacă din mediul afacerilor în cel academic. El este noul prorector al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Timp de mai bine 20 de ani a condus una dintre cele mai mari companii de IT din România, cu peste 2.000 de angajați. 

Pe lângă lector universitar la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și cadru didactic asociat la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, lui…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe