Connect with us

ACTUALITATE

(P) Cum ai putea deveni expert la orice joc de noroc?

Publicat

expert la orice joc de noroc

Dacă până acum nu ai încercat niciodată să participi la vreun joc de noroc, dar îți dorești acest lucru, articolul de mai jos îți oferă sfaturi simple, dar prețioase. Vei vedea că nu este atât de dificil cum ai putea crede să ajungi specialist în jocuri de cazinou.

Experții în gambling spun că este bine să te documentezi temeinic despre regulile oricărui joc înainte să-l joci. De asemenea, dacă de-a lungul vieții ai mai participat la vreun joc de cazinou, de exemplu poker, și ai idee cu ce se “mănâncă”, atunci este indicat să începi cu acel joc și abia după aceea să te lansezi în necunoscut.

Este important să observi dacă atunci când intri într-un joc îți place sau nu. Dacă vezi că nu te atrage suficient, renunță și încearcă alt joc.

Oriunde ai juca, la cazinouri fizice sau la cazinouri online, sfaturile pe care e bine să le urmezi sunt aceleași. Reține că dacă participi la gambling într-un cazinou online, ai anumite beneficii, precum bonusuri fără depunere.

sloturile

Cum stă treaba cu sloturile

Despre sloturi se poate spune că se învață cel mai ușor. Cam tot ce ai de făcut este să plasezi pariul, să apeși un buton și să tragi de o manetă.

La sloturi există însă două probleme. Prima se referă la faptul că jocul ar putea deveni plictisitor deoarece faci o acțiune repetitivă. Dacă te afli în această situație, lași baltă sloturile și încerci alt joc. Din fericire, ofertele cazinourilor sunt vaste și ai de unde alege.

A doua problemă este faptul că s-ar putea să te prindă prea mult capcana dorinței de a câștiga și să fii tentat să pariezi tot mai mult. Dacă ajungi să crezi că următorul “spin” îți va aduce jackpotul și vezi că pariezi rotire după rotire, fără să te mai poți opri, atunci este momentul să te oprești împotriva voinței tale pentru că riști să pierzi tot mai mulți bani. Cu fiecare linie nouă trebuie să pui la bătaie tot mai mulți bani.

Învață totul despre ruletă

Când te așezi prima dată la masa de ruletă s-ar putea să te simți copleșit. Prima impresie este că se întâmplă foarte multe lucruri într-un ritm amețitor și nu înțelegi nimic. Situația este exact pe dos decât îți imaginezi. Ruleta este un joc simplu.

Scopul acestui joc, este ca tu să ghicești pe ce spațiu va pica bila albă după ce ruleta se oprește din învârtit.

Ceea ce poate părea puțin complicat sunt diferitele tipuri de pariuri. Astfel, poți paria pe un anumit număr, sau pe număr par/impar, pe culoare roșu/negru etc. La fiecare pariu, câștigurile sunt diferite.

Un pont bine de știut și de aplicat în practică este acesta: șansele de câștig sunt mai mari la Pariurile Exterioare decât la Pariurile Interioare.

Înainte să joci ruletă, învață bine regulile fiecărui pariu, exersează-le pe variantele demo ale cazinourilor online și abia după aceea pariază cu bani reali.

Doar variantele de pariuri fac ca ruleta să fie puțin mai complicată decât sloturile.

Ponturi pentru alte jocuri de noroc

ponturi pt jocurile de noroc

Baccarat

Este cel mai indicat joc de masă pentru începători. Jucătorii experimentați spun că nici măcar nu trebuie să înțelegi regulile pentru a juca.

Tot ce trebuie să faci la baccarat este să ghicești dacă va câștiga banker-ul sau jucătorul. Din punct de vedere matematic, șansele cele mai mari revin banker-ului, de aceea este indicat să mergi pe varianta că va câștiga banker-ul.

Pe parcurs, vei înțelege și regulile jocului.

Blackjack

Acesta este printre cele mai ușoare jocuri de masă de învățat, iar cei care au încercat multiple jocuri confirmă afirmația.

La blackjack, există o strategie certă care îți asigură cele mai mari șanse de câștig. Tocmai datorită faptului că există o strategie precisă, blackjack este unul dintre cele mai corecte jocuri de cazinou.

Este important să iei în calcul faptul că vei face numeroase greșeli ca jucător începător chiar dacă vei respecta strategia. Din acest motiv, ar fi bine să pui blackjack undeva pe locul 3 sau 4 pe lista jocurilor pe care le vei încerca în cazinou ca jucător începător.

Zaruri (Craps)

După ce încerci sloturi, ruletă, baccarat și blackjack, du-te și la jocul de zaruri (craps).

În acest joc, trebuie să ghicești pe ce numere vor “ateriza” zarurile. Oarecum este similar cu ruleta, dar se complică puțin situația din cauza variantelor numeroase de pariere. Există zeci de tipuri de pariere, dar trebuie luate în calcul puține variante deoarece majoritatea sunt dezavantajoase.

Pentru un începător este dificil să învețe toate regulile tipurilor de pariere, dar cu suficient exercițiu vei înțelege bine cum stă treaba cu fiecare variantă de pariu la zaruri. Este indicat să încerci variantele demo de pe platformele online și să pariezi pe sume mici. Așa vei sta mai mult în joc și nici nu vei pierde bani mulți.

Video Poker

Specialiștii în gambling recomandă să înveți video poker înainte de poker-ul clasic pentru că la poker-ul obișnuit sunt foarte multe lucruri de învățat și totul poate să fie intimidant pentru un începător.

La video poker te familiarizezi cu mâinile de cărți fără să fii obligat să pariezi împotriva altor jucători. De asemenea, vei pierde mai puțini bani decât la masa de poker. Sunt două motive suficient de puternice pentru a încerca video poker.

Concluzie

Așadar, începe cu cele mai simple jocuri, pariază sume mici, încearcă pe cât posibil să te documentezi înainte să intri în jocurile complicate și impune-ți limite de timp și limite financiare.

Exersează câte puțin în fiecare zi și vei observa progresul de la o zi la alta.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Se oprește apa la marginea municipiului Botoșani. Anunțul Nova Apaserv

Publicat

1711463397 nova apaserv.jpg

Din cauza unei avarii apărută pe conducta de distribuție apă din Azbo Dn 125 mm, localizată în zona străzii Parcul Tineretului,  S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani a oprit sistemul de alimentare cu apă, astăzi 26 martie 2024 începând cu ora 14:00, până mâine 27 martie 2024 ora 10:00, către utilizatorii din municipiul Botoșani strada Parcul Tineretului nr. 3, scările A, B, C, Aleea Parcul Tineretului nr. 8, scările A, B, Aleea Zimbrului.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat prin această intervenție bruscă!”, au transmis reprezentanții Nova APaserv.

 

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Ludoteca de la Botoșani, proiectul unic care dă speranțe copiilor cu probleme de vedere sau de auz

Publicat

index 7 1000x600.webp.webp

În municipiul Botoșani se află un centru educațional unicat în România. Este vorba despre o ludotecă specializată pentru copii cu deficiențe de auz și văz. Ludoteca beneficiază de jocuri și materiale didactice personalizate pentru aceste deficiențe, dar și de creații originale, scrie Adevărul.

Copiii la joacă FOTO Adevărul
Copiii la joacă FOTO Adevărul

În România, sunt numeroși copii cu deficiențe de văz și auz care nu au parte de o șansă reală de integrare în societate, mai ales din cauza lipsei spațiilor gratuite pentru terapie sau a materialelor educaționale adaptate nevoilor acestora.

În județul Botoșani, o echipă de voluntari condusă de Laura Dănilă, un apreciat specialist în logopedie și psihologie pediatrică, a reușit, în 2021 să deschisă prima…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Beat criță, așa a condus un bărbat din municipiul Botoșani. Polițiștii l-au dat jos de la volan la Stăuceni

Publicat

razie 4 1000x600.jpeg

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit luni pe drumul național, DN 29D, în comuna Stăuceni, un autoturism condus de un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Botoșani.

 

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior,  bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe botosani24

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Locuri de muncă disponibile la Botoșani. 492 de locuri pe LISTA comunicată de AJOFM

Publicat

bucatar1.jpg

AJOFM Botoșani a anunțat astăzi că nu mai puțin de 492 locuri de muncă sunt disponibile astăzi la nivelul județului Botoșani, conform datelor centralizate de de la agenții economici.

Iată și lista completă cu locurile de muncă comunicate de AJOFM Botoșani:

UNITATEA
DIRECTOR TEHNIC SC TAMIŞTEF SRL

Str. Pacea nr.37A

E-mail:tamistef@yahoo.com

DIRECTOR TEHNIC SC ELLY FOOD TRADITIONAL SRL; Flamanzi

Tel:0231/552255

MANAGER SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA „MAVROMATI” BOTOSANI

Str. Marchian nr. 11

Tel:0231/518812

SEF FERMA AGRICOLA SC ELLY FOOD TRADITIONAL SRL; Flamanzi

Tel:0231/552255

INGINER CONSTRUCTII CIVILE,INDUSTRIALE SI AGRICOLE SC BRAMIS REBUILD SRL

Str. O. Onicescu nr.3,parter

Tel. 0745521363

INGINER CONSTRUCTII CIVILE,INDUSTRIALE SI…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe