Connect with us

ACTUALITATE

(P) Nevoia de a fi sexy în lenjerie intimă

Publicat

romania24.ro (1)

De când  se știe pe lume femeia a simțit o nevoie inexplicabilă, fără rațiune de cele mai multe ori,  instinctivă, de a atrage, de a fi sexy, de a folosi feminitatea și erotismul în relația cu sexul opus.

De la Cleopatra până la femeia modernă toate femeile au fost centrate pe a stimula apetitul sexual al bărbaților prin diverse metode. Este foarte adevărat că metodele pe care femeile moderne le au la îndemână sunt de o vastitate incontestabilă față de metodele de care dispuneau femeile în antichitate, de exemplu. De la vestimentație, accesorizare și alte lucruri utile procesului de seducție până la atitudine,  totul este acum, în zilele noastre, de o varietate infinită, oferind femeii moderne mult mai multe mijloace de a seduce sexul opus.

Antichitatea oferea foarte puține mijloace unei femei, însă,  pe undeva, se pare că femeile antichității reușeau, cu foarte puține resurse, să afișeze o feminitate și o eleganță greu de egalat. Rochiile diafane, din materiale vaporoase de cele mai multe ori, erau o ținută perfectă pentru procesul de seducție. În acele vremuri atât machiajul cât și parfumeria erau incomparabil mai puține decât disponibilitățile actuale, dar, chiar și la nivelul la care era, femeile știau să facă din orice un atu în arta seducției.

În zilele noastre, când vorbim de lenjerie intima vorbim despre o categorie importantă a jocului seducției feminine. Infinite posibilități de a atrage, modele seducătoare, îndrăznețe sau feciorelnice, toate aceste piese alcătuiesc tabloul care poate întruchipa seducția în alcovul conjugal. Rămâne doar o chestiune de imaginație cum va folosi fiecare femeie aceste piese de vestimentație, căci ele sunt accesibile oricărei femei, până la urmă.

Deasupra unui sutien foarte sexy,  indiferent de materialul din care este confecționat, fie dantelă sau mătase,  uneori chiar bumbac,  se pretează foarte bine o bluză, de obicei bumbac,  dar la fel de bine se poate asorta, ca și material sau culoare, cu lenjeria intima.

Bluze de damă, într-o varietate infinită de material, culori sau modele putem găsi pe Fashion Days. Este o plajă infinită, gata să satisfacă orice dorință a unei femei,  un site complex, unde prețurile nu vor speria pe nimeni,  în vremurile de criză pe care le trăim.

romania24.ro (2)

Antichitatea Cleopatrei și a contemporanelor acesteia nu au oferit aceste posibilități și totuși  femeile acelor vremuri s-au descurcat minunat în a fi sexy, dorite și feminine. Faptul că nu aveau de ales din varietatea existent în zilele noastre nu le-a împiedicat niciun moment în a-și manifesta latura de feminitate și seducție.

Uneori putem crede că am putea lua lecții de la cele care, cu mijloace puține, au reușit lucruri care par imposibile în zilele noastre. Modul în care seducția se manifesta în tonul vremurilor de mult apuse a generat reacția bărbaților în moduri care astăzi, din păcate, nu mai există. Era acel joc al unei rafinate seducții, o chestiune care cerea timp, curtenitoare și elegantă, implicând ambii parteneri ca într-o melodie sublimă: dansul dragostei.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

„Invitatul Zilei” la Botoșani24.ro: Eusebiu Laurențiu Cilibiu, candidatul AUR Botoșani la funcția de președinte al C.J. Botoșani

Publicat

cilibiu 1 1000x600.jpg

Publicitate

„Invitatul Zilei” la Interviurile Botoșani24.ro a fost astăzi Eusebiu Laurențiu Cilibiu, candidatul AUR Botoșani la funcția de președinte al C.J. Botoșani.
Eusebiu Laurențiu Cilibiu a explicat de ce a intrat în lupta pentru președinția Consiliului Județean Botoșani și care ar fi prioritățile sale în eventualitatea în care ar prelua această funcție într-un interviu realizat în studioul on-line al publicației Botoșani24.ro de editorul șef Tudor Carare.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Atelier de încondeiat ouă la Mihălășeni. ,,Profesor” a fost meșterul popular Maria Ursulean

Publicat

fb img 1714146489852 1000x600.jpg

Publicitate

Joi, Centrul de Creatie Botosani a desfășurat un alt atelier de încondeiat ouă, de această dată în parteneriat cu Parohia Mihălășeni.

Meșterul popular Maria Ursulean din Bucecea i-a sprijinit pe micuții participanți să deslușească tainele încondeierii ouălor.
,,Mulțumim și celor patru tinere din Bucecea care au ajutat la desfășurarea atelierului!
Mulțumim frumos părintelui Petru Hrițac pentru invitație și ospitalitate, cadrelor didactice prezente, grupului vocal din Mihălășeni care ne-a încântat cu câteva cântări religioase și îi felicităm pe toți copiii care au participat la atelier!” , au transmis oficialii Centrului de…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

,,Sacrul în artă”, expoziție la Muzeul Ștefănești

Publicat

fb img 1714127943595 1000x600.jpg

Publicitate

Muzeul Judetean Botosani, Secția de Artă Plastică – Etnografie organizează expoziția intitulată „Sacrul în artă”.

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a unui număr de 13 icoane din patrimoniul etnografic al Muzeului Județean Botoșani, precum și a lucrărilor semnate de artiștii vizuali Anca și Alina Albătoaie, Constantin Livadaru, Florin Grosu, Bebe Hetriuc, Ioana-Gina Poleac, Liviu Șoptelea, Cristina Turiceanu, Marius Vatamanu și Karmen Zaharia. Expoziția, etalată la #Muzeul „#Ștefan_Luchian”…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

14 mai, ultima zi în care se mai pot face înscrieri la școala de agenți de poliție în 2024. Acte, calendar, condiții candidați

Publicat

academia de politie.jpg

Publicitate

Școala de Agenți de Poliție a anunțat că până pe 14 mai, cei interesați să devină agenți de poliție sunt invitați să trimită cereri de înscriere. Există un total de 1880 de locuri disponibile la cele trei școli postliceale. Procesul de admitere are loc în perioada aprilie – iulie, relatează alba24.ro. Cererile de înscriere trebuie trimise la inspectoratele de poliție județene, în funcție de domiciliu.

Înscrierile se fac doar electronic (cerere de înscriere trimisă prin e-mail la IPJ, compartiment resurse umane) până în 14 mai. Apoi, până în 21 mai se depun actele pentru dosarele de recrutare, tot la inspectoratele de poliție.

Proba…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe