Connect with us

EVENIMENT

Panică în Los Angeles. Alertă de evacuare a orașului. Ce s-a întâmplat

Publicat

panică în los angeles. alertă de evacuare a orașului. ce

Locuitorii din Los Angeles au tras o sperietură zdravănă, întrucât au primit din greșeală pe televizoarele lor un anunț de evacuare de urgență. Astfel, miercuri, în jurul orei 17.00, a fost emis un ordin de evacuare pentru estul Oceanului Pacific de Nord, insula Guadalupe, Los Angeles și comitatul Ventura.

Greșeală, greșeala, dar ”a fost înfricoșător”

Cu toate acestea, o oră mai târziu, autoritățile au retras avizul, iar Biroul șerifului din comitatul Ventura a anunțat ulterior că acesta a fost ”trimis din greșeală de către comitatul Los Angeles”.

”Nu există nicio amenințare pentru comitatul Ventura în acest moment și nu este nevoie ca locuitorii să evacueze”, a scris Biroul șerifului pe Twitter, informează DailyMail.

Dar acest lucru nu i-a împiedicat pe locuitori să se sperie de…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

PROGRAM Târgul de Fete de pe Muntele Găina 2024. Principalul eveniment al Apusenilor are loc în acest weekend

Publicat

program târgul de fete de pe muntele găina 2024. principalul

PROGRAM Târgul de Fete de pe Muntele Găina 2024. Cea mai cunoscută sărbătoare populară din România, atestată din anul 1816, este organizată în acest an sub semnul Bicentenarului nașterii lui Avram Iancu.

Citește mai departe

EVENIMENT

Apel Wizz Air: Pasagerii să ajungă la aeroport cu 3 ore înaintea zborurilor de azi. Sistemele globale Microsoft, afectate

Publicat

1721444261 wizz air introduce cinci noi rute din romania.jpg

Compania aeriană Wizz Air roagă pasagerii să ajungă cu cel puțin 3 ore la aeroport înaintea zborurilor programate vineri, fiind așteptate potențiale perturbări din cauza întreruperii continue a sistemului IT global al unei terțe părți, înspeță sistemul informatic al Microsoft.

”Astăzi, la fel ca toate companiile aeriene, Wizz Air se confruntă cu dificultăți tehnice extreme cauzate de întreruperea sistemelor IT globale ale unei terțe părți. Clienții Wizz…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mesaje de Sfântul Ilie. Cui trebuie să spui ”La mulți ani”, de ziua numelui. 140.000 de români își sărbătoresc onomastica

Publicat

mesaje de sfântul ilie. cui trebuie să spui ”la mulți

Mesaje de Sfântul Ilie. Cui trebuie să spui ”La mulți ani”, de ziua numelui, cu prilejul acestei sărbători. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Căprior salvat dintr-o ”capcană” urbană în Florești, pe Valea Gârbăului

Publicat

capri 1.jpg

Un căprior a fost salvat, vineri, dintr-o ”capcană” urbană, spațiul gol de beton de la parterul unui bloc de pe Valea Gârbăului în Florești.

Reprezentanții Organizației pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului (OPMCB) Cluj au precizat că au fost sunați de ISU Cluj cu privire la decizia de eliberare sau preluare a unui exemplar mascul din specia căprior, căzut într-un spațiu gol, de la parterul unui bloc.

”Împreună cu paznicul fondului…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe