Connect with us

EVENIMENT

(P.E.) Comunicat: Dacă ești de dreapta, pe 9 iunie votează PNL! Nu îți irosi votul cu cei care nu contează

Publicat

foto articol 9 07.06.2024 - pnl

Partidul Național Liberal este marele partid al dreptei românești și parte din cea mai mare familie europeană de dreapta – Partidul Popularilor Europeni.

Dreapta înseamnă pentru Partidul Național Liberal apărarea credinței și valorilor noastre naționale, îmbinarea tradițiilor și progresului, respectul pentru individ și valori liberale alături de preocuparea pentru familii și comunități.

Dreapta înseamnă investiții, spirit antreprenorial și meritocrație. Liberalii au demonstrat că știu să se bată cu succes pentru politicile de dreapta. PNL a susținut microîntreprinderile, a apărat cota unică de impozitare și pilonul II de pensii. Și va continua să o facă.

Dreapta nu este o etichetă, un slogan sau nume pe o siglă. Dreapta se traduce în fapte și rezultate concrete pentru fiecare român, pentru familii, pentru comunități și pentru România. Dreapta înseamnă prosperitate și dezvoltare în comunitățile locale.

Partidul Național Liberal a demonstrat acest lucru prin reprezentanții săi și la nivel local și la nivel național și la nivelul Parlamentului European, spre deosebire de alții care doar se declară de dreapta, dar nu au viziune, nu au proiecte, nu au rezultate.

Municipiile și județele conduse de PNL sunt campioane în absorbția fondurilor europene și în cuantumul bugetelor alocate dezvoltării, mărite de la an la an prin folosirea eficientă a banilor europeni. La nivelul anului 2023 județele conduse de PNL derulau 52% din valoarea totală a contractelor cu fonduri europene din exercițiul financiar 2016-2024. 4 județe liberale (Ilfov, Constanța, Iași, Cluj) sunt în fruntea topului atragerii de investiții cu bani europeni.

Dreapta înseamnă ordine, respect pentru legi și reguli. Zgomotul mediatic și scandalul nu țin loc de acțiune. Europarlamentarii liberali au apărat interesele țării noastre la Bruxelles, în timp ce alții au votat împotriva majorității românilor.

Pe 9 iunie avem de ales între dezvoltare și stagnare, între seriozitate și scandal fără rezultate.

Dacă ești de dreapta, votează candidații liberali care au experiență, sunt serioși și au un cuvânt de spus în Europa. Nu îți irosi votul pe cei care nu vor câștiga și care nu contează.

Votează PNL!

 

Comandat de PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL / Executat de S.C. Independent S.R.L.

CMF: 41240003

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Deputatul de Alba, Florin Roman: ”Rezultat fabulos pentru PNL la alegerile locale”. Atac la PSD

Publicat

deputatul de alba, florin roman: ”rezultat fabulos pentru pnl la

Deputatul de Alba, Florin Roman, care a fost coordonatorul alegerilor locale în cadrul PNL, a postat sâmbătă un mesaj prin care spune că liberalii au obținut ”un rezultat fabulos” la alegerile locale. 

”Rezultat...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Câștigătorii Super Rally 2024 la Alba Iulia: Lista și timpii obținuți de fiecare dintre concurenți

Publicat

video: câștigătorii super rally 2024 la alba iulia: lista și

Super Rally 2024 la Alba Iulia. Organizatorii au anunțat rezultatele primei etape a campionatului național de super rally.

La echipe, primul loc a fost obținut de Dragoș Savloschi și Tudor Adrian Pop, cu 33 de puncte.

Un moment special s-a consumat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Marșul Cluj Pride: Cerem EGALITATE în fața legii și RESPECT din partea societății în care trăim

Publicat

lgbt 23 scaled e1718456336519.jpg

Sâmbătă s-a desfășurat, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, marșul PRIDE al comunității LGBTQ+. La acest eveniment au participat câteva mii de persoane, purtând steagurile-curcubeu și pancarte prin care îndemnau la iubire, nu la ură.

LGBTQ+

Pe scena amenajată în piață au urcat mai mulți vorbitori, printre care și o pereche de lesbiene, care au îndemnat la toleranță și iubire, cerând respectarea drepturilor persoanelor LGBTQ+.

LGBTQ+LGBTQ+

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Impozit de 70% de la 1 iulie 2024, pe averile care nu pot fi justificate. Sunt vizate persoanele fizice

Publicat

care va fi valoarea venitului net, după majorarea salariului minim

Impozit de 70% de la 1 iulie 2024, pe averile care nu pot fi justificate. Sunt vizate persoanele fizice care nu și-au declarat veniturile corect.

Legea se va aplica de la 1 iulie, însă nu vizează momentul obținerii veniturilor și nici pe cel al începerii controlului, ci momentul...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe