Connect with us

EVENIMENT

Organizatorii Neversea anunţă că festivalul se reprogramează pentru o nouă dată, tot în 2021

Publicat

Cea de-a patra ediţie Neversea, care ar fi trebuit să se desfăşoare pe plaja de la Constanţa în perioada 8-11 iulie, va fi reprogramată pentru o nouă dată în 2021, cel mai probabil după 1 august, informează organizatorii evenimentului, într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

Organizatorii afirmă în comunicat că setul de norme publicat de autorităţi cu privire la organizarea acestor evenimente nu oferă nici un fel de predictibilitate şi claritate privind reluarea activităţilor culturale.

De asemenea, organizatorii menţionează că speră că festivalul se va putea desfăşura în acest an, după o pauză de mai bine de 12 luni. Găsirea unei noi date, reconfirmarea artiştilor, recalibrarea resurselor umane şi a celor logistice, sunt eforturile pe care organizatorii sunt dispuşi să le facă, în speranţa că autorităţile vor regândi normele propuse, în cel mai scurt timp, se arată în comunicat.

Reprezentanţii festivalului Neversea susţin că există soluţii de a organiza evenimentul în siguranţă, acesta fiind cel mai sigur loc, accesul fiind permis doar celor vaccinaţi, testaţi sau cu anticorpi. În schimb, normele publicate de autorităţi spun că în luna iulie evenimentele se pot desfăşura cu un număr limitat de 2.500 de persoane, cu distanţare de 2 metri pătraţi între participanţi. Din acest motiv, organizatorii Neversea spun că nu îşi doresc o variantă de compromis a festivalului, dar au nevoie de garanţia autorităţilor că normele vor fi schimbate după cum au promis, măcar începând cu 1 august.

„După pauza de anul trecut, acum ne dorim mai mult ca oricând să ne reîntâlnim în festival! Din acest motiv am luat şi decizia de a-l reprograma la o nouă dată în 2021, până la care sperăm că vom avea norme care să ne permită să ne desfăşurăm activitatea. Cele de acum ne fac imposibilă munca şi desfăşurarea activităţii! Este cea mai bună decizie pe care o puteam lua astfel încât să îi acordăm festivalului o şansă reală în 2021. Îi asigurăm pe toţi cei care aşteaptă festivalul că vom face tot ceea ce depinde de noi, vom căuta cele mai bune soluţii. În acelaşi timp, solicităm încă o dată autorităţilor să vină în sprijinul industriei culturale prin stabilirea şi comunicarea cât mai clară şi mai rapidă a unor norme care să ajute cu adevărat la reluarea activităţii culturale în România”, a declarat Edy Chereji, directorul de comunicare al festivalului Neversea.

În comunicatul menţionat se mai susţine că publicul, artiştii, organizatorii şi colaboratorii festivalului sunt toţi dornici şi nerăbdători să se reîntâlnească, pe plaja preferată, să se bucure împreună de noi experienţe minunate, de cea mai bună muzică şi cele mai frumoase apusuri şi răsărituri de la mare. Şi pentru cei peste 9.000 de colaboratori şi cei peste 500 de furnizori ai festivalului Neversea şi angajaţii lor, desfăşurarea evenimentului înseamnă relansarea business-urilor şi o rază de speranţă, se mai arată în comunicat.

Organizatorii Neversea le mulţumesc fanilor pentru susţinere şi încredere şi îi asigură că biletele şi abonamentele lor, cele achiziţionate în 2020 şi transformate în Anytime, dar şi cele achiziţionate în acest an, rămân valabile pentru ediţia actualizată Neversea 2021. În perioada următoare, reprezentanţii festivalului vor reveni cu informaţii despre noua dată de desfăşurare, se mai menţionează în comunicatul difuzat de organizatorii manifestării. AGERPRES

Sursa foto: Neversea/facebook.com

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Atenționare de vânt puternic până vineri seara. Cod Galben în 15 județe din țară. Zonele vizate

Publicat

vant pixabay meteo.webp.webp

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat atenționările de vânt puternic. Vineri, 29 martie, vor fi intensificări ale vântului, în cea mai mare parte a țării.

Informare meteorologică: vineri, 29 martie, orele 10.00-21.00

Temporar vor fi intensificări ale vântului în cea mai mare parte a țării, cu viteze în general de 45-55 km/h.

La munte, rafalele vor depăși 60-70 km/h.

Atenționare Cod Galben: vineri, 29 martie, orele 10.00-18.00

Vântul va avea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tichete de creșă 2024: valoarea acestora crește din luna aprilie. Condiții pentru acordare și cum pot fi folosite

Publicat

tichete de creșă 2024: valoarea acestora crește din luna aprilie.

Tichete de creșă 2024: Valoarea tichetelor de creșă crește din luna aprilie. Prin această facilitate, părinții primesc sprijin financiar pentru a plăti taxele la creșa la care au înscris copilul. Acestea se acordă în anumite condiții.

Valoarea tichetelor de creșă, de 620 lei, crește din aprilie la 640 de lei.

”Pentru semestrul I al anului 2024, începând cu luna aprilie 2024

  • valoarea sumei lunare care se acordă sub formă de tichete de creșă, (…), este de 640…
    Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: INCENDIU PUTERNIC în cartierul Dăroaia, din comuna Roșia Montană. Pompierii intervin cu două autospeciale

Publicat

video: incendiu puternic în cartierul dăroaia, din comuna roșia montană.

Un incendiu a izbucnit vineri dimineața, în jurul orei 09:00, la o locuință aflată în satul Dăroaia din comuna Roșia Montană. 

Potrivit ISU Alba, Secția de pompieri Câmpeni intervine în cooperare cu SVSU Abrud pentru localizarea și stingerea unui incendiu în comuna Roșia Montană, sat Dăroaia.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un incendiu izbucnit la o locuință.

Mai multe imagini din timpul incendiului au fost surprinse de viceprimarul din Roșia Montană,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT la Alba iulia: O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Publicat

incendiu pe autostrada a10, în zona localității unirea. un autoturism

Un accident rutier a avut loc vineri, 29 martie, la Alba Iulia, în jurul orei 9.00. 

Din primele informații accidentul s-a petrecut pe strada Orhideelor din oraș. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz.  Potrivit ISU Alba, la fața locului intervin pompierii din Alba Iulia pentru asigurarea măsurilor specifice.

Știre în curs de actualizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe