Connect with us

EVENIMENT

Panică la un concert din București: Un spectator a folosit spray lacrimogen. O persoană a ajuns la spital

Publicat

ambulanta 5 e1608302177417.jpeg
Arhivă foto

Un spectator a folosit spray lacrimogen în timpul unui concert din București, provocând panică printre participanți. Mai multe persoane au fost evaluate medical chiar la fața locului, iar una dintre ele a ajuns la spital

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Potrivit polițiștilor, în jurul orei 00.40, prin apel 112, Secția 2 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că pe parcursul unui concert, care se desfășura într-o hală din Sectorul 1, un participant a pulverizat cu un spray iritant-lacrimogen.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției și echipaje medicale. Nouă persoane care au reușit să iasă din hală au fost evaluate medical, dar nu au necesitat să fie transportate la spital.

Ulterior, reprezentanții unui spital din Sectorul 1 au sesizat, tot prin intermediul 112, că o persoană care a participat la concert s-a prezentat la camera de gardă acuzând „o stare de rău, pe fondul inhalații unei substanțe iritante”.

Anchetatorii fac cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

(sursa: Mediafax)

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

George Simion: „Jumătate de punct din PIB, irosit zilele acestea de Burduja”

Publicat

adsafrg.jpg

Căldură mare zilele acestea, dar și mai mare a fost tunul dat de băieții șmecheri din sistem, coordonați de Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, care au reușit să sărăcească românii cu un jumătate de punct din PIB în urma creșterii necontrolate a prețurilor energiei din țară.

Un tun care persistă de câțiva ani, de când România are printre cele mai mari prețuri la energie din Uniunea Europeană, indiferent de sezon.

Plătim cel mai mult la energia…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Claudiu Târziu (AUR): „Iohannis trebuie să dea socoteală în fața Parlamentului și a românilor”

Publicat

claudiu tarziu.png

Președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, europarlamentarul Claudiu Târziu, solicită președintelui Klaus Iohannis să se prezinte cât mai repede în fața Parlamentului pentru a explica condițiile pe care le-a acceptat, ca urmare a donării sistemului Patriot către Ucraina.

„Președintele Iohannis trebuie să răspundă neîntârziat în fața Parlamentului de la București la trei întrebări:

Cu ce mandat a acceptat un…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FCSB – „U” Cluj, 1-1. Clujenii se întorc din nou cu punct de la bucureșteni

Publicat

u cluj e1720894993221.jpg

Universitatea Cluj a întâlnit în prima etapă a Superligii 2024-2025 pe FCSB, în deplasare. Clujenii au fost printre cei mai activi la transferuri în perioada de vară. După o partidă bună făcută de clujeni, aceștia se întorc din nou cu un punct obținut în fața bucureștenilor. FCSB – „U” Cluj, 1-1. Au înscris Musi (min.51), respectiv Nistor (min.57, pen.).

Echipe de start:

FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut –…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cu ce mijloc de transport ajungi cel mai ușor la Electric Castle, în funcție de zi și de oră?

Publicat

ansamblu electriccastle scaled.jpg

Au mai rămas doar patru zile până la deschiderea porților ediției cu numărul 10 a festivalului Electric Castle. Organizatorii anunță care sunt cele mai ușoare modalități de a ajunge la festival, în funcție de ziuă și oră.

Festivalul Electric Castle se află la aproximativ 30 de kilometri de Cluj-Napoca, în satul Bonțida. Participanții pot ajunge la festival cu trenul (trenurile EC sau CFR Călători), cu autobuzul sau cu mașina.

Cum ajungi cel mai ușor la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe