Connect with us

EVENIMENT

(P.E.) Comunicat: Nicolae Ciucă: Fiecare dintre voi are dreptul și șansa de a-și decide propriul destin. Duminică, votați cu inima!

Publicat

foto articol pnl - comuinicat nicolae ciuda campanie 07.06.2024

Nicolae Ciucă: Fiecare dintre voi are dreptul și șansa de a-și decide propriul destin. Duminică, votați cu inima!

Dragi români,

Astăzi, la finalul acestei campanii electorale, mă adresez dumneavoastră cu inima plină de mândrie și respect – pentru țara noastră și pentru viitorul nostru comun. Pentru că aceste alegeri ne pun în fața unei decizii care va modela viitorul orașelor și județelor noastre pentru următorii patru ani.

Această decizie va avea un impact asupra drumurilor pe care ne conducem copiii la școală, asupra calității educației pe care o vor primi și asupra stării spitalelor de care depindem în momente de cumpănă. Este o decizie cu greutate, pentru comunitățile noastre, pentru copiii noștri și pentru viitorul nostru.

Am avut bucuria de a călători mult prin țară în ultima vreme. Am vizitat zeci de localități și am întâlnit mii de oameni, discutând cu alegători simpatizanți ai tuturor partidelor. Am împărtășit bucuriile și tristețile voastre, râsetele și lacrimile. Dar, cel mai important, am văzut ceea ce ne unește pe toți: dorința comună de a construi o viață mai bună pentru România și pentru familiile noastre.

Astăzi mă adresez tuturor alegătorilor, indiferent de opțiunile politice. Am văzut comunități înflorind datorită muncii aleșilor locali. Am văzut, însă, și locuri unde oamenii încă se luptă pentru un trai decent, unde mai este mult de lucru. După 9 iunie, îmi doresc ca toți cei care vor câștiga încrederea cetățenilor să se angajeze să dezvolte comunitățile pe care le conduc.

Votul vostru este puterea voastră și el va influența viitorul României. Cariera mea militară m-a învățat că siguranța și binele nostru depind de acțiunile noastre. Dacă nu votați, alții vor decide soarta orașelor și comunităților în care trăim.

Cui ar trebui să-i acordați votul? Nu mă voi angaja într-o politică de învinuire, nu voi vorbi despre adversarii noștri. Acest mod de a acționa a făcut rău României de prea multe ori în trecut.

În schimb, stau în fața dumneavoastră în calitate de președinte al PNL pentru a vă împărtăși motivele pentru care cred că echipa liberală merită încrederea românilor. În ultimele zile, m-am întâlnit cu sute de candidați ai Partidului Național Liberal. Am vorbit despre realizărilor lor, le-am cunoscut familiile și am văzut angajamentul lor de neclintit. Sunt mândru să îi numesc colegii mei, uniți în eforturile lor de a aduce o schimbare în bine în fiecare comunitate.

Suntem martorii unui moment de referință în istoria postdecembristă a României. Un moment la care noi, liberalii, am contribuit în mod semnificativ. Niciodată până acum nu am avut atât de multe proiecte realizate sau în curs de derulare, majoritatea finanțate din fonduri europene. Județele și municipiile conduse de liberali arată considerabil mai bine față de acum patru ani. Noi, liberalii, conducem astăzi cele mai dezvoltate și prospere județe. Iar acest lucru nu este întâmplător, ci este datorită faptului că avem, de departe, cei mai buni primari și președinți de Consilii Județene.

Toate aceste realizări sunt deosebit de importante, dar mai este ceva și mai valoros de atât. Noi, liberalii, nu vorbim doar despre șantiere, betoane, oțel și asfalt. Noi, liberalii, avem în primul rând valori, valori în care credem și care provin din istoria noastră de 149 de ani. Unitatea, respectul față de democrație și statul de drept, păstrarea tradițiilor și sprijinirea familiilor.

Am încredere în candidații PNL că își vor respecta promisiunile, își vor servi comunitățile cu onestitate și integritate și se vor lupta pentru interesul României la Bruxelles

Politicienii trebuie să își amintească datoria lor – de a lucra cu și pentru oameni, de a-și servi țara și interesul național. Fac apel la toți politicienii din întregul spectru politic să își onoreze jurământul, să se concentreze pe fapte, proiecte și realizări pentru comunitățile și viitorul României.

Dragi români, fiecare vot contează. La alegerile locale și europarlamentare. Fiecare dintre voi are dreptul și șansa de a-și decide propriul destin.

Duminică, votați cu inima și fie ca alegerea voastră să fie răsplătită cu o muncă onestă și onorabilă din partea celor aleși. Haideți să construim împreună o Românie mai puternică într-o Europă mai puternică!

Nicolae Ciucă

 

Comandat de PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL / Executat de S.C. Independent S.R.L.

CMF: 41240003

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Scandal într-o localitate din Alba, oprit de luptătorii SAS. Motivul pentru care un bărbat s-a înarmat cu un topor

Publicat

scandal într o localitate din alba, oprit de luptătorii sas. motivul

Un bărbat care locuiește în Târtăria a fost imobilizat de luptătorii de la SAS, după ce a provocat un scandal pe străzile din comună. Scandalul s-a petrecut în data de 19 iunie, în jurul orei 20.00. 

Citește mai departe

EVENIMENT

VREMEA în Alba în minivacanța de Rusalii 21 – 24 iunie 2024: Zile caniculare, dar și furtuni. Prognoza meteo pe localități

Publicat

vremea în alba în minivacanța de rusalii 21 – 24

Vremea în Alba în minivacanța de Rusalii 21 – 24 iunie 2024: Zile caniculare, dar și câteva furtuni. Prognoza meteo pe localități. Vremea în minivacanța de Rusalii se anunță una cu zile caniculare, cu temperaturi maxime de 34 – 36 de grade Celsius. Totuși, sunt prognozate și perioade cu averse sau furtuni, însă de scurtă durată.

Citește mai departe

EVENIMENT

Fostul șef al IPJ Cluj, Mihai Rus, pus la dispoziție. Cine a preluat atribuțiile sale?

Publicat

mihai rus sef ipj cluj 2.jpg

Fostul șef al IPJ Cluj, chestorul de poliție Mihai Rus, și cei trei polițiști de la Rutieră, plasați sub control judiciar de procurorii DNA, au fost puși la dispoziție. 

Fostul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj Mihai Rus a fost pus la dispoziție, au declarat reprezentanții Poliției Române pentru Cluj24.

Cine a preluat atribuțiile șefului IPJ Cluj?

Atribuțiile acestuia au fost reluate de adjunctul Daniel Graur până la numirea unui…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

21-24 iunie: Restricții de tonaj pe drumuri naționale și autostrăzi din Alba și alte județe, din cauza caniculei. Zone vizate

Publicat

21 24 iunie: restricții de tonaj pe drumuri naționale și autostrăzi

CNAIR informează șoferii că în perioada 21 – 24 iunie, în intervalul orar 10:00 -20:00, se vor institui restricții de tonaj pe sectoarele de autostrăzi, drumuri expres și drumuri naționale din Alba și din țară, din cauza temperaturilor extreme (33 – 37 grade Celsius).

Citește mai departe