Connect with us

EVENIMENT

Panică la Colibița! Barcă în care erau 3 oameni, răsturnată pe lac. ACTUALIZARE

Publicat

isu pompieri 1000x600.jpg

Panică, sâmbătă după-amiază la Colibița. O barcă în care erau 3 oameni s-a răsturnat pe lac.

„Pompierii militari de la Garda de Intervenție Prundu Bârgăului, cu un echipaj de pompieri cu barcă, un echipaj de prim ajutor SMURD și echipajul de terapie intensivă mobilă intervin la Colibița, unde, din primele informații, o barcă în care se aflau trei persoane s-a răsturnat pe lac”, a anunțat ISU Bistrița-Nădăud.

UPDATE 10 ianuarie, ora 16.30: Trupul neînsuflețit al tânărului dispărut în lacul Colibita a fost recuperat de scafandrii bistrițeni și adus la mal.

Timp de patru zile, inclusiv pe timpul nopții, efectivele specializate de pompieri militari din cadrul ISU Bistrița-Nasaud, in ultimele zile cu sprijinul colegilor din cadrul ISU Cluj, Sălaj și Mureș, polițiști și jandarmi și alte autorități publice (SGA Bistrița-Nasaud și Mureș) au executat misiuni de căutare perimetrale și subacvatice.

O persoană din cele trei persoane ar fi dispărută în lac, iar celelalte două persoane au ieșit sigure din apă.

Alocat și echipajul de scafandrii din cadrul ISU Bistrița-Năsăud.

REVENIRE ISU: cei trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani se aflau pe o hidrobicicletă. Unul din cei doi tineri ajunși la mal prezintă hipotermie, temperatura apei lacului fiind de aproximativ 5 grade Celsius, și este preluat de echipajul de prim ajutor SMURD. Tânărul este conștient și stabil.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO. ”Copiii din România nu merg cu plăcere la școală”. Concluzia unui psihoterapeut din Cluj, care spune care e motivația

Publicat

whatsapp image 2024 10 04 at 13.23.44.jpeg

Copiii din România nu merg cu plăcere la școală, este concluzia personală a unui psihoterapeut din Cluj, Roxana Petre, care a spus și de unde ar putea veni motivația în cadrul podcastului Human Hub de pe Cluj24 realizat de Cristina Pintilie Șendrea. În ceea ce privește respectul elevilor față de profesori, aceasta subliniază că fiecare profesor ar trebui să se respecte pe el însuși, să-i placă să fie dascăl, să meargă cu plăcere la școală.

Apoi, atunci…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Transportatorii români nu mai trebuie să aducă acasă mașinile din UE la fiecare 2 luni, dar dormitul în cabină rămâne interzis

Publicat

transportatorii români nu mai trebuie să aducă acasă mașinile din

Curtea de Justiție a Uniunii Europene dă dreptate transportatorilor români. Instituția a anunțat vineri că a anulat obligația ca vehiculele să se întoarcă la fiecare opt săptămâni la centrul operațional al companiei. Această prevedere era prevăzută în Pachetul Mobilitate.

Totuși, rămân o serie de alte restricții, impuse prin același pachet: șoferii nu vor putea dormi în mașină sau clasificarea conducătorilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

5 octombrie: Ziua Mondială a Educaţiei și Ziua Profesorului. Ce zile libere și vacanțe mai au elevii în 2024

Publicat

5 octombrie: ziua mondială a educaţiei și ziua profesorului. ce

5 octombrie: Ziua Mondială a Educaţiei și Ziua Profesorului: Ziua Mondială a Educației este sărbătorită în fiecare an la 5 octombrie, începând cu anul 1994. Educaţia transformă vieţi şi se află în centrul misiunii UNESCO de a construi pacea, de a eradica sărăcia şi de a stimula dezvoltarea durabilă.

În România, Ziua internațională a educației, care este sărbătorită pe 5 octombrie, este zi nelucrătoare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce uită clujenii în mijloacele de transport în comun? Bani, laptopuri, ghiozdane și…copii

Publicat

bus 2 1 scaled.jpg

Autobuzele, troleibuzele și tramvaiele Companiei de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca sunt locuri în care călătorii grăbiți sau neatenți își uită diverse bunuri, recuperate ulterior după ce au tras o spaimă bună.

Șeful Serviciului Exploatare al CTP Cluj-Napoca, Alin Oaidă, a declarat pentru Cluj24 că orice bun găsit într-un mijloc de transport în comun trebuie predat proprietarului sau Poliției în termen de 10 zile.

”Bunurile găsite în mijloacele de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe