Connect with us

ACTUALITATE

Organizația județeană a PES activists Alba și-a ales noua echipă de conducere. Corneliu Mureșan, votat președinte 

Publicat

PES Alba

Organizația județeană a PES activists Alba și-a ales, sâmbătă, noua echipă de conducere, formată din președinte, secretar executiv, vicepreședinți și membri în Adunarea județeană. La eveniment au participat președintele PES activists România, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, senatorul Daniel Breaz, președintele executiv al PSD Alba, Marcel Tuhuț și circa 60 de delegați.  

Conferința județeană a PES activists Alba a avut loc la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Noua echipă de conducere a fost aleasă, pentru următorii patru ani, în urma voturilor exprimate de către delegați din tot județul Alba:

Pentru funcția de președinte, coordonator al organizației, a fost ales Corneliu Mureșan;

Pentru funcția de secretar executiv a fost aleasă Camelia Tomuș;

Pentru funcțiile de vicepreședinți ai organizației au fost aleși: Ioan Iulian Bunea, Adrian Zaharie, Adriana Borgoni Boghici, Adrian Nicolae Mihălțan, Călin Radu, Adrian Păștină și Ioan Matei.

De asemenea, delegații au votat și cei 20 de membri din Adunarea județeană a PES activists Alba. Organizația din Alba numără 360 de membri.

”Partidul Social Democrat este formațiunea politică care a generat consensul de la Snagov, ce a condus la aderarea României la Uniunea Europeană. Tot partidul nostru a finalizat negocierile de aderarea la UE. Astăzi suntem singura formațiune politică cu o structură dedicată politicii europene, PES activists România, prin care ne propunem să promovăm participarea la politica europeană. Împreună cu organizația PES activists din Alba vom continua să facem cunoscute doleanțele cetățenilor din Alba cu privire la Uniunea Europeană”, a spus Victor Negrescu, președintele PES activists România.

”PES activists este o organizație foarte activă, care reunește la nivel național 10.000 de membri. Prin aceste alegeri putem spune că am dat un refresh organizației și sper, de asemenea, ca echipa din Alba să fie una dintre cele mai dinamice din țară, iar colegii noștri să vină cu mai multe idei, proiecte și acțiuni pentru comunitate. Noua echipă de conducere este formată din oameni din zone diferite ale județului, care activează în domenii diferite”, a spus Corneliu Mureșan, noul președinte al PES activists Alba, recent ales președinte executiv al PSD Alba Iulia.

PES activists România este organizaţia în care membrii şi simpatizanţii de stânga din România pot activa direct la nivelul politicii europene prin intermediul Partidului Socialiştilor Europeni (PES) şi reţelei de simpatizanţi existentă la nivelul tuturor ţărilor membre UE.

Pentru a deveni membru PES activists trebuie doar să fi interesat de teme europene şi să împărtăşeşti valorile stângii europene.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Atelier de încondeiat ouă la Mihălășeni. ,,Profesor” a fost meșterul popular Maria Ursulean

Publicat

fb img 1714146489852 1000x600.jpg

Publicitate

Joi, Centrul de Creatie Botosani a desfășurat un alt atelier de încondeiat ouă, de această dată în parteneriat cu Parohia Mihălășeni.

Meșterul popular Maria Ursulean din Bucecea i-a sprijinit pe micuții participanți să deslușească tainele încondeierii ouălor.
,,Mulțumim și celor patru tinere din Bucecea care au ajutat la desfășurarea atelierului!
Mulțumim frumos părintelui Petru Hrițac pentru invitație și ospitalitate, cadrelor didactice prezente, grupului vocal din Mihălășeni care ne-a încântat cu câteva cântări religioase și îi felicităm pe toți copiii care au participat la atelier!” , au transmis oficialii Centrului de…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

,,Sacrul în artă”, expoziție la Muzeul Ștefănești

Publicat

fb img 1714127943595 1000x600.jpg

Publicitate

Muzeul Judetean Botosani, Secția de Artă Plastică – Etnografie organizează expoziția intitulată „Sacrul în artă”.

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a unui număr de 13 icoane din patrimoniul etnografic al Muzeului Județean Botoșani, precum și a lucrărilor semnate de artiștii vizuali Anca și Alina Albătoaie, Constantin Livadaru, Florin Grosu, Bebe Hetriuc, Ioana-Gina Poleac, Liviu Șoptelea, Cristina Turiceanu, Marius Vatamanu și Karmen Zaharia. Expoziția, etalată la #Muzeul „#Ștefan_Luchian”…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

14 mai, ultima zi în care se mai pot face înscrieri la școala de agenți de poliție în 2024. Acte, calendar, condiții candidați

Publicat

academia de politie.jpg

Publicitate

Școala de Agenți de Poliție a anunțat că până pe 14 mai, cei interesați să devină agenți de poliție sunt invitați să trimită cereri de înscriere. Există un total de 1880 de locuri disponibile la cele trei școli postliceale. Procesul de admitere are loc în perioada aprilie – iulie, relatează alba24.ro. Cererile de înscriere trebuie trimise la inspectoratele de poliție județene, în funcție de domiciliu.

Înscrierile se fac doar electronic (cerere de înscriere trimisă prin e-mail la IPJ, compartiment resurse umane) până în 14 mai. Apoi, până în 21 mai se depun actele pentru dosarele de recrutare, tot la inspectoratele de poliție.

Proba…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Botoșani: Amenzi pentru șoferi depistați cu microbuzul ticsit cu călători

Publicat

maxi 696x555 1.jpg

Publicitate

În cadrul activităților desfășurate a fost verificată legalitatea transportatorilor de persoane, prilej cu care au fost depistate două microbuze de transport călători, care aveau peste 22 de persoane, respectiv peste 16 persoane în plus față de numărul de locuri.

 

Cei doi conducători auto au fost sancționați contravențional cu amendă în cuantum de 8.000 de lei fiecare, iar persoanele care erau în plus au coborât și au așteptat un nou transport pentru a se deplasa la destinație.

Publicitate

Fotografie cu caracter ilustrativ


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe