Connect with us

ACTUALITATE

(P) VERSUS MEDIA SRL – ANUNT DE PRESA ACHIZITIE ECHIPAMENTE LOT 2

Publicat


ue

SC VERSUS MEDIA SRL, cod unic de înregistrare 41689400, numar de inregistrare J01/1594/2019 , cu sediul în Municipiul Alba Iulia, Str. Libertatii, Nr. 5, Jud. Alba, cod postal 510103, Beneficiar in cadrul proiectului „StartUP Hub Centru”, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014 – 2020, Axa prioritara 3 – Contract de subventie nr. 36078 din 30.09.2019, va aducem la cunostinta ca se lanseaza procedura competitiva de achizitie pentru urmatoarele echipamente:

  • presa digitala, laptop, unitate PC+licenta Windows+monitoare+tastatura si mouse, programe set logic, ups, placa de sunet, tratament acustic, reportofon, lavaliera, imprimanta laser multifunctionala, aparat foto+obiectiv

Specificatiile tehnice: se pot obtinute de la sediul beneficiarului din Municipiul Alba Iulia, Str. Libertatii, Nr. 5, Jud. Alba, cod postal 510103, sau printr-o solicitare la adresa de email: emil_pojar@yahoo.com

Denumirea/obiectul: furnizare mijloace fixe si obiecte de inventar – LOT 2;

Locul de livrare a produselor: CIP, Mun. Alba Iulia, Str. Ardealului, Nr. 1, Jud. Alba;

Tipul şi durata contractului: contract de furnizare, cu o durata de maxim 75 zile de la semnare;

Termenul de punere in functiune: 15 zile de la livrare;

Termen de garantie: minim 12 luni de la punere in functiune;

Termenul de livrare: maxim 60 de zile de la semnarea contractului;

Valoarea estimată: este de 113.101,68 lei fara TVA/134.591,00 cu TVA inclus (din planul de afaceri – bugetul aprobat);

Preţul contractului: nu se se poate ajusta;

Criteriul de selectie: este pretul cel mai scazut, pentru ofertele care respecta specificatiile minime.

Data, locul şi ora-limită de depunere a ofertelor: ofertele se depun la adresa Municipiul Alba Iulia, Str. Libertatii, Nr. 5, Jud. Alba, cod postal 510103, pana la data de 26.03.2020, ora 13.00, sau la adrea de email: emil_pojar@yahoo.com, pana la data de 26.03.2020, ora 13.00.

Eventuale formalităţi care trebuie îndeplinite de operatorii economici în legătură cu participarea la procedură: Nu este cazul;

Mijloacele de comunicare: mijloacele de comunicare stabilite în anunţ nu pot fi modificate ulterior. Comunicarea se va face prin: email emil_pojar@yahoo.com, fax: -, poştă: Adresa: Municipiul Alba Iulia, Str. Libertatii, Nr. 5, Jud. Alba, cod postal 510103.

Modul de prezentare al ofertelor: Oferta se prezinta conform formularelor furnizate in specificatiile tehnice.

Nota!

Specificațiile tehnice care indică o anumită origine, sursă, producție, un procedeu special, o marcă de fabrică sau de comerț, un brevet de invenție, o licență de fabricație, sunt menționate din eroare sau pentru a identifica cu ușurință tipul de produs și NU au ca efect favorizarea sau eliminarea anumitor operatori economici sau a anumitor produse. Aceste specificații vor fi considerate ca având menținea ”sau echivalent”.

Vezi anunțul integral aici.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Debitul Dunării scade în următoarele zile până la 3.650 metri cubi/secundă, sub media lunii aprilie

Publicat

dunare

Debitul Dunării la intrarea în ţară (secţiunea Baziaş) va fi în scădere în următoarele zile, până la valoarea de 3.650 metri cubi/secundă (mc/s), situându-se sub media multianuală a lunii aprilie, de 7.900 metri cubi/secundă, conform prognozei realizate de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) pentru perioada 4 – 11 aprilie 2020.

În aval de Porţile de Fier debitele vor fi, în general, în scădere.

Pentru luna aprilie, debitul maxim al Dunării a fost estimat în prognoza trimestrială la 5.500 mc/s, iar cel minim la 3.200 mc/s.

Prognoza pe râurile interioare pentru perioada 5 – 11 aprilie 2020 arată că debitele medii zilnice vor fi în general staţionare.”Sunt posibile uşoare creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri mici din zonele de deal şi munte datorită precipitaţiilor lichide, slab cantitativ prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării”, avertizează hidrologii.

Potrivit INHGA, în luna aprilie 2020, regimul hidrologic se va situa în general la valori cuprinse între 50-80% din mediile multianuale lunare. “Valori mai mici, între 30-50% din normalele lunare, se vor înregistra pe râurile din bazinele hidografice: Olt inferior, Vedea, Putna şi Trotuş şi sub 30% din aceste valori pe râurile din bazinele hidrografice: Rm. Sărat, Bârlad, pe cursul mijlociu şi inferior al Prutului şi pe afluenţii săi”, arată prognoza trimestrială emisă de hidrologi. AGERPRES

Citește mai departe

ACTUALITATE

Numărul firmelor radiate, în scădere cu aproape 26% în primele două luni din 2020

Publicat

Numărul firmelor radiate a scăzut în primele două luni din 2020 cu 25,82%, comparativ cu perioada similară a anului trecut, ajungând la 10.052, conform statisticilor Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC).

Cele mai multe radieri au fost înregistrate în municipiul Bucureşti – 1.397 firme (cu 36,53% mai puţine faţă de ianuarie-februarie 2019) şi în judeţele Constanţa – 440 (minus 1,35%), Cluj – 435 (minus 42,38%) şi Ilfov – 403 (minus 16,91%).

La polul opus, cele mai puţine radieri au fost consemnate în judeţele Ialomiţa, respectiv 71 (în scădere cu 50,35% faţă de anul aceeaşi perioadă din 2019), Covasna – 77 (minus 45,39%), Călăraşi – 93 (minus 24,39%) şi Giurgiu – 93 (minus 3,13).

În primele două luni din 2020 în niciun judeţ nu s-au înregistrat creşteri ale numărului de radieri.

Pe domenii de activitate, numărul cel mai mare de radieri a fost înregistrat în comerţul cu ridicata şi cu amănuntul, repararea autovehiculelor şi motocicletelor – 2.775 (minus 25,48% raportat la ianuarie-februarie 2019), construcţii – 915 (minus 22,19%) şi agricultură, silvicultură şi pescuit – 856 (minus 34,95%). AGERPRES

Citește mai departe

ACTUALITATE

Madonna donează un milion de dolari pentru descoperirea unui vaccin împotriva noului coronavirus

Publicat

Madonna a anunţat că a donat un milion de dolari fundaţiei create de Bill şi Melinda Gates pentru a lupta împotriva COVID-19, în vederea creării unui vaccin împotriva noului coronavirus, informează Metro.co.uk.

Iniţiativa, denumită The Gates Philanthropy Partners’ COVID-19 Therapeutics Accelerator, îşi propune să găsească o soluţie la criza provocată de noul coronavirus.

Într-o amplă declaraţie postată pe site-ul său, Madonna, în vârstă de 61 de ani, s-a declarat incredibil de “impresionată” de activitatea acesteia şi şi-a exprimat dorinţa de a contribui financiar pentru găsirea unui vaccin împotriva COVID-19.

Joi, Bill Gates şi-a anunţat planurile de finanţare a şapte laboratoare de cercetare pentru a găsi un remediu pentru noul coronavirus.

Miliardarul a precizat că realizarea unui vaccin împotriva COVID-19 poate dura până la 18 luni.AGERPRES

Citește mai departe

ACTUALITATE

Programe de educaţie pentru viaţă şi sănătate, inclusiv educaţie sexuală pentru copii – derulate în şcoli

Publicat

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care prevede obligativitatea organizării în unităţile şcolare, cel puţin o dată pe semestru, a unor programe de educaţie pentru viaţă şi pentru sănătate, inclusiv educaţie sexuală pentru copii.

Actul normativ modifică şi completează Legea 272/2004 privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului, în sensul stabilirii în sarcina autorităţilor administraţiei publice locale, precum şi a oricăror instituţii publice sau private cu atribuţii în domeniul educaţiei, a obligaţiei de a derula în unităţile şcolare, cel puţin o dată pe semestru, programe de educaţie pentru viaţă şi pentru sănătate.

“Organele de specialitate ale administraţiei publice centrale, autorităţile administraţiei publice locale, precum şi orice alte instituţii publice sau private cu atribuţii în domeniul sănătăţii şi în domeniul educaţiei sunt obligate să adopte, în condiţiile legii, toate măsurile necesare pentru: derularea sistematică în unităţile şcolare, cel puţin o dată pe semestru, de programe de educaţie pentru viaţă, inclusiv educaţie sexuală pentru copii, în vederea prevenirii contactării bolilor cu transmitere sexuală şi a gravidităţii minorelor; derularea sistematică în unităţile şcolare, cel puţin o dată pe semestru, de programe de educaţie pentru sănătate, inclusiv pentru dezvoltarea capacităţilor psiho-emoţionale, a competenţelor sociale şi interpersonale”, se arată în lege.

Aceasta mai prevede şi facilitarea accesului la programe de educaţie pentru sănătate pentru toţi elevii înscrişi în învăţământul preuniversitar. AGERPRES

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate