Connect with us

ACTUALITATE

Paradă de mașini la Cluj cu mesaje anti-comuniste

Publicat

cluj napoca e1639392644832.jpg

Organizația Cherish Humanity organizează vineri, 25 februarie, între orele 14:30-17:30, și sâmbătă, 26 februarie, între orele 14:00-17:30, la Cluj Napoca o paradă cu mașini purtând pancarte ce expun comunismul.

Parada a fost concepută pentru a trage un semnal de alarmă asupra pericolului pe care îl reprezintă ideologia comunistă aflată în expansiune în întreaga lume, aceasta fiind ascunsă la ora actuală sub diverse teorii marxiste care se manifestă din ce în ce mai violent.

Organizatorii și-au propus, de asemenea, să atragă atenția cu privire la pericolul reprezentat de Partidul Comunist Chinez (PCC), colosul comunist al zilelor noastre, ale cărui tactici specific comuniste au permis extinderea actualei pandemii în restul lumii, cu consecințe devastatoare pentru noi toți.

De aceea pe pancartele de pe mașini, trecătorii vor putea observa link-ul către PETIȚIA END CCP, o petiție lansată de mișcarea disidentă chineză Tuidang, ce poate fi semnată online la: ENDCCP.COM/ro

Parada auto va străbate cele mai importante artere ale Clujului.

Mașinile vor purta pancarte cu sloganuri anticomuniste, precum:

  • Spune NU comunismului!
  • Comunismul pune întreaga umanitate în pericol
  • Cel mai periculos virus al lumii este ideologia comunistă
  • Minciunile Partidului Comunist Chinez au îmbolnăvit planeta
  • PCC a mințit, oamenii au murit
  • Comunismul a făcut pe timp de pace mai multe victime decât cele două războaie mondiale la un loc
  • Comunismul înseamnă minciună și moarte. Umanitatea are nevoie să se elibereze de comunism

Parada auto, organizată de Cherish Humanity din România în colaborare cu mișcarea Tuidang din S.U.A., este a unsprezecea de acest gen din țara noastră.

Organizatorii…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ACTUALITATE

Alba Iulia Music and Film Festival, PROGRAMUL zilei de sâmbătă: Atelier pentru copii, statui vivante și documentarul Regele Mihai

Publicat

1660970557 foto aimff 1110x530 1 1000x530.jpg

Cea de-a 10-a ediție a Alba Iulia Music & Film Festival transformă în acest weekend Cetatea Alba Carolina într-o destinație de neratat.

Programul zilei de sâmbătă cuprinde spectacole și ateliere pentru copii, street art performance: statui vivante dar și documentarul „Regele Mihai: Drumul către casă” – o veritabilă incursiune în istorie. 

Regele Mihai: Drumul către casă urmărește povestea dramatică a ultimului rege al României, Mihai I. Un rege care, într-un act de curaj, l-a sfidat pe Adolf Hitler în timpul celui de-al Doilea Război Mondial,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO. Beznă în Parcul Mare. S-a luat curentul. Noaptea, ca hoţii. Clujenii şi-au luminat calea cu telefoanele

Publicat

bezna parcul mare.jpg

Parcul Mare din Cluj-Napoca a fost cuprins, vineri seară, de o beznă totală, conform imaginilor trimise de un cititor al Cluj24. Spre surprinderea mulţimii de clujeni care erau în parc, lumina s-a luat brusc. Mulţi dintre ei şi-au amintit de vremea lui Ceauşescu, când era des întâlnită o asemenea practică.

Majoritatea celor prezenţi au apelat la telefon pentru a-şi lumina calea, iar cei cu biciclete puse la punct şi-au aprin farurile. Deocamdată nu se ştie dacă au fost incidente.

 

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Maşină în flăcări la intrare pe A3. Au intervenit pompierii clujeni. Defecţiune la instalaţia electrică

Publicat

masina flacari.jpeg

O maşină a fost cuprinsă de flăcări la nodulrutier de intrare pe autostrada A3, în Turda.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit cu o autospecială pentru stingerea flăcărilor care au cuprins un autoturism ce se deplasa pe nodul rutier de acces pe autostrada A3 din apropiere municipiului Turda.

Echipajul a găsit autoturismul cuprins în totalitate de flăcări, iar ocupanții erau ieșiți din acesta. Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment.

Cauza probabilă a fost o defecțiune la instalația electrică a autoturismului”, informează ISU Cluj.

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

25-27 august: Gala Tânărului Actor, organizată de UNITER la Alba Iulia

Publicat

gala hop 2022 e1660934110425 1000x600.jpg

Cea de-a XXV-a ediţie a Galei Tânărului Actor HOP va avea loc în perioada 25 – 27 august la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia şi va fi transmisă live pe site-ul dedicat evenimentului.

Potrivit unui comunicat al UNITER transmis, vineri, către Agerpres, înaintea concursului, în perioada 22 – 24 august, cei 21 de actori aflaţi în competiţie vor participa la ateliere de tehnică vocală cu Maria Alexievici şi de plastică corporală şi actorie cu Răzvan Mazilu.

În program sunt incluse şi trei întâlniri ale concurenţilor cu criticul de teatru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe