Connect with us

EVENIMENT

(P.E.) Comunicat: PNL propune o echipă de lideri tineri în fruntea comunităților locale

Publicat

pnl alegeri ecomunciat pnl

În alegerile din 9 iunie, PNL mizează pe tineri și îi promovează în fruntea comunităților locale. Circa 1/3 dintre candidații liberalilor pentru funcția de președinte al Consiliului Județean și pentru cea de primar al municipiilor reședință de județ sunt persoane tinere.

Printre acești candidați se numără primari sau președinți de CJ în funcție, dar și lideri tineri care au performat în alte poziții, inclusiv cea de ministru. Toți candidații liberali sunt profesioniști cu pregătire, rezultate și cu experiență dovedită.

Astfel, pentru șefia Consiliilor județene, PNL îi propune pe: Mircea Fechet (Bacău), Robert Sighiartău (Bistrița Năsăud), Alexandru Popa (Brăila), Adrian Mocanu (Buzău), George Stângă (Galați), Dragoș Costin Telehuz (Ialomița), Costel Alexe  (Iași), Gabriel Ștețco (Maramureș), Mara Togănel (Mureș), George Lazăr (Neamț), Ionel Emanuel Oproiu (Olt), Adrian Felician Cozma (Satu Mare), Dragoș Fănică Ciobotaru (Vrancea).

Pentru funcția de primar reședință de județ, PNL merge pe mâna următorilor candidați: Florin Birta (Oradea), Alin Bogdan Drăgulin (Călărași), Dan Alexandru Tică (Târgoviște), Iulian Popescu (Târgu Jiu), Ionel Bogdan (Baia Mare), Andrei Carabelea (Piatra Neamț), Adrian Bibu (Sibiu), Mario-Lucian de Mezzo (Slatina), Lucian Harșovschi (Suceava),  Haralambie Epure (Alexandria),  Sebastian Burduja (Primăria Municipiului București), George Cristian Tuță (Primăria sectorului 1 București), Ciprian Ciucu  (primăria sectorului 6 București).

În cadrul unui eveniment de lansare a candidaților liberali din județul Arad, președintele PNL Nicolae Ciucă a menționat deschiderea partidului pentru noua generație de lideri locali. Liderul liberal a arătat că tinerii sunt unul dintre motoarele PNL în această campanie.

,,Avem primari tineri, avem primari care au performat, avem o sporire a numărului de tineri pe listele de candidați. Aici este cheia noastră de succes: echilibrând tinerețea, energia, ambiția, entuziasmul cu experiența și înțelepciunea la nivelul partidului”, a declarat Nicolae Ciucă.

Prin accentul pe candidații tineri, liberalii transmit faptul că doresc să fie un partid deschis, un partid pentru viitorul României.

 

Comandat de PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL / Executat de S.C. Independent S.R.L.

CMF: 21240015

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Medic cardiolog: în perioada de caniculă, trebuie să fim atenţi la excesul de efort fizic. Medicația trebuie supravegheată

Publicat

ce măsuri iau instituțiile din alba pentru a lupta cu

În perioada caniculară anunțată în aceste zile, persoanele hipertensive sau cele cu afecţiuni cardiovasculare trebuie să îşi adapteze medicaţia în funcţie de aceste modificări ale temperaturilor de vară. Cardiologul Florin Mitu recomandă tuturor atenţie sporită la efortul fizic, mai ales în cazul agricultorilor.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Mașină răsturnată pe marginea drumului, la Bunești

Publicat

accident bunesti 2.jpeg

Pompierii din Gherla au intervenit miercuri dimineață la un accident rutier petrecut în Bunești. O mașină a ajuns „cu roțile în sus” pe marginea drumului.

Un accident rutier s-a petrecut miercuri dimineață, în localitatea Bunești din județul Cluj. O mașină s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

„Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Gherla au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe raza localității…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Polițiști cu tatuaje: Modificări importante la statutul polițistului. Ce reguli noi pregătește Ministerul de Interne

Publicat

Încă două zile de înscrieri pentru cei care vor să

Polițiști cu tatuaje: Modificări importante la statutul polițistului. Ministerul Afacerilor Interne a pus în dezbatere publică o modificare la statutul polițistului. O ședință a avut loc marți, 18 iunie. Printre principalele prevederi ale OUG-ului se regăsește un subiect amplu dezbătut: tatuajele polițiștilor.

Citește mai departe

EVENIMENT

Poliția Cluj despre cei trei morți de pe strada Soporului din Cluj-Napoca

Publicat

politie noapte 11 scaled.jpg

Poliția Municipiului Cluj-Napoca anunță, legat de cazul celor trei morți de pe strada Soporului, că a fost sesizată, marți seara, în jurul orei 22, prin apel la 112 despre faptul că o familie nu mai răspunde la apeluri.

”Echipa operativă sosită la fața locului a găsit 3 persoane decedate, în curtea imobilului. Este vorba de doi bărbați de 76 de ani, respectiv 46 de ani și de o femeie de 74 de ani.

Trupurile neînsuflețite au fost transportate IML Cluj,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe