Connect with us

EVENIMENT

Parada militară de la Alba Iulia de 1 Decembrie: Când au loc repetițiile și ce străzi ar putea fi blocate

Publicat

parada militară de la alba iulia de 1 decembrie: când

Parada militară de la Alba Iulia de 1 Decembrie: Autoritățile au anunțat zilele în care au loc repetițiile și antrenamentele. 

Locuitorii orașului, mai ales copiii, așteaptă cu nerăbdare nu doar defilarea militară din ziua de 1 Decembrie ci și repetițiile. 

Sunt la fel de spectaculoase, iar tehnica de luptă a MApN poate fi văzută mai bine pentru că nu este atât de aglomerat în raport cu Ziua Națională.

Citește detalii aici: Parada militară la Alba Iulia de 1…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cum au ajuns la Poliția din Blaj două carpete, covoare, o ușă de termopan, un maieu de damă și două tricouri. Ce s-a întâmplat

Publicat

acțiune a polițiștilor, la sebeș: 14 șoferi care nu au

Un caz de furt dintr-o locuință din Blaj este detaliat de magistrații instanței din oraș. După ce au fost identificat, soția hoțului a dus bunurile furate la poliție. 

Așa s-a întâmplat ca mai multe bunuri printre care, o ușă de termopan, carpete, covoare sau chiar un maieu să fie duse la secția de poliție. 

Toată fapta este detaliată de magistrații Judecătoriei Blaj, într-o motivare de instanță, din data de 22 februarie 2024. Un bărbat a fost condamnat pentru furt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Primăria Sebeș a cumpărat un autoturism SUV Plug-in Hibrid. Cât a costat și ce dotări are

Publicat

primăria sebeș a cumpărat un autoturism suv plug in hibrid. cât

Primăria Sebeș a cumpărat recent un SUV hibrid marca Ford Kuga, în valoare de peste 29.000 de euro. 

Primăria Sebeș a cumpărat, pe 22 februarie, prin intermediul platformei SEAP, un autoturism marca Ford Kuga Titanium Plug-in Hibrid, cu sistem de propulsie benzină și electric hibrid (plug-in).

Achiziția a fost finanțată prin „Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante și eficiente…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Farul Constanța – CFR Cluj. Clujenii au ca obiectiv întoarcerea „acasă” cu cele 3 puncte

Publicat

cfr cluj fotbal.jpeg

CFR Cluj și Farul Constanța se vor întâlni sâmbătă, 2 martie, de la ora 20:00 pe Stadionul Central din Ovidiu unde vor disputa partida din etapa cu numărul două zeci și nouă, deplasare din urma căreia CFR Cluj trebuie să se întoarcă cu cele 3 puncte pentru a rămâne în calcule pentru titlu după începerea play-off-ului.

CFR Cluj vine după o remiză în deplasare la Oțelul Galați, scor 2-2, gălățenii i-au egalat pe clujeni în minutul 90+6 când au…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: ”Înmormântarea Fărşangului” la Rimetea. Ziua în care gândurile rele, iarna și disputele între vecini ”se îngroapă”

Publicat

video: ”Înmormântarea fărşangului” la rimetea. ziua în care gândurile rele,

O tradiție veche de sute de ani la Rimetea atrage anual sute de localnici și turiști. Este vorba despre Înmormântarea Fărșangului. O tradiție veche care se ține anual în primele zile ale lunii martie. 

Este marcat un moment în care natura renaște și distracțiile de iarnă devin uitare. Obiceiul este păstrat cu sfinţenie de către comunitatea de maghiari din comuna Rimetea. Evenimentul seamănă mai degrabă cu un alai de nuntă întâlnit în oricare sat din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe