Connect with us

ACTUALITATE

Paradă a personajelor din desene animate şi poveşti în Brăila, la Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii ”Cărăbuş”

Publicat

Sursa foto; www.cronicadebraila.ro

O paradă a celor mai cunoscute personaje din desene animate şi poveşti este programată, duminică, pe străzile Brăilei cu ocazia Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii „Cărăbuş”, eveniment care se înscrie în seria manifestărilor dedicate Zilelor Brăilei.

Potrivit informaţiilor furnizate de organizatori, la această ediţie, programată în perioada 11-15 august, şi-au anunţat participarea opt teatre profesioniste, trupe cu tradiţie din ţară şi de peste hotare, care vor prezenta spectacole în mai multe zone ale oraşului.

Pe lângă spectacolele de teatru, organizatorii au pregătit şi Parada Costumelor şi a Personajelor din desene animate şi poveşti, care este programată duminică, pe traseul Piaţa Independenţei – Calea Călăraşilor – Bariera Călăraşilor – Şcoala nr.3 – Intrare Parc Monument – Rondou Monument.

Vor fi prezente trupa Teatrului „Alexandru Davila” din Piteşti, cea a Teatrului de Păpuşi „Gulliver” Galaţi, a Teatrului „Anton Pann” Rm. Vâlcea, a Teatrului de Păpuşi „Vasilache” Botoşani, a Ateneului din Iaşi, a Teatrului Republican Muzical-Dramatic „B.P.Haşdeu” Cahul – Republica Moldova, a Teatrului Municipal de Păpuşi „Guguţă” din Chişinău şi a Teatrului de Păpuşi Brăila.

Alături de aceste trupe vor mai susţine spectacole pentru copii şi alte instituţii teatrale, organizaţii şi fundaţii culturale, majoritatea spectacolelor urmând să se desfăşoare în aer liber.

Festivalul Internaţional de Teatru pentru Copii „Cărăbuş” este organizat de Teatrul de Păpuşi Brăila în colaborare cu Primăria Municipiului Brăila. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

VIDEO FOTO. Concert caritabil de pricesne cu Georgiana Lobonț și invitații săi la Cluj. Pentru ce se strâng banii

Publicat

pricesne 1 e1680270307144.jpeg

Cântăreața de muzică populară Georgiana Lobonț organizează vineri, 7 aprilie, concertul de pricesne ”Roagă-te și crede din sufletul Ardealului”, evenimentul având loc la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca de la ora 19.

Pe scenă vor mai urca, printre alții, Paula Seling și Marius Ciprian Pop.

Concertul are loc cu binecuvântarea mitropolitului Clujului, IPS Andrei Andreicuț, toate încasările urmând să fie donate în scop caritabil, pentru proiectul Centrului de îngrijiri paliative pediatrice ”Sf. Hristofor” din Cluj-Napoca.

georgi

Ultimele articole pe cluj24

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Noi autobuze din Cluj-Napoca vor avea suport pentru bicicletă. VEZI pe ce trasee vor circula

Publicat

autobuz biciclete.jpg

Noi suporturi de biciclete vor fi montate pe mijloacele de transport public din Cluj-Napoca. Acestea circulă inclusiv spre zonele de agrement ale orașului, potrivit Companiei de Transport Public Cluj-Napoca.

Începând cu data de 3 aprilie, CTP va instala suporturi de biciclete pe noi mijloace de transport în comun. Acestea sunt montate în spatele autobuzelor și vor putea transporta mai multe biciclete.

Noi autobuze din Cluj-Napoca vor avea suport pentru bicicletă. VEZI pe ce trasee vor circula

Mijloacele de transport deservesc traseele liniilor 35, 43 ,43B ,43P , 46, 46B, 46L, 40, 21.

„Acest lucru îți…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Record de donatori în ultima zi a campaniei „Donăm împreună, UBBEAR dă startul!”

Publicat

donare sange 11 e1668088961623.jpg

Aproape 500 de persoane au răspuns apelului lansat de Universitatea ”Babeş-Bolyai” (UBB) din Cluj-Napoca și au donat sânge în campania „Donăm împreună, UBBEAR dă startul!”, inițiată de Direcția Comunicare și Relații Publice din cadrul UBB.

Recordul s-a înregistrat în ultima zi când peste 140 de persoane au reușit să doneze sânge, devenind astfel parte din campanie.

Campania inițiată de UBB s-a desfăşurat în perioada27 – 31 martie 2023 la sediul Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Cluj și a fost adresată studenților și cadrelor didactice din UBB, dar nu numai lor.

Cea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Un șofer clujean nu a oprit la bariera de pe Tăietura Turcului. A rămas fără permis pe 3 luni și a fost amendat cu 1305 lei

Publicat

1680274558 politisti trafic e1677229058559.jpeg

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier au aplicat, vineri, o amendă în valoare de 1305 lei, unui bărbat în vârstă de 52 de ani, din Cluj-Napoca, care la data de 29 martie a.c., în jurul orei 13,45, în timp ce conducea autoturismul pe strada Tăietura Turcului, nu a respectat obligația de a opri la trecerea la nivel cu cale ferată atunci când barierele sau semibarierele sunt coborâte ori în curs de coborâre, zona fiind semnalizată corespunzător.

Totodată, ca măsură complementară, polițiștii au dispus, conform legii, reținerea permisului de conducere pentru o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe