Connect with us

EVENIMENT

(P.E.) Comunicat: Victoria PNL înseamnă victoria dreptei în alegerile din 9 iunie

Publicat

pnl articol 03.06.2024

Partidul Național Liberal este singura opțiune adevărată de centru-dreapta în alegerile de duminică. Există o singură cale pentru ca dreapta să câștige pe 9 iunie – votul pentru PNL.

Național-liberalii sunt singurii care au dovedit că pot apăra cota unică și pilonul 2 de pensii, singurii care au sprijinit concret microîntreprinderile și fermierii.

PNL e cel mai puternic reprezentant al României în Partidul Popular European, cel mai mare partid politic din Uniunea Europeană.

De asemenea, PNL e singurul partid care poate învinge PSD în alegerile locale, fiind alternativa la social-democrați în majoritatea competițiilor pentru primării și consilii județene.

„PNL este partidul tradiției și al valorilor românești. PNL înseamnă respect pentru națiune și biserică, înseamnă sprijin pentru familii, înseamnă rezultate economice pentru români. Votul pentru PNL înseamnă un vot pentru valorile dreptei, pentru o Românie puternică într-o Europa puternică. Veniți la vot pe 9 iunie și votați PNL pe toate cele 5 buletine de vot!”, a declarat Nicolae Ciucă, președintele PNL.

 

Comandat de PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL / Executat de S.C. Independent S.R.L.
Cod mandatar financiar: 41240003

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sondaj Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă ar intra în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Pe ce locuri sunt Geoană și Simion

Publicat

sondaj marcel ciolacu și nicolae ciucă ar intra în turul

Un sondaj CURS realizat în luna august a anului 2024, pentru alegerile prezidențiale îi plasează pe primele două locuri pe Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Pe locul trei, în sondaj s-ar afla Mircea Geoana din poziția de candidat independent, iar pe locul patru, George Simion, din partea AUR.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ACCIDENT RUTIER pe Autostrada A1, în zona Pianu. O persoană, rănită în urma impactului între un autoturism și un camion

Publicat

accident rutier pe autostrada a1, în zona pianu. o persoană,

Un accident rutier a avut loc luni, 26 august, în jurul orei 13.00, pe Autostrada A1, pe raza localității Pianu. 

Accidentul a avut loc la kilometrul 319, sensul de mers către Sibiu.

Sursă foto: DRPD Timișoara.

Urmăriți…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cartea ”Poveste pentru tata”, lansată de președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe: ”Povestesc călătoria vieții mele”

Publicat

whatsapp image 2024 08 26 at 13.30.10.jpeg

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, își lansează joia viitoare cartea ”Poveste pentru tata”, despre care autorul spune că este o parte a sufletului său, un set de memorii și gânduri, trăiri și reflecții, emoție și recunoștință. Fiecare pagină a volumului este o bucată din realitatea care i-a modelat viața și o fărâmă din povestea vieții sale.

”Sunt convins că mulți dintre voi vă veți întreba, ce l-a apucat și pe ăsta cu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Rezultate BACALAUREAT 2024 sesiunea a doua în ALBA: rata de promovare a examenului este de 30,9%. Cea mai mare medie, 8,51

Publicat

rezultate bacalaureat 2024 sesiunea a doua în alba: rata de

Rezultate Bacalaureat 2024, sesiunea a doua: în județul Alba, rata de promovare a examenului este de 30,9%. Cea mai mare medie la această sesiune a fost 8,51.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe