Connect with us

ACTUALITATE

(P) Competiții de poker la care trebuie să participi

Publicat

competiții de poker

Există numeroase turnee de poker. De-a lungul anului, există festivaluri de turnee importante în toate Statele Unite, dar există și multe serii bine cunoscute în Europa. Jucătorii au alternative de pe o coastă a Americii pe alta, din Brazilia până în Australia, din Macao până în Malta.

Putem condensa această listă de posibilități în patru turnee de poker la care fiecare jucător ar trebui să meargă cel puțin o dată, de dragul istoriei și prestigiului.

Nu uitați că unele dintre ele necesită buy-in-uri destul de mari. Cu toate acestea, există modalități low-cost pentru jucători de a participa la aceste evenimente. Poate reușești totuși să câștigi marele premiu la extragere betano și să intri cu buy-in-urile mari!

World Series of Poker: WSOP Main Event

Acest turneu este cel mai mare eveniment de poker organizat vreodată. Majoritatea îl consideră cel mai prestigios și este de departe cel mai cunoscut. Mulți pasionați de poker știu doar despre Evenimentul Principal atunci când vorbesc despre World Series of Poker; ei nu știu că acesta este de fapt o serie de evenimente.

Campionatul Mondial de No Limit Hold’em No Limit Hold’em din cadrul World Series of Poker, cunoscut și sub numele de Evenimentul Principal WSOP, costă 10.000 de dolari pentru a participa. Pentru mulți jucători de poker, acesta este un element de pe lista lor de dorințe. Oamenii muncesc ani de zile pentru a plăti pentru asta. În fiecare an, aceștia iau zboruri spre Las Vegas din peste 100 de națiuni diferite pentru a-l juca.

Cel mai mare din cei 53 de ani de existență a avut loc în 2006, când un fond de premii de peste 82,5 milioane de dolari a fost produs de 8.773 de jucători. 8.663 de jucători au participat la al doilea cel mai mare Main Event din 2022, care a avut loc la Bally’s și la Paris Las Vegas. Espen Jorstand din Norvegia a câștigat competiția, a primit brățara de campion și a primit 10 milioane de dolari din fondul de premii, care a totalizat peste 80,8 milioane de dolari.

World Series of Poker Europe: WSOPE Main event

world series of poker europe

Deși seria WSOP Europe nu are nici pe departe aceeași istorie ca WSOP din SUA, oferă șansa de a desemna un nou campion.

Ediția inaugurală europeană a WSOP a avut loc la Londra în 2007, unde tânăra senzație a pokerului pe internet Annette Obrestad a câștigat evenimentul principal WSOPE de 1 milion de lire sterline și 362 de jucători. În 2017, acesta s-a mutat în Franța, înainte de a merge la King’s Casino din Rozvadov, Republica Cehă. De atunci, se află acolo, oferind anual aproximativ o duzină de brățări de aur WSOP.

Elio Fox a câștigat 1,4 milioane de euro la evenimentul principal WSOPE din 2011, la care au participat 593 de jucători și care a fost cel mai mare de până atunci.

World Poker Tour: WPT Championship

World Poker Tour obișnuia să organizeze o finală de final de sezon. Acest eveniment a avut loc la Bellagio, însă în ultimii ani a fost mutat la Borgata din Atlantic City. Din cauza închiderii datorită pandemiei și a limitărilor care au urmat, sezoanele 18 și 19 nu au avut niciun campionat de poker live.

WPT și-a stabilit pentru prima dată ca sezonul să coincidă cu anul calendaristic în 2022. În plus, va organiza primul său campionat cu buy-in de 10.000 de dolari la Wynn, pe Las Vegas Strip, la finalul sezonului său istoric 20.

Cel puțin o dată în timpul carierei de poker, fiecare jucător de poker ar trebui să participe la un Main Event al World Poker Tour la una dintre locațiile principale ale turneului său. Dar dacă ar avea posibilitatea de a juca doar la unul dintre ele, acesta ar fi Campionatul Mondial WPT.

European Poker Tour: EPT Grand Final

european poker tour

De când European Poker Tour a început în 2004, fiecare sezon a durat aproximativ din septembrie al unui an până în martie sau aprilie al anului următor. Marea Finală EPT, care a avut loc în fiecare primăvară la Monte Carlo, a încheiat fiecare sezon.

A existat o încercare de a muta locul de desfășurare la Madrid în 2011, dar a fost o gafă de un an. O Mare Finală a fost complet ratată în câțiva ani, ca urmare a restructurării EPT. Dar, în urma pandemiei, EPT a revenit la un program mai consistent și a oferit o serie considerabilă la Monaco în fiecare an. Chiar dacă nu mai poartă acest nume, majoritatea oamenilor încă se gândesc la ea ca la Marea Finală.

Evenimentul principal al EPT Monte Carlo a fost în mod constant partea preferată a jucătorilor din acea călătorie și cea mai bună parte a fiecărui sezon EPT. Chiar mai bine, Evenimentul Principal costă acum doar 5.000 de euro în loc de buy-in-ul anterior de 10.000 de euro.

Jocul de poker într-un cazinou de lux dintr-un oraș renumit pentru strălucirea și luxul său are un anumit farmec. Desigur, întreaga călătorie este doar pentru câteva plimbări de-a lungul coastei, dar pare să merite să joci într-un loc cu un acoperiș retractabil și o vedere luxoasă la mare.

Concluzie

Acestea sunt după părerea noastră turneele de Poker la care trebuie să aspire orice jucător pasionat.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Botoșani: Peste 25.000 de fermieri au cerut bani de la APIA. S-a încheiat campania de primire a cererilor de plată

Publicat

apia.jpg

Publicitate

Agenția de Plăți si Intervenție pentru Agricultură (APIA) Centrul Județean Botoșani aduce la cunoștința opiniei publice că la data de 12 iunie a.c. s-a încheiat Campania de primire a Cererilor de plată aferente anului 2024.

Astfel, în perioada 04 aprilie  – 12 iunie 2024, la APIA CJ Botoșani, au fost depuse 26.589 cereri de plată pentru o suprafață de 295.901,08 hectare.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Droguri la Botoșani. Tânăr ARESTAT preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Umbla cu toate drogurile în mașină

Publicat

droguri.jpeg

Publicitate

Polițiștii Serviciului de Combaterea a Criminalității Organizate Botoșani, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Suceava, au anunțat astăzi că au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că o persoană ar fi deținut și comercializat diferite cantități de droguri de mare risc (cocaină), către consumatori, din județul…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Explozia de la Dedeman Botoşani: Cei doi pacienţi internaţi la Floreasca sunt în continuare intubaţi şi în stare gravă

Publicat

whatsapp image 2024 06 07 at 10.51.03 1000x600.jpeg

Publicitate

Cei doi pacienţi internaţi la Spitalul Floreasca, în urma exploziei produse la magazinul Dedeman din Botoşani, sunt în continuare intubaţi şi în stare gravă, arată datele comunicate, luni, de Ministerul Sănătăţii (MS). În acelaşi timp, doi dintre pacienţii internaţi la Iaşi au evoluţie favorabilă, însă al treilea a fost reintubat întrucât starea lui s-a agravat, fiind instabilă. Cei doi pacienţi internaţi la Botoşani au o stare generală bună şi o evoluţie favorabilă, scrie news.ro.

Potrivit MS, în ceea ce îi priveşte pe cei trei pacienţi de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ”Sfântul Spiridon” din Iaşi, doi pacienţi…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Remus Dăscălescu, candidat MRS: Am votat pentru demnitate, pentru onoare, pentru oamenii simpli

Publicat

dascalescu.jpg

Publicitate

Remus Dăscălescu, om de afaceri și candidat al Partidului Mișcarea România Suverană la primăria municipiului Botoșani, a votat de la ora 09:30 la Grupul Școlar Gheorghe Asachi, fostul Electrocontact din municipiul Botoșani.

“Am votat pentru demnitate, pentru onoare, pentru oamenii simpli ai acestui oraș frumos. Am votat pentru toți botoșănenii”, a transmis Remus Dăscălescu.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe