Connect with us

EVENIMENT

(P.E.) Comunicat: Dacă ești de dreapta, pe 9 iunie votează PNL! Nu îți irosi votul cu cei care nu contează

Publicat

foto articol 9 07.06.2024 - pnl

Partidul Național Liberal este marele partid al dreptei românești și parte din cea mai mare familie europeană de dreapta – Partidul Popularilor Europeni.

Dreapta înseamnă pentru Partidul Național Liberal apărarea credinței și valorilor noastre naționale, îmbinarea tradițiilor și progresului, respectul pentru individ și valori liberale alături de preocuparea pentru familii și comunități.

Dreapta înseamnă investiții, spirit antreprenorial și meritocrație. Liberalii au demonstrat că știu să se bată cu succes pentru politicile de dreapta. PNL a susținut microîntreprinderile, a apărat cota unică de impozitare și pilonul II de pensii. Și va continua să o facă.

Dreapta nu este o etichetă, un slogan sau nume pe o siglă. Dreapta se traduce în fapte și rezultate concrete pentru fiecare român, pentru familii, pentru comunități și pentru România. Dreapta înseamnă prosperitate și dezvoltare în comunitățile locale.

Partidul Național Liberal a demonstrat acest lucru prin reprezentanții săi și la nivel local și la nivel național și la nivelul Parlamentului European, spre deosebire de alții care doar se declară de dreapta, dar nu au viziune, nu au proiecte, nu au rezultate.

Municipiile și județele conduse de PNL sunt campioane în absorbția fondurilor europene și în cuantumul bugetelor alocate dezvoltării, mărite de la an la an prin folosirea eficientă a banilor europeni. La nivelul anului 2023 județele conduse de PNL derulau 52% din valoarea totală a contractelor cu fonduri europene din exercițiul financiar 2016-2024. 4 județe liberale (Ilfov, Constanța, Iași, Cluj) sunt în fruntea topului atragerii de investiții cu bani europeni.

Dreapta înseamnă ordine, respect pentru legi și reguli. Zgomotul mediatic și scandalul nu țin loc de acțiune. Europarlamentarii liberali au apărat interesele țării noastre la Bruxelles, în timp ce alții au votat împotriva majorității românilor.

Pe 9 iunie avem de ales între dezvoltare și stagnare, între seriozitate și scandal fără rezultate.

Dacă ești de dreapta, votează candidații liberali care au experiență, sunt serioși și au un cuvânt de spus în Europa. Nu îți irosi votul pe cei care nu vor câștiga și care nu contează.

Votează PNL!

 

Comandat de PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL / Executat de S.C. Independent S.R.L.

CMF: 41240003

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Procesiune de RUSALII la Cluj-Napoca. Care este traseul

Publicat

catedrala ortodoxa e1718710970370.jpg

Clujenii sunt invitați să participe duminică, la tradiționala Procesiune de Rusalii organizată în centrul municipiului Cluj-Napoca. Evenimentul continuă o veche tradiţie din Ardeal ce are în centrul ei rugăciunea pentru mediul înconjurător şi pentru roadele pământului, la sărbătoarea Pogorârii Duhului Sfânt.

Evenimentul se va desfășura după următorul program:

Începând cu ora 17.00, pe platoul din faţa Catedralei Mitropolitane din Cluj-Napoca,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

George Simion, susținut de importanți lideri conservatori din Europa

Publicat

poza sustinatori .jpeg

Importanți lideri conservatori din Europa îl susțin pe liderul AUR, George Simion, în cursa pentru Cotroceni. Printre ei se află și Jaroslaw Kaczynski, președintele partidului „Lege și Justiție”, din Polonia, care a transmis, de altfel, un videoclip în care își arată aprecierea față de lupta pe care o duce George Simion cu cei care vor să acapareze statul.

„Sper, din adâncul sufletului meu, ca în viitorul apropiat să obții puterea la voi în țară!…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cod galben de CANICULĂ, la Cluj. Măsuri de PROTECȚIE pentru populație

Publicat

apa canicula facebook 4.jpg

Miercuri, județul Cluj se va afla sub cod galben de caniculă, cu temperaturi ce vor ajunge până la 35 de grade. Minimele nu vor scădea sub 20 de grade Celsius nici în timpul nopții.

O avertizare meteorologică cod galben de caniculă intră în vigoare miercuri, 19 iunie, la ora 10.

Temperaturi de până la 35 de grade

Astfel, începând de mâine, 19 iunie, întreaga suprafață a județului Cluj este sub incidența unei avertizări meteorologice de cod galben de val…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

U-BT Cluj, pentru al treilea an consecutiv în BKT EuroCup. Ce ECHIPE s-au mai calificat

Publicat

u bt csm oradea.jpg

U-BT Cluj-Napoca  participă, pentru al treilea an consecutiv, în competiţia masculină de baschet BKT EuroCup.

A doua competiţie continentală ca valoare va debuta în perioada 24-25 septembrie, sezonul regulat urmând să se încheie pe 5 februarie.

U-BT Cluj, pentru al treilea an consecutiv în BKT EuroCup. Ce ECHIPE s-au mai calificat

Baschetbaliştii clujeni au avut un sezon european de excepţie, reuşind să încheie pe locul secund în Grupa B şi s-au calificat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe