Connect with us

EVENIMENT

Opt românce vor evolua în proba de dublu la Roland Garros

Publicat

Un număr de opt românce vor evolua în proba de dublu a turneului de tenis de la Roland Garros, care a debutat duminică la Paris, Raluca Olaru, Monica Niculescu, Irina Begu, Andreea Mitu, Irina Bara, Ana Bogdan, Patricia Ţig şi Sorana Cîrstea.

Begu şi Olaru vor face pereche, dar în primul tur au adversare de mare valoare, favoritele numărul trei, Elise Mertens din Belgia şi Arina Sabalenka din Belarus, semifinaliste în 2019.

Partenere vor fi şi Andreea Mitu cu Patricia Ţig, urmând să înfrunte în primul tur cuplul Madison Brengle din SUA/Iana Sizikova din Rusia.

În schimb, Monica Niculescu şi Irina Bara vor fi adversare. Niculescu face pereche cu japoneza Misaki Doi, în timp ce Bara joacă alături de unguroaica Fanny Stollar.

Ana Bogdan face pereche cu suedeza Rebecca Peterson, iar în prima rundă vor înfrunta cuplul Marie Bouzkova, Cehia/Arantxa Rus, Olanda.

Sorana Cîrstea va juca alături de spaniola Sara Sorribes Tormo, învinsă de Simona Halep la simplu, cu 6-4, 6-0. Cîrstea şi Sorribes Tormo le vor întâlni în primul tur pe Alison Riske, SUA şi Ajla Tomljanovic din Australia.

La dublu masculin, Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer, sfertfinalişti anul trecut, sunt capi de serie numărul 12 şi îşi vor începe parcursul contra perechii Cristian Garin din Chile/ Pedro Martinez din Spania. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Elevii din două comune din Alba vor merge la școală cu microbuze electrice. CJ Alba a lansat licitația pentru achiziția acestora

Publicat

elevii din două comune din alba vor merge la școală

Elevii din două comune din Alba vor merge la școală cu microbuze electrice. Consiliul Județean Alba a lansat recent o licitație pentru achiziția a două microbuze de 8 + 1 locuri pentru elevi, care vor ajunge în comunele Poșaga și Mogoș. 

Consiliul Județean Alba a lansat pe 29 aprilie, în SEAP, o licitație pentru achiziția a două microbuze electrice de 8 + 1 locuri pentru elevii din județ.

Valoarea totală a contractului este estimată la 494.830 de lei, fără TVA….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Festivalul de muzică ”Voices” la Alba Iulia: Vor concura 14 tineri. Concert special cu Gabriel Dorobanțiu și Olivia Addams

Publicat

festivalul de muzică ”voices” la alba iulia: vor concura 14

Festivalul prin care se dorește promovarea tinerelor talente, ”Voices” revine la Alba Iulia și în 2024. Evenmentul va avea loc în perioada 11-12 mai, la Casa de Cultură a studentilor. 

14 tineri  din Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Târgu Mureș, Pitești și Alba Iulia, acompaniați de un band live, vor concura pe scena pentru premii în valoare totală de 12.500 lei, în fața unui juriu condus de compozitorul și dirijorul Viorel Gavrilă.

Anul acesta, festivalul, se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Spații pentru grătare, pregătite pentru clujeni de 1 Mai

Publicat

pregatiri 1 mai 1.jpg

Mai multe spații pentru picnic și grătare au fost pregătite de Primăria Cluj-Napoca înaintea zilei de 1 Mai.

Baza sportivă Gheorgheni și Valea Gârbăului au fost pregătite pentru clujeni în pragul zilei de 1 Mai. Primăria a luat măsuri pentru prevenirea unor situații neplăcute pentru cei ce vor încinge grătarele miercuri, precum mușcăturile de căpușe sau incendii.

Spații pentru ceaun

Viceprimarul Dan Tarcea a anunțat, pe rețelele de socializare, că pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Dreapta Unită, pregătită pentru alegeri: „Azi începe era post-Boc”

Publicat

alianta dreapta unita.jpeg

Alianța Dreapta Unită (ADU) a depus astăzi dosarele de candidatură și semnăturile de susținere cerute de legea electorală, pentru candidații la Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca.

Viorel Băltărețu, antreprenor și deputat, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Cluj-Napoca:

„Azi începe era post-Boc. Depunem aceste semnături pentru centura Clujului, pentru primele școli noi în 20 de ani, pentru locuințe pe care și le poate…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe