Connect with us

EVENIMENT

(P.E.) Comunicat: PNL garantează: fără taxe noi, fără impozit progresiv, protecție pentru Pilonul II de pensii

Publicat

articol comunicat pnl 04.06.2024 2.jpg

Partidul Național Liberal e singurul partid care s-a angajat categoric în favoarea antreprenorilor români și în favoarea pilonului II de pensii.

PNL a depus un proiect de lege pentru protejarea cotei unice timp de 10 ani, dând astfel un semnal puternic pentru susținerea mediului de afaceri, pentru creșterea economică și crearea de locuri de muncă.

PNL este singurul partid adevărat de dreapta și singurul partid care poate învinge PSD la alegerile locale. Orice vot pentru alte partide care se consideră de dreapta, cum ar fi USR, e un vot irosit și ajută de fapt PSD, în mod indirect.

PNL a demonstrat concret, prin voturile din Parlament, prin măsurile de la guvernare și prin inițiativele legislative că e alături de mediul privat, de antreprenori și de angajații din companiile private.

De aceea, PNL a respins impozitarea progresivă a pensiilor din pilonul II, a susținut menținerea plafonului de 500.000 de euro pentru un regim fiscal prietenos al microîntreprinderilor, s-a opus creșterii TVA și a votat măsuri pentru sprijinirea fermierilor.

PNL a arătat clar că este un partid de dreapta, deci votul pentru PNL este singurul vot util pentru victoria dreptei în alegerile din 9 iunie 2024.

 

Comandat de PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL / Executat de S.C. Independent S.R.L.

CMF: 21240015

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Fostul șef al IPJ Cluj, Mihai Rus, pus la dispoziție. Cine a preluat atribuțiile sale?

Publicat

mihai rus sef ipj cluj 2.jpg

Fostul șef al IPJ Cluj, chestorul de poliție Mihai Rus, și cei trei polițiști de la Rutieră, plasați sub control judiciar de procurorii DNA, au fost puși la dispoziție. 

Fostul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj Mihai Rus a fost pus la dispoziție, au declarat reprezentanții Poliției Române pentru Cluj24.

Cine a preluat atribuțiile șefului IPJ Cluj?

Atribuțiile acestuia au fost reluate de adjunctul Daniel Graur până la numirea unui…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

21-24 iunie: Restricții de tonaj pe drumuri naționale și autostrăzi din Alba și alte județe, din cauza caniculei. Zone vizate

Publicat

21 24 iunie: restricții de tonaj pe drumuri naționale și autostrăzi

CNAIR informează șoferii că în perioada 21 – 24 iunie, în intervalul orar 10:00 -20:00, se vor institui restricții de tonaj pe sectoarele de autostrăzi, drumuri expres și drumuri naționale din Alba și din țară, din cauza temperaturilor extreme (33 – 37 grade Celsius).

Citește mai departe

EVENIMENT

Grădinița ”Scufița Roșie” din Alba Iulia, modernizată cu bani din PNRR. Cât vor costa lucrările și care este stadiul investiției

Publicat

grădinița ”scufița roșie” din alba iulia, modernizată cu bani din

Primăria Alba Iulia actualizează datele investiției pentru modernizarea Grădiniței nr. 7 ”Scufița Roșie”. Majoritatea sumei necesare pentru lucrări este asigurată din fonduri PNRR.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Accident urmat de incendiu, în Gilău. Trei persoane au ajuns la spital

Publicat

accident gilau.jpeg

Un autoturism a lovit un cap de pod, apoi a luat foc, pe DN1, în localitatea Gilău. Trei persoane au fost transportate la spital în urma accidentului.

Un accident urmat de incendiu a avut loc joi după-masă, pe DN1 Cluj-Huedin, la Gilău. O mașină a lovit un cap de pod, apoi a luat foc, transmite Centrul Infotrafic al IGPR. Traficul în zonă a fost oprit pe perioada intervenției.

O mașină a intrat într-un cap de pod

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe